>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2012

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli jutro lepiej nie sciagac z majcy? Niby wszyscy mowia o 3 wersjach a nikt dowodu nie ma
Ramzesa a jakie pytania ci zdali?
Cholera ja tez wzialem sobie temat , i zadnych opracowan tylko hasla ze slownika, zeby &quot;cos bylo&quot;, calkowicie subiektywna praca, gorzej jak odbiora to jako lekcewazenie czy cos.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Bez nauki liczysz na 65%, czy z nauką?
Nie uczyłem się zbyt wiele, obie próbne zdane na over 70%, jedna nawet na dużu overek. Będzie dobrze mam nadzieję ;)

sodzikksc 131

sodzikksc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kazimierza Wielka
Zawsze jest kilka wersji.. Parę lat temu unieważnili kilka matur z ang u mnie w miejscowości, a to chyba była 1 matura z tej nowej myśleli, że grup nie ma... Co wy robiliście w szkole, że się boicie o zdanie matmy podstawowej, macie wszystko na tacy, bo macie wzory, praktycznie wszystko w nich jest, chyba tylko nie ma wzoru na kwadrat..
Na rozluźnienie
www.youtube.com/watch?v=PLDQtrNyJTc

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ramzesa a jakie pytania ci zdali? Cholera ja tez wzialem sobie temat , i zadnych opracowan tylko hasla ze slownika, zeby &quot;cos bylo&quot;, calkowicie subiektywna praca, gorzej jak odbiora to jako lekcewazenie czy cos.
1) Jaką rolę pełni książka Stasiuka Mury Hebronu. (moja książka z bibliografii, w sumie też dziwne pytanie. Powiedziałem im, że pokazuje więzienną rzeczywistość i że jest przestrogą dla młodych ludzi by nie kroczyli złą drogą bo mogą skończyć w pudle).
2) Dopowiedzieć trochę o funkcji grypserki (powiedziałem im już w swojej wypowiedzi o tym, że spaja środowisko więzienne i służy za tajemną mowę, rozwinąłem to po prostu)
3) wpływ środowiska więziennego na młodych ludzi
4) w literaturze podmiotu miałem także rozmowę z byłym osadzonym i się o niego pytali (w zasadzie co ich to obchodzi)
Odniosłem wrażenie, że nie wiedzieli o co pytać

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Pytanie do znawców tematu. Czy na maturze z matmy jest tak, że w zadaniach zamkniętych ktoś może mieć dobrze np odpowiedź &quot;A&quot; a ktoś inny np &quot;C&quot;. Chodzi mi o to, czy odpowiedzi są pomieszane.

Na 90% tak, symbole są pomieszane.

ksz034 23

ksz034

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hrubieszów.
Czyli jutro lepiej nie sciagac z majcy? Niby wszyscy mowia o 3 wersjach a nikt dowodu nie ma

Pytałem ciotki która uczy w liceum czy nie wie jak z tymi kilkoma wersjami i powiedziała że kiedyś sprawdzali czy różnią się odpowiedzi i się różnią, więc masz dowód.

kosmita28 30

kosmita28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na ściąganie na matmie bym nie liczył, w zeszłym roku na pewno były grupy- kolejność odpowiedzi jest inna

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rawa Mazowiecka
Nie przesadzajmy, 15 punktów to nie jest dużo, przecież jakieś 10 pytań zamkniętych i parę otwartych za 2-3 punkty to każdy zrobi bez przygotowania, do tego są tablice, będzie dobrze ????

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nic panowie, pora brac sie za nauke ???? a jutro zycze samych grubych overow :p

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jutro majca, ale na luzie chociaż próbnej nie zdałem ???? jestem tego ciekawy. Pisał ktoś polski rozszerzony? Ja wybralem drugi temat i nawet fajnie mi się to pisało, licze na over 50% chociaż oczywiście nie wiadomo czy trafiłem ze skutecznym odczytaniem symboli. Btw to myślę, że w ogóle ta interpretacja poezji jest mocno naciągana, każdy może pewne symbole odczytywać inaczej ???? Dzisiaj np. miałem motyw lustra w opowiadaniu i każdy kogo pytałem miał inaczej

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie powiedzcie ze to zart z ta zmieniona kolejnoscia pytan na majcy, przeszukalem cale CKE i ani slowa o tym...

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Panowie powiedzcie ze to zart z ta zmieniona kolejnoscia pytan na majcy, przeszukalem cale CKE i ani slowa o tym...
Na stronie CKE bankowo Ci o tym nie napiszą ;) Po to mieszają te odpowiedzi żeby ludzie nie ściągali. Są przecież osoby, które o tym nie wiedzą. Rżną bez zastanowienia, a po wyjściu z matury jadą z tekstem &quot;a to odpowiedzi były wymieszane?&quot;. Przed egzaminem komisja też tego nie mówi. Liczą, że ktoś się sparzy i tyle. Z tego co JA wiem to faktycznie te odpowiedzi są wymieszane.

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Homel nie ma co ryzykować jutro ????
eh to czeka mnie ciezka noc, dzieki za odpowiedz panowie ????
troche wtopa :;/: w poprzednim roku kumpel zdał , mowil ze wszystko ogarnął od koleżanki... i ze niby bez tej pomocy siedzacej za nim, czekalby go sierpien....
chyba ze wszyscy robią nas w przysłowiowego *****
Sprawdze jutro na wlasnej skórze ???? ale trzeba sie zabezpieczyć i na siebie liczyc przede wszystkim , takze do roboty !
Powodzenia wszystkim :cool:

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
troche wtopa :;/: w poprzednim roku kumpel zdał , mowil ze wszystko ogarnął od koleżanki... i ze niby bez tej pomocy siedzacej za nim, czekalby go sierpien....
Sprawdze jutro na wlasnej skórze ???? ale trzeba sie zabezpieczyć i na siebie liczyc przede wszystkim , takze do roboty !

Homel rok temu się kłóciłem o jedno zadanie z zamkniętych(ja miałem A a kolega C) po wiekszym &quot;przypomnieniu&quot; sprawy okazało się że mamy tą sama odpowiedź więc odpowiedz nasuwa się sama

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Z matmy to ja się boję o 60% ale rozszerzonej. Nie rozumiem jak się można bać o 30% z podstawy skoro z samych zamkniętych jest 50% a odpowiedzi do nich, wzory znajdują się w tablicach.

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomorrowland

Haha no nie moge z Ciebie ???? Jest takie przysłowie: &quot;Umiesz liczyć licz na siebie&quot; Albo koleżka Cie robi w *****. Pisałem już, że rok temu kolejność w zamkniętych się różniła np. jedni a w A mieli 15 i było poprawnie drudzy mieli w B 15 i też ok, ale widać słabo szukałeś bo sporów na różnych forach o tym troche było...

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spokojnie, macie racje, ogarnalem komentarze po poprzednich maturach ????
Robiłem sobie z dwoch poprzednich lat mature i wyszło ze zdałem, ale na styku wiec lekkiego stresa mam, i nic nie szkodzi cos sobie jeszcze poprzypominać. Sorka za zamieszanie ???? ale znacie mnie
pzdr