>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2012

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowo Podgórne
ustny angielski już za mną , 27/30 pkt hańby nie robi, szkoda że do niczego się to w zasadzie nie przydaje. Z tym jednym arkuszem to informacje sprawdzone ? Bo jeśli tak gdybym siadł w pobliżu kogoś dobrego z matmy to przecież spisać odpowiedzi z tej karty to banalna sprawa ????

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
ustny angielski już za mną , 27/30 pkt hańby nie robi, szkoda że do niczego się to w zasadzie nie przydaje. Z tym jednym arkuszem to informacje sprawdzone ? Bo jeśli tak gdybym siadł w pobliżu kogoś dobrego z matmy to przecież spisać odpowiedzi z tej karty to banalna sprawa ????

A nie lepiej zrobić tak, żeby sobie siąść koło kogoś dobrego tak jak mówisz i zrobić arkusz zamknięty samemu, a potem porównać, czy mniej więcej masz te same odpowiedzi, bo niektóre zadania zamknięte na tej maturze to są przecież na poziomie gimnazjum i jeśli tak będziesz miał, to poprawić odpowiedzi jak masz inne na zadania, w których strzelałeś albo nie byłeś pewny na te, które napisze ten koleś dobry z majcy? :jezora:

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowo Podgórne
no niby tak jest, z tym że wiesz...lepiej być pewnym na 100 % ???? z próbnej liczonej samodzielnie miałem 30 %, nie wiem jak to będzie jutro ????

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
matma jak matma, najgorszy to bedzie ustny polak ???? mam za tydzien we wtorek, 3 strony czcionka 9 do nauki, cos wczoraj niby zaczalem, ale kompletnie nic nie wchodzi i sie mega nie chce ????

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
no niby tak jest, z tym że wiesz...lepiej być pewnym na 100 % ???? z próbnej liczonej samodzielnie miałem 30 %, nie wiem jak to będzie jutro ????

Jesteś w tej samej sytuacji co i ja, ponieważ ja miałem w listopadzie, i w marcu odpowiednio po 30%, więc 30% jutro mnie zadowoli ????

ksz034 23

ksz034

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hrubieszów.
potrzebuje wiedziec kiedy jest matura z wosu?

piątek 11 maj.

A i odpowiedzi na matmie są na sto procent pomieszane więc nie ściągajcie bo może być jeszcze gorzej. Te same błędy zrobicie i uniewazniona maturka.

Piszesz z WoS-u?

Nie. Namawiano mnie ale nie uległem. ;]

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
piątek 11 maj.

A i odpowiedzi na matmie są na sto procent pomieszane więc nie ściągajcie bo może być jeszcze gorzej. Te same błędy zrobicie i uniewazniona maturka.

Piszesz z WoS-u?

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

nie polecam ???? w tamtym roku na matmie było kilka wersji, na angielskim tak samo z tego co pamiętam

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale o czym wy piszecie, to czemu 1 arkusz wrzucaja tylko do gazet i neta z majcy. Nic nie jest pomieszane racze ... Tak samo z angielskiego by musieli zrobic. Nie siejcie paranoi.
Macie normalnie
1.D
2.C
3.A
i dla wszystkich jednakowe odpowiedzi, jezeli jest inaczej to niby czemu nie podaja tego w CKE na glownej ?

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi tez sie wydaje, ze jest kilka wersji arkusza x,y,z chyba

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomorrowland
Ale o czym wy piszecie, to czemu 1 arkusz wrzucaja tylko do gazet i neta z majcy. Nic nie jest pomieszane racze ... Tak samo z angielskiego by musieli zrobic. Nie siejcie paranoi.
Macie normalnie
1.D
2.C
3.A
i dla wszystkich jednakowe odpowiedzi, jezeli jest inaczej to niby czemu nie podaja tego w CKE na glownej ?

????
Na ostatniej maturze nie było 1 wersji ;)

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Od kiedy ustna jest na 30 pkt ? Jak ja zdawałem to i j.polski jak i francuski miałem na 20 punktów i to na podstawie i rozszerzeniu.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Pytanie do was: kiedy jest matura pisemna z niemca i geografii ?

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Pytanie do was: kiedy jest matura pisemna z niemca i geografii ?
Niemiecki 16.05.
Geografia 17.05.

Do teraz się zastanawiam po jaką cholerę brałem geografię :?

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Niemiecki 16.05.
Geografia 17.05.

Do teraz się zastanawiam po jaką cholerę brałem geografię :?
Geografia jest łatwa, poniżej 65 % to porażka dla mnie będzie.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od kiedy ustna jest na 30 pkt ? Jak ja zdawałem to i j.polski jak i francuski miałem na 20 punktów i to na podstawie i rozszerzeniu.
Od tego roku, ustny jest tylko na jednym poziomie i właśnie na 30pkt.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ustny polak za mną
12/20
Pracy nie pisałem, konspekt i bibliografia uboga, bazowałem głównie na własnej wiedzy. Patrząc na to, że niektórzy płacili po 300 zł za prezentację i mieli punkt mniej/więcej to ja dziękuję. Na to i tak nikt nie patrzy. Mówiłem bez jąkania &quot;eee&quot;, &quot;yyy&quot;, nie robiłem powtórzeń.
Jedyne co denerwuje to te 15 minut. U nas w sali nie było zegara i kumplowi z klasy przerwali w trakcie mówienia. Zdał na minimum. Radzę podejść do tego na luzie tak jak ja, bo szkoda się na to spinać. Żal się później rozczarowywać, że liczyło się na dobry wynik, bo wkuwał ktoś na pałę tę prezentację.