Bo 2 ostatnie to jego przemyślenia i opinie, więc raczej 2x O. 2 pierwsze na 100% info.skad dabol wiesz?
2 pierwsze na pewno II 4 tez na pewno O mialem dylemat nad 3 ale dalem na I wiec tu moze byc wtopa
e; ciekawe jak to zapunktuja pewnie za w dobrze bedzie 1 pkt bo chyba pol punktu nie moga dac nie ?
nom jak ktos bedzie mial niech wkleja linka od razu z odpowiedziami ????
Moglem dopisac o Wokulskim, ze niezla szmata z Izabeli byla ale IMO tamta chyba chlopa nie miala, wiec ciezko by bylo porownac ;p chociaz moze za walory pracy bym dostal 4 , za znajomość lektury![]()
ogolnie to podjarani wszyscy, teraz dwa najgorsze egzaminy, a kto angielskiego nie zda ten debil, takze presja duza ???? hehe
za rok bedziecie wspominali jaki banał maturka ;]
Lepiej nie korzystać i niepotrzebnie się stresować. Odpowiedzi pisał jakiś matoł.
Lepiej nie korzystać i niepotrzebnie się stresować. Odpowiedzi pisał jakiś matoł.
Po całym tygodniu czytania streszczeń i wgl, liczyłem na 60%. Będzie jakieś 40... chyba.
Też uważacie, że pytania do tekstu były poje***e?
Jak dla mnie masakra.
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Nie widziałem jeszcze osoby, która by narzekała na dzisiejsze lektury.Tak, ponieważ o ile wypracowanie było w miarę to chcieli nas załatwić trudniejszym tekstem, i udało im się.