>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
Właśnie macie jakieś link żeby coś się pouczyć do rozszerzonego angielskiego, chodzi mi głównie o słowotwórstwo z pierwszej części , bo tego za nic nie mogę zrobić, na wstępie mogę odjąć sobie 5pkt, chyba że ktoś pomoże i da mi jakieś rady.
Pisać na PW, jak ktoś to umie robić ????

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dalem na poczatku hiperbole zmienilem na gradacje :/ moim zdaniem slaby fragment dali do tego tematu mgli lepszy a i jeszcze blad popelnilem bo w wypracowaniu napisalem moim zdaniem cos tam ... ;/

erka 1

erka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Z podstawy czy rozszerzenia mieliscie tyle procent? Pisze anglik podstawe i jest banalny:-D Na probnych mialem 100 i 98 procent:jezora: Polski nie jest zle ale tematy zdecydowanie nie podpasowaly???? Oby matma rozsz byla latwa:-D

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja do blogera czyli dziennikarza ktory zamieszcza w internecie swojeg poglady na temat ktory go interesuje ;]

conjure 0

conjure

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mi temat wypracowania pasowal. Wałkowałem Lalkę okropnie więc moze tragedii nie beedzie ;)

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
panowie , a w tym ostatnim zadaniu na pewno powinno być D ? ja zaznaczyłem C - ostatni akapit mnie do tego zmusił :razz:

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
D na bank moze miales inną grupę ;]

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
ja sobie naliczyłem jakies 14 ptk za prace z tekstem...;p niewiem czy dobrze liczyłem;d

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
jak dla mnie te rozwiązania są bez sensu . jeżeli moja odpowiedź trochę się różni to automatycznie mam źle ?! i te wypracowanie ... jasne , że ktoś takie napisał :]

conjure 0

conjure

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
otwiera sie po jakims czasie...pewnie duzo ludzi wchodzi ;)

conjure 0

conjure

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
jak dla mnie te rozwiązania są bez sensu . jeżeli moja odpowiedź trochę się różni to automatycznie mam źle ?! i te wypracowanie ... jasne , że ktoś takie napisał :]

Wiesz to przykladowe...napewno moga sie troche roznic wazne zeby mialy sens i sie zgadzaly z tym o co proszą w pytaniu.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
to są odpowiedzi przykładowe;p więc wyczytaj sobie sens tych odpowiedzi i porownaj ze swoimi;)

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
wiadomo , wiadomo ale wypracowanie ... ????

conjure 0

conjure

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
wiadomo , wiadomo ale wypracowanie ... ????
Oj nie martw się ???? Egzaminator tez człowiek :p Jak zobaczy ze jest napisane z sensem to bedize szukal tych punktow ;)

Status
Zamknięty.