>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
ja tez przyszpanuje ????
polski podst 54%
angielski podst 91%
fizyka podst 86%
chemia roz 98%
biologia roz 88%

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
wow 6 tygodni ???? To ja może z 3h sie najwięcej uczyłem przy okazji którejś z pierwszych sesji, potem zdobyłem niezbędne obycie i załapałem jak sobie dawać rade :cool:

pamiętajcie GŁOWA TO NIE ŚMIETNIK :spokodfhgfh:

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie lepiej Wam wyjechać na studia za granicę? Moim zdaniem jest to bardziej opłacalne.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Może i lepiej opłacalne, kto wie, ale niektórzy mają w Polsce za dużo spraw do zostawienia, żeby wyjeżdżać za granicę. Poza tym, żeby już studiować w innym języku to trzeba ten język naprawdę perfect mieć, ja np po hiszpańsku bardzo dobrze się porozumiewam, takie ichne CAE mam i to zdane bardzo dobrze, ale bardzo ciężko byłoby mi tam studiować.

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Polska jesli chodzi o licea czy technikum ma tez dla mnie jedna niezrozumiala wade. System oceniania jest (a przynajmniej byl) od 1-6. Ale ile osob lapie sie na 6? Kompletna paranoja.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Polska jesli chodzi o licea czy technikum ma tez dla mnie jedna niezrozumiala wade. System oceniania jest (a przynajmniej byl) od 1-6. Ale ile osob lapie sie na 6? Kompletna paranoja.
U mnie jest tak, że masz 6 jak jesteś laureatem jakiegoś konkursu, normalnie nie masz szans na ocenę celującą.
E: Przynajmniej wojewódzkiego czy jakiegoś podobnego szczebla.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Może i lepiej opłacalne, kto wie, ale niektórzy mają w Polsce za dużo spraw do zostawienia, żeby wyjeżdżać za granicę. Poza tym, żeby już studiować w innym języku to trzeba ten język naprawdę perfect mieć, ja np po hiszpańsku bardzo dobrze się porozumiewam, takie ichne CAE mam i to zdane bardzo dobrze, ale bardzo ciężko byłoby mi tam studiować.
Odnośnie hiszpańskiego, wiadomo teraz jeden język (w moim przypadku angielski) nie wystarczy, więc pomyślałem nad nauką hiszpańskiego, gdyż szwabskiego nie znoszę. Jak uczyłeś się tego języka? W szkole, na kursie? Bo ja mam zamiar zacząć się uczyć w domu, czyli sciąganie różnych e-booków itp. Masz jakieś może rady, albo dobre publikacje do nauki hiszpańskiego?

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
ja się uczyłem hiszpańskiego w gimnazjum i liceum, pod koniec już spokojnie książki czytałem po hiszpańsku, no czasem po jakieś słowo musiałem do słownika zajrzeć.

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stówka z maty robi wrażenie, no no :p
Rozumiem, że się wybierasz na Polibude?

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Akapulko
Składał ktoś na krakowską polibudę?
Jutro (10) mają być wyniki, nie wiecie o której?

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Akapulko
miałem składac na budownictwo na agh ale tak czytam opinie i jestem mocno zniechęcony.
specjalizacje co do iś na agh też mnie nie przekonują. =/
i co tu zrobic ? :p

majkell 0

majkell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
miałem składac na budownictwo na agh ale tak czytam opinie i jestem mocno zniechęcony.

specjalizacje co do iś na agh też mnie nie przekonują. =/

i co tu zrobic ? :p

Mam taka sama rozkmine IŚ na AGH czy PK :/ ? co lepsze?

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Akapulko
Wydaje mi się, że po polibudzie będziemy miec większe możliwości znalezienia pracy...
W sumie w tym momencie jestem zdecydowany na PK, może jeszcze przyłoże na geodezje na agh, jak się dostanę to wtedy będę się martwił co wybrac, a jak się nie dostane jeszcze lepiej, bo nie bedę miał bólu głowy co wybrac ;)
Jeszcze popytam ludzi, wymienie korespondencje z komisjami rekrutacyjnymi ???? , a wszelkimi przemyśleniami podzielę się tutaj. ????

Status
Zamknięty.