>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
leokung 0

leokung

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jutro mam ustny Angielski...

Jest sie czego bac ? Slyszalem ze nie... ze ludzie ktorzy nawet za bardzo dobrze nie operują Angielskim zdaja....

Moge mowic swoimi slowami a nie czasami zadnymi ?

MOja znajomość jest taka sobie..podstawy znam.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jutro mam ustny Angielski...
Jest sie czego bac ? Slyszalem ze nie... ze ludzie ktorzy nawet za bardzo dobrze nie operują Angielskim zdaja....
Moge mowic swoimi slowami a nie czasami zadnymi ?
MOja znajomość jest taka sobie..podstawy znam.
Ja ci tylko powiem, że koleżanka, która miała z ang na koniec szkoły ocenę dopuszczającą i która w próbnej organizowanej przez nauczyciela po 30min pytania zdołała uzyskać 6pkt w tej prawdziwej we wtorek miała 14pkt. Więc już teraz możesz sobie odpowiedzieć na pytanie czy jest się czego bać? Bo moja odpowiedź brzmi NIE.

borubar 0

borubar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NySa
a ja jutro mam ustna z polaka i niewiele umiem jak na razie;/ wish me luck

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja też...***** ale szit! nie zdam ustnego jutro :cry:
tak w ogóle panowie wiecie kiedy jest poprawka jeżeli nie zda się ustnego z polaka?

borubar 0

borubar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NySa
niestety wiem, ustne można poprawiać dopiero w maju????

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie, naprawdę nie ma co się bać, ja jak wyszedłem z sali myslałem że nie zdam a dali mi 70%. Jak ktoś naprawdę nie umie to i tak przepuszczają ich nawet na te 6 pkt

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niestety wiem, ustne można poprawiać dopiero w maju????

czyli dopiero na przyszły rok mogę poprawić ustny? ....łeee mniejsza z tym i tak się w tym roku nie wybieram na studia. Tymczasem idę spać i jutro powiem tylko tyle ile umiem i najwyżej nie zdam. Trudno się mówi ;D

pozdro.

B 0

barton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Ja już jestem po ustnym polskim i niemieckim.
Na polskim za bardzo pracy nie umiałem wiec zacząłem mówić po swojemu i do tego złapałem jeszcze za wiechę w trakcie mówienia i tak sobie mówię zdałem tak na 10 pkt a dostałem 16/20!!!!!!!! szok . A niemiecki miałem łatwe rozmówki i obrazek (klasa informatyczna) 13/20 ???? TYLKO NIE POTRZEBNY STRES

floxal 30

floxal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja też...***** ale szit! nie zdam ustnego jutro :cry:

tak w ogóle panowie wiecie kiedy jest poprawka jeżeli nie zda się ustnego z polaka?

Nie panikuj ???? jak bedziesz miał fajną babke na komisji to jeszcze na samym początku z tobą pożartuje na rozładowanie atmosfery ???? a jak nie, to i tak się nie martw, nie stresuj się - to już połowa sukcesu ???? a żeby nie zdać to
naprawde trzeba się napracować :p zobaczysz już po zdaniu jak nie warto było panikować ???? Wspomnisz moje słowa:p

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
ja na dzień przed maturą umiałem tylko wstęp do prezentacji także spoookojnie :p

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Nie sadzilem ze napisze w tym temacie bo mi do matury jeszcze troche czasu zostalo;) jednak ogladalem chyba w TVN Fakty jak to maturzysci zdawali mature z wiedzu o tańcu mi po pewnym namysle przyszedl d głowy taki pomysł poł zartem pół serio czy mozna zdawac mature np z wiedzy o pokerze ???? . Moje pytanie brzmi czy ktos z was zdawał własnie z czegos nietypowego, w tym materiale w Faktach gosciowka mowila ze trzeba przekonac w jakis sposob komisje aby zdawac mature z nietpowych aspektow zycia ale jesli taniec to dlaczego nie poker...

novo 203

novo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
lista przedmiotów z jakich można zdawać maturę jest ścisle określona przez cke, można zdawac tylko te przedmioty, które są na liście. jednym z nich jest wiedza o tańcu. wiedza o pokerze na 100% nigdy nie znajdzie się na tej liście

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
z nietypowych to jest tylko wiedza o tancu i historia muzyki, mozesz tez chyba zazyczyc sobie dowolny jezyk obcy nowozytny, poker odpada bo nie ma przedmiotu w szkole, ktory by tego uczyl;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do nietypowych przedmiotów można zaliczyć też filozofie ???? u mnie jedna osoba w szkole to zdaje xD

borubar 0

borubar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NySa
ile wam zadawali pytan na ustnej? slyszalem, ze jak sie nie potrafi odpowiedziec to zadaja wiecej niz 2

floxal 30

floxal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile wam zadawali pytan na ustnej? slyszalem, ze jak sie nie potrafi odpowiedziec to zadaja wiecej niz 2

przeważnie zadają 3 ???? Mi zadawali w sumie 4, ale na wszystkie odpowiadałem xD

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
rybex takiego przedmiotu nie możesz zdawać ale możesz teraz napisać pismo i przedstawić taki temat na prezentacje maturalną, jeżeli dobrze zaprezentujesz temat i dasz dobre powody dlaczego chcesz taki temat przedstawiać powinni dać pozytywną odpowiedź ;)

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City

ja np. nie miałem pytań, tylko tak jakby rozmowę ???? tj. załózmy, ze ok 7-8 pytań, przeplatanych a to moją wypowiedzią, a to wypowiedzią komisji ;)

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja miałem także 4 pytania
dzisiaj koniec! można oblewać ????

W 33

wroclawiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja gadalem prezentacje minut ok 9.i dostalem ok 7/8 pytań...odpowiedzialem na 6 i 65% otrzymalem...tak wiec NO STRESS ???? ....hmmm co do angielskiego opis obrazka to Present Continous[-ing]?...czy jak to jest bo z angola jestem średniawy:]..

Status
Zamknięty.