>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
5 minut jest, ja sobie szybko zapisalem kilak ppkt. ale np. do obrazka nic nie napisalem i improwizowałem ????

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
ja dzisiaj mialem polski ustny 19/20 sam w to nie wierze bo pare razy sie zacialem ale chociaz dobrze poszlo mi na pytaniach ktorych dostalem az 7

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
matex =&gt; to miałeś farta z tą komisją ;) mój kumpel wczoraj zdawał i mówił, że egzaminowała go wredna babka :/ - ciekawe na kogo ja dzis na trafię ;(

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
ja dzisiaj mialem polski ustny 19/20 sam w to nie wierze bo pare razy sie zacialem ale chociaz dobrze poszlo mi na pytaniach ktorych dostalem az 7

Czemuż tak dużo pytań dostałes? Miałes może jakiś cięzki temat?

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Czemuż tak dużo pytań dostałes? Miałes może jakiś cięzki temat?

o dziwo kazdy dostawal tak duzo pytan, kolega mial ponad 10, temat byl dla mnie prosty bo mialem o tolerancji i ksenofobii wiec lepiej mi poszly pytania od prezentacji;p

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
O boże! Az 10 pytań??!! szok!!! Ale gratuluje Tobie zaliczenia tego egzaminu ???? ???? ????
a pamiętam mój Polski =&gt; tam sie takie cyrki odprawiały, ze tylko nagrac i wstawiać na youtube ???? ???? ????

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Ja z angola 14/20, ale w ogóle nie dość, że musiałem czekać z 30 minut aż wielka komisja przyjdzie z przerwy którą sobie zrobiła to jeszcze na przygotowanie miałem z 3 minuty z reszta po tym pół godzinnym czekaniu olałem to i chciałem stamtąd jak najszybciej wyjść... Z resztą gdybym się bardziej postarał przy obrazku który kompletnie olałem i przy jednej rozmowie to może te 18 by było i tak z resztą na uj mi to... ???? A tak poza tym nie ma to jak wyznaczona godzina egzaminu dla mnie była o 10:10 a wszedłem do sali o 12:10... Po takim czasie czekania odechciało mi się wszystkiego :p

majkello 0

majkello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
szczerze mowiac to ciezko nie było ???? dodatkow trafił mi sie doysc łatwy obrazk, 0 stresu od początku dnia. do tego miła komisja złożona z dwóch kobiet ???? podsumowując - chyba tylko naprawdę jakis wybitny nieuk, który nie potrafi powiedzic prostego zdania po angilesku typu &#39;how are you&quot; bedzie zdolny do niezaliczenia ustnego anglika

Mówiłem wczoraj:-D

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u nas w szkole jak zawsze wszystko na odwrot najpierw angielski pozniej polski ???? masa CKU!!! rulezzzzz

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakie dostawaliscie pytania na ustnym polaku? były pytania typu: dlaczego wybrałeś taki temat, albo jakie miałes problemy przy pisaniu pracy?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Pisał może dzisiaj ktoś z j.niemieckiego ? Ja pisałem, i myślę, że nie była trudna maturka. Troszkę miałem problemy z ostatnim słuchaniem troszkę strzelałem :p. List i krótka wypowiedz wg. mnie proste.
Również pisałem ???? I chyba większość ma identyczne zdanie o tym egzaminie - pierwsze słuchanie - ok, drugie i trzecie gorsze. Czytania łatwe, pisania łatwe. Ogólnie jest dobrze ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co ta chudzinka tak późno na maturę wyruszyła? :| szkoła zaoczna?

novo 203

novo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ktoś zdaje ang ustny rozsz.? nie wiem po co wybralem sobie roz. ..
moze dlatego ze podstawa jest zbyt prosta, a na rozsz. jest wieksze pole do popisu. Tak samo zdecydowanie wole pisać rozprawke z ang. niż jakiś list formalny

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co ta chudzinka tak późno na maturę wyruszyła? :| szkoła zaoczna?
Ja matury nie zdaję ale koleżanka chodzi do normalnego Liceum Ogólnokształcącego i ma maturę ustną z polskiego o godzinie 18.30 ????

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
niektórzy maja i po 19.00, a i spotakłem sie z tym, że w niektórych szkołach były egazminy ustne w sobotę

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
Pytanie odnośnie geo.
Jak jest u nas czas zimowy to jesteśmy GMT +2h ?
Ogólnie są jakieś mapki żeby zobaczyć gdzie sie zmienia czas jak to u nas w Polsce ? Nigdy na to nie zwracałem uwagi.

Status
Zamknięty.