>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja jutro mój główny priorytet zaliczam- geografię rozszerzoną- i mam koniec z pisemnymi ???? to mam przeszło tydzień na ustnego polaka, a pod koniec maja ( 29.05 ) mam ustnego angilka więc świetnie mi się to rozłożyło ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja też ???? mam dopiero 18.05 ustnego polaka, to w sumie mam czas... jeszcze sporo poprawek pewnie zrobię. Ty kiedy masz ustnego polaka?
Ja też 18., planuje na razie spokojnie zaliczyć 13. matme a potem ze spokojną głową usiąść do prezentacji, mam już napisaną tylko nauczyć się i powtórzyć lektury.

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Niech ktoś dzisiaj za mnie zda ustnego anglika :p bo jeszcze 13 Matma ... ????

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie a to z angielskiego dostajecie te pytania przygotowujecie sie 5 min i pozniej rozmawiacie z nauczycielelem ??? skad wiadomo ze jestes jedna osoba a nauczyciel druga np. kto jest klietem a akto sprzedawca ??

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tam piszę, np że jesteś na wycieczce ..... I dodatkowo pisze czy rozmowe zaczyna prowadzący czy ty.

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
panowie a to z angielskiego dostajecie te pytania przygotowujecie sie 5 min i pozniej rozmawiacie z nauczycielelem ??? skad wiadomo ze jestes jedna osoba a nauczyciel druga np. kto jest klietem a akto sprzedawca ??

wylosujesz zestaw i tam bedzie wszystko pisac...
Kiedy masz ustny angielski ??

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w poniedziek ???? 11 ????

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
ja dzis 17/20 z ustnego anglika, szkoda tylko, ze mi się to do niczego nie przyda

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki

Siadasz przy stoliku, komisja daje ci kartkę do notatek i masz 10 minut na przygotowanie materiału.

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurde ja chyba nie pojde w poniedzielek oleje to ciol ???? boim sie jak cholera ;()

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
kurde ja chyba nie pojde w poniedzielek oleje to ciol ???? boim sie jak cholera ;()
chciałbyś dzisiaj zdawać czy w poniedziałek!!! ???
Głowa do góry!
ja sobie olałam tak 2 lata temu ten angielski, bo się bałam i żałuję, bo wszystkie ciołki z mojej klasy zdali a Ja w dołek wpadłam i jak widac dziś mnie to czeka...
chociaż będę mieć to za sobą

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurcze jak patrze na te rozmowy to duzo slowek nie pamiettam ???? trzeba kurcze jakos zastepywac je masa ;(

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
kurcze jak patrze na te rozmowy to duzo slowek nie pamiettam ???? trzeba kurcze jakos zastepywac je masa ;(
Ja także dużo słówek nie pamiętam. Nie musisz wszystkich znać, te najważniejsze, np: Po ile jest bilet? Jak tam dojść? Byłam na imprezie i było swietnie no i ponegocjowac z egzaminatorem, że chcesz iśc do supermarketu a on nie...
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Angielski_-_zestawy_maturalne-214089.html =&gt; jakiś kolega wczesniej dał na forum, tutaj są wszystkie zestawy z tamtego (chyba) roku

C 0

chudzinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Najlepiej poćwicz z drugą osobą:z kolegą, z koleżanką - dziewczyną. najlepszy chyba sposób na uczenie się i odstresowanie się ;)

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
szczerze mowiac to ciezko nie było ???? dodatkow trafił mi sie doysc łatwy obrazk, 0 stresu od początku dnia. do tego miła komisja złożona z dwóch kobiet ???? podsumowując - chyba tylko naprawdę jakis wybitny nieuk, który nie potrafi powiedzic prostego zdania po angilesku typu &#39;how are you&quot; bedzie zdolny do niezaliczenia ustnego anglika

Status
Zamknięty.