>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Podstawa banalna, 90+% to pewniak i jutro zapisuje sie na rozszerzenie. Teraz pytanie do tych ktorzy pisza rozszerzenie to w porownaniu z podst jak to sie ma? Czy duza roznica cy nie tak duza itd ?

ja pisałem rozszerzony z Wosu i historii ale to było w 2006 więc teraz może być inaczej ???? Wówczas i Wos rozszerzony i Historia rozszerzona były łatwiejsze od podstawy bynajmniej dla mnie ????

yarson 0

yarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Lowickie
ja pisałem rozszerzony z Wosu i historii ale to było w 2006 więc teraz może być inaczej ???? Wówczas i Wos rozszerzony i Historia rozszerzona były łatwiejsze od podstawy bynajmniej dla mnie ????
mogę potwierdzic bo wtedy pisałem to samo :p

luniu 20

luniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WSCB
Odpowiedzi z języków obcych miały być dzisiaj po godzinie 15, lecz wyczytałem gdzieś, że CKE zarządziło że będą dopiero jutro.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Ja pisałem dzisiaj niemiecki rozszerzony. Trudny jak dla mnie, ale wiedziałem, że tak będzie, bo nic jeszcze nie powtarzałem z tego, poza tym znam za mało słówek, by dobrze napisać.. W lutym ostro biorę się do pracy.
Jutro WOS, też rozszerzony, ale akurat to mam obkute w miarę ;) Pojutrze polski. Poszukałem co nieco w necie, więc też się nie boję :]

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
dzieki, myslalem ze trzeba czekac do jutra
to 70% już mam-tescik bezblednie ????

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z kontekstu
32/35 ???? nie wiem jak poszło mi z listu oficjalnego i tej krótkiej wiadomosci ale sadze ze conajmniej 8 pkt lacznie z tego bede miał a co za tym idzie ogólnie 80 % nie byłoby źle ;)

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzieki, myslalem ze trzeba czekac do jutra

to 70% już mam-tescik bezblednie ????

Tak samo u mnie 35/35

licze na 95% + i lee na rozszerzenie chyba

????

tomek5 0

tomek5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Tak samo u mnie 35/35
licze na 95% + i lee na rozszerzenie chyba
????
mi rozszerzenie nie jest potrzebne a poza tym to ta cała gramtyka z rozszerzenia dla mnie to czarna magia:p z operonowskiego z podstawy mialem 92% a potem pisalismy jeszcze w klasie rozszerzenie to 44% tylko dostalem heh

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi rozszerzenie nie jest potrzebne a poza tym to ta cała gramtyka z rozszerzenia dla mnie to czarna magia:p z operonowskiego z podstawy mialem 92% a potem pisalismy jeszcze w klasie rozszerzenie to 44% tylko dostalem heh

Ja ide na takie studia ze przelicznik z podstawy to 0,4 tak wiec jezeli bede mial 100 % z podstawy a ponad 40% z roszerzenia to juz wyjde na tym lepiej ;)

Ja tez jutro matma, jak robicie powtorki na jutro ?

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z kontekstu
Funkcja liniowa , planimetria - z tego głównie sobie powtarzam a i jeszcze wartosc bezwzgledna ale nie ma byc na podstawie chyba i z geometrii analitycznej tez cos rozwiąże ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja jutro także matma podstawowa ale nic nie powtarzam co ma byc to bedzie kto sie nie uczył 3 lata to sie nie nauczy w jeden dzien;ppp

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a powtarzacie gdzies z netu ? jezeli tak to mozecie podrzucic linkiem ?

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
ja dzisiaj nic nie powtarzam :p ostatnio duzo maturek zrobilem a w szkole juz miesiac temu skonczylismy program i powtarzamy, wiec dzisiaj robie sobie wolne ;]

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a macie jakas strone z maturami i rozwiazanami do nich ? ja w szkole nie robilem matur bo mam chora nauczycielke a obejzal bym sobie tak matury bo nawet moja szkola nie robila probnej z operonu :|

Status
Zamknięty.