Zdałem zdałem moze bez reweli ale jak i tak jestem dosc zadowolony gecia podst 65% Angol podst 67% i Polak podst 40% :spokodfhgfh:
No całkiem nieźle..
Polski 40%, to gratulacje :]
Wiedziałem, rze zdasz, niema mocnych na Ciebie FILIP ????
Zdałem zdałem moze bez reweli ale jak i tak jestem dosc zadowolony gecia podst 65% Angol podst 67% i Polak podst 40% :spokodfhgfh:
Ja zdawałem starą matÓre. Więc nie wiem o co chodzi z tymi %...No całkiem nieźle..
Polski 40%, to gratulacje :]
Wiedziałem, rze zdasz, niema mocnych na Ciebie FILIP ????
jak to WKU zalatwiles?
ja mam niby przyniesc papiery 17lipca o zaswiadczeniu zlozeniu papierow do szkoly, ale jak nie przyjma mnie to co ?
Ja też idę do PWSZ w moim mieście na budownictwo i wiem , jak jest opinia o tego typu szkołach, ale mnie to nie obchodzi. Idę tam dlatego , nie że nigdzie się nie dostanę, bo z 68% z matematyki roz. myślę , że mógłbym iść przykładowo na politechnikę gdańską czy krakowską, ale nie chcę marnować kasy na stancje, dojazdy, jedzenie itp. Dopiero magistra zrobię w innej lepszej szkole i będę miał z niej papierek. Z reszto szkoła to nie wszystko i tak niczego nas nie nauczy, wszystkiego nauczymy się w praktyce (tzn. w pracy).Idziesz do WKU, dajesz świadectwo z 3 klasy (nie maturalne, zwykle), babka wpisuje coś w papiery, mowisz, ze idziesz na studia, coś notuje i mówi, że dają Ci czas do października, pozniej przynosisz kwitek ze studiów....
Komuś nie pasowało pwsz w Legnicy? ???? a to dlaczego? mi się tam podoba, papierek i tak bede mial z wrocka, bo mają umowę podpisaną, po licencjacie robisz magistra we wrocku...
????
na strone matura.operon.pl nie idzie sie dostać :/ pewnie serwer nie daje rady, a szkoda bo chciałem zobaczyć odpowiedzi...