>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2007

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
Dobra.. ja narazie mam wolne... skończyłem pisemne :p a ustne dopiero II połowie maja :jezora: więc weekend będzie pod znakiem ???? ażeby matura dobrze wypadła ???? ????

pzdr...

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jutro biologia bleeeeeeeeeeeeeeeeee

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Nie wiem czy ktokolwiek podjął sie zdawania bioli ... rozszerzonej :mrgreen: . Z moich przemyśleń wynika, że matura staje sie egzaminem dla debili. Może trudno w to uwierzyć ale jedno zadanie było na zasadzie sformułowania: &quot;Tomek ma psa.&quot; do tego pytanie ... (uwaga!) Co ma Tomek?

pozdrawiam :spokodfhgfh:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki

Dlatego uważam że Nowa Matura jest poprostu szczytem głupoty która nie uczy lecz sprawia że mlodzież głupieje :?

Jak można nie wiedzieć takich skrótów..... mówi się wychowani po reformie pana Jerzego Buzka ????

oże trudno w to uwierzyć ale jedno zadanie było na zasadzie sformułowania: &quot;Tomek ma psa.&quot; do tego pytanie ... (uwaga!) Co ma Tomek?

Normalnie idealnie określiłeś poziom nowych matur ???? ????

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Te skróty były łatwe ale skrót FAO niby w uszach coś dzwoni ale zaznaczyłem źle :/

pele69 3

pele69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam takie pytanie. Znalezliscie moze takie kierunki studiow gdzie praktycznie brany pod uwage jest tylko jeden przedmiuo tj.geografia. Np. na PWSZ w Elblągu na ekonomie jest przelicznik 2xgera+0.25 jezyk+0.25 polak wiec praktycznie tylko gera jest wazna. Jezli cos macie piszcie na priv albo tu ;)

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to pisac jak tam matma :mrgreen: ja pisalem rozszerzenie i... nie jestem zadowolony :sad: ale to tylko przez moje lenistwo wyszlo... a jak Wam? :jezora:

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
ja pisałem poziom rozszerzony to powinno być gdzieś 70 % ???? według mnie ten arkusz był łatwy. Gdyby jeszcze godzinke mieć dłużej to by było 80 lub więcej ????

L 0

lukaszzxc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ehhh moim skromnym zdaniem matura rozszerzona z matematyki nie nalezala do prostych ja tak licze ze na pewno mam 40%, ale poczekam na przykladowe rozwiazania. Czasu jakby bylo wiecej to jeszcze by sie cos napisalo....

A 2

areklipno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lipno
pisałem podstawową ale miałem przez 3 lata przygotowanie do rozszerzonego wiec moge coś powiedzieć na ten temat wiec uważam że na podstawowa była trudna biorąc pod uwage że to jest &quot;podstawowa&quot;, a przede wszystkim było za mało czasu (robiłem bez wytchnienia dość szybko te zadania i ledwo zdążyłem)
Jak wróciłem do domu i przeczytałem zadania z rozszerzenia to sie cieszyłem że pisałem podstawowy bo z rozszerzenia bym miał max 50 %

W 0

wonio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja pisalem rozszerzona ale te 70% moze cos do 80% bede mial, popelnilem jednak kilka glupich bledow, w sumie to nie byla az tak trudna

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
Matko ale tu sami zdolni uczniowie... :jezora: tylko pozazdrościć ????

W 0

wonio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co zazdroscisz czy co ? z probnej mialem 40% troche przysiedzialem i jest. Osobiscie liczac te zadania na egzaminie myslalem ze beda zle bo jakies pierwiatki ulamki wychodzily, naszczescie sa dobrze ????

jk 0

jk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
jescze tylko ustny polski w czw :jezora: trzeba isc napisac prezentejszyn :p

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Kontynuując temat...
życze powodzenia wszystkim, którzy jutro (podobnie jak ja) podejmą sie pisania rozszerzonej chemii.
Good Luck!!! ;-)

jk 0

jk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
no po ustnym polskim i wakacje !! :mrgreen: nareszcie powrot do typowania ;]

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ja mam dopiero 30 maja :/ Powiedźcie jak było na ustnym polskim ile punktów dostaliście i czy krorzystaliscie z tych fachowych opracowań??

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
10 pktow i 50% na free ???? (rok temu)