>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MAT typuje - buk bankrutuje !

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
CHORWACJA 1 ! / (21.07.2014 / Poniedziałek , godz: 20:00)

K22 # ⚽
NK Zadar – RNK Split

▶ Typ: Obie strzelą gola |1.72|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !
▶ Wynik: 1:2 ✅ :cool:

Na zakończenie pierwszej kolejki zmierzą się drużyny NK Zadar oraz RNK Split. W ostatnich pojedynkach między tymi zespołami to goście prezentują się dużo lepiej , bo odnieśli trzy zwycięstwa pod rząd , ogrywając Zadar na ich terenie dwukrotnie. W dzisiejszym meczu jak to na początek sezonu oczekuję walki wśród jednych i drugich jak i bramek. Gospodarze przed własną publicznością powinni ustrzelić chociaż jedną i dać radość kibicom , a goście to nie zespół do „bicia” i też znajdą swoje okazje do pokonania bramkarza. Przy poniedziałku oferta uboga to i analiza nie najlepsza , ale ja jednak uważam , że obie strzelą będzie dziś najlepszym rozwiązaniem , a zespoły umieją sobie wbijać bramki.

▶ Komentarz do meczu: zgodnie z planem poszło.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
UKRAINA Super Puchar ! / (22.07.2014 / Wtorek , godz: 20:00)

K23 # ⚽
Shaktar Donieck - Dynamo Kijów

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |1.8|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 360 PLN !
▶ Wynik: 2:0 ⛔ ????

Na neutralnym terenie we Lwowie zostanie rozegrany mecz o Super Puchar Ukrainy , a więc o trofeum , który nie jest zbyt ważne dla klubów jak zapowiedzieli. Po tragedii samolotu niektórzy piłkarzy Szachtara odmówiła lotu do Doniecka tacy jak Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa i Facundo Ferreyra i wielce prawdopodobnie nie zagrają dzisiaj. Są to kluczowi i ważni gracze , a ponadto sytuacja pogarsza się w Szachtarem z dni na dzień. Dynamo Kijów znana marka na Ukrainie bez jakich większych braków kadrowych na dzisiejszy mecz. Dynamo Kijów zwłaszcza rezerwy zrobiły na mnie ostatnio bardzo dobre wrażenie wygrana w meczu kontrolnym przed dzisiejszym meczem z Hutnikiem Kraków 1:6 wiadomo nie można tego meczu do dzisiejszego porównywać , ale widziałem zaangażowanie drużyny , dobrą atmosferę , walkę o każdą piłkę i spokój trenera , który wie jak poukładać ten zespół. Historia bezpośrednich pojedynków przemawia za Shaktarem , bo od roku 2012 nie przegrali z zespołem z Kijowa, co więcej wygrali wszystkie takie mecze , ale w maju tego roku już w finale Pucharu Ukrainy zdołali tą passę przerwać przegrywając 1:2. Dziś jednak nie zagram na zwycięstwo zawodników z Kijowa lecz na bramki , bo jak dochodzi do starć pomiędzy tymi zespołami zawsze jest ciekawe i nawet brak kilku zawodników gospodarzy nie powinno im odmówić chęci zwycięstwa , a Dynamo tak samo będzie walczyło o ten cel. Oczekuję dobrego spotkania i kilku bramek.

▶ Komentarz do meczu: niestety brakło jednej bramki.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
NORWEGIA Tippeligaen ! / (22.07.2014 / Poniedziałek , godz: 19:00)

K24 # ⚽
Sarpsborg 08 – Aalesund

▶ Typ: Poniżej 2.5 bramki |2|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 200 PLN !
▶ Wynik: 3:2 ⛔ ????

Mecz z dolnych części tabeli pomiędzy Sarpsborg 08 a Aalesund kończy szesnastą kolejkę Tippeligaen. Sąsiedzi z tabeli dzielący ich cztery punkty na przewagę dzisiejszych gospodarzy (12 miejsce - 18 pkt oraz 13 miejsce 14 pkt). W tym pojedynku w ostatnim czasie na pięć spotkań , aż cztery razy lepsi okazali się gracze Aalesund , którzy ogrywali Sarpsborg równo (1:3 , 0:2 , 0:2 , 0:3) a więc ogrywali ich efektywnie , a raz remisując 0:0. Na pierwszy rzut oka widać , że pomiędzy tymi drużynami bramki padają regularnie i dziś idę w tym kierunku , ale stawiając na minus 2.5 bramki. W dzisiejszy upalny dzień w Norwegii obydwu drużyną wątpię , by chciało się narzucić szybki tryb meczu i forma w ekipach ostatnio zawodzi , więc fajerwerków nie ma co się spodziewać oraz za dużo bramek tu też nie zobaczymy.

▶ Komentarz do meczu: yyy .. jak na złość dziś sobie postrzelali.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
BRAZYLIA Seria B ! / (23.07.2014 / Wtorek , godz: 00:00)

K25 # ⚽
Icasa - Portuguesa

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |2.1|
▶ Bet365 ! / Stawka: 300 PLN / PW: 630 PLN !
▶ Wynik: 2:0 ⛔ ????

Tak dzisiaj w nocy gra Seria B , a więc wybrałem tą parę , gdzie na stadionie Estádio Mauro Sampaio zagrają na przeciwko Icasa - Portuguesa. Pojedynek ten w lidze nie jest na pewno ciekawy , bo spotykają się drużyny z ostatnich miejsc w tabeli mianowicie 15 i 16 drużyna. Dlaczego taki typ wybrałem ? Kurs na pewno jest ciekawy i można zaryzykować go zagrać , a zwłaszcza przemawia za tym historia pomiędzy tymi zespołami , bo wyniki padają bardzo ładne , a to tylko z pięciu ostatnich statystyk ( 0:2 , 3:3 , 3:1 , 1:3 , 5:4 ) więc jak widzimy wyniki bardzo overowe. Choć aktualnie drużyny grzeszą w ilości strzelonych bramek , bo gospodarze Icasa ma dziewięć strzelonych natomiast goście Portuguesa trzynaście to czemu nie może tradycja dalej pójść. Ja dziś pójdę właśnie w bramki w tym spotkaniu , bo nic innego tu nie warto grać , a po takim kursie czemu by nie ? Powodzenia.

Dodatkowy Typ: Obie strzelą |1.83| ⛔

▶ Komentarz do meczu: lipa.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
ELIMINACJE Ligi Mistrzów ! / (23.07.2014 / Środa , godz: 20:45)

K26 # ⚽
St. Patricks - Legia Warszawa

▶ Typ: Legia Warszawa |1.8|
▶ Bet365 ! / Stawka: 500 PLN / PW: 900 PLN !
▶ Wynik: 0:5 ✅ :cool:

Na dziś tylko ten typ , a na noc z ligi Brazylijskiej z analizą dopiero zamieszczę wieczorem , a teraz krótko i na temat bez większej analizy , bo każdy już pełno o tym spotkaniu przeczytał. Gram na zespół z Polski , jeśli nie zdołają ograć Irlandczyków to potwierdzę swoje słowa , że Polska piłka to jedno wielkie dno , gówn* itd.

▶ Komentarz do meczu: to posrzelali legioniści no i potrafili , a więc zwracam honor.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rambo131 +12 Punkty (Legia dziś win ;))
manutd_sl +1 Punkty
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
SZWAJCARIA Super League ! / (23.07.2014 / Środa , godz: 19:45)

K27 # ⚽
FC Zurich - Thun

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |1.8|
▶ Bet365 ! / Stawka: 300 PLN / PW: 540 PLN !
▶ Wynik: 2:1 ✅ :cool:

Miałem w ciągu dnia już dziś nie zagrać , ale jeszcze te spotkanie mi wpadło w oko.
Długo kibice w Zurychu nie czekali na kolejny mecz swojej drużyny na własnym stadionie , bo zaledwie trzy dni temu grali w pierwszej kolejce u siebie wygrywając z Grasshoppers 1:0. Drużyna gości Thun rozegrali również swój mecz i w takim samym rezultacie ograli Vaduz , a więc obie ekipy są zadowolone , że rozpoczęły sezon od trzech punktów. Fc Zurich w spotkaniu pierwszym pokazali bardzo ofensywną grę , gdzie mieli bardzo dużo okazji bramkowych , ale udało im się strzelić tylko jednego gola. Thun miał swoje też okazje bramkowe i efekt wiadomo jaki , bo zwyciężyli , ale co zauważyć można defensywa pracowała wspaniale nie dopuszczając zespół z Vaduz zbytnio do swojej bramki. Dziś jednak oczekuję z obydwu stron właśnie ofensywnego stylu gry jak i bramek. Historia między tymi zespołami też daje podgląd na to , że umieją sobie strzelać i to dużo zwłaszcza ostatnie wyniki pokazują to wyrażnie ( 2:1 , 5:4 , 3:1 , 1:2 , 3:2 ).

Dodatkowy Typ: FC Zurich |1.66| ✅

▶ Komentarz do meczu: wszystko według analizy siadło.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
COPA Argentyna ! / (23.07.2014 / Środa , godz: 23:30)

K28 # ⚽
Arsenal de Sarandi - Instituto AC Cordoba

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |2.05|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 410 PLN !
▶ Wynik: 1:3 ✅ :cool:

Takie kursy ? No nic ja ryzykuję i zagram , a dlaczego to napiszę coś od siebie. Na dzisiejsze spotkanie w Copa Argentina wybrałem pojedynek pomiędzy Arsenal de Sarandi kontra Instituto AC Cordoba. Już po zobaczeniu tego zdarzenia w ofercie nic mi nie mówiła drużyna z Cordoby , a wyłącznie drużyna gospodarzy , która gra w Primiera Divison w swoim kraju oraz zdobyła rok temu Copa Argentina. Drużyny swój sezon rozpoczną dopiero za kilka dni , a więc nie wiadomo w jakiej formie są oba zespoły , a wracając do poprzedniego sezonu to Arsenal zajął dalekie 18 miejsce w swojej lidze natomiast Instituto walczyło dzielnie zajmując 6 miejsce na 22 zespoły i byli blisko awansu , ale zabrakło niestety pięć punktów. Zespoły miały przyjemność zagrać ze sobą ostatni raz , aż osiem lat temu , więc nikt z zawodników tego obecnych nie pamięta , a tamto spotkanie skończyło się remisem 1:1. Drużyna Arsenalu w poprzednich latach ogrywali regularnie drużynę Instituto i czy dziś będzie podobnie ? Ja zdecydowałem się zagrać po dobrym kursie na typ powyżej 2.5 gola oraz proponuję typ , że obie drużyny strzelą.

Dodatkowy Typ: Obie strzelą|3.25|

▶ Komentarz do meczu: no i tak ma być i takie typy lubię.

maciek1987 +2 Punkty
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
LIGA EUROPY Kwalifikacje ! / (24.07.2014 / Czwartek , godz: 19:00)

K29 # ⚽
Chikhura - Bursaspor

▶ Typ: Poniżej 2.5 bramki |1.66|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 332 PLN !
▶ Wynik: 0:0 ✅ :cool:

Na początek dzisiejszego dnia wybrałem pojedynek pomiędzy Gruzińskim Chikhura , a Tureckim Bursaspor , gdzie w pierwszym meczu padł wynik bezbramkowy. Tydzień temu zespół Chikhura postawił tzw „autobus” w swoim polu karnym i choć drużyna Bursaspor ciągle atakowała to nie udało się przebić. Dzisiaj jednak uważam , że przebiją ten autobus choć grają bez swoich dwóch podstawowych zawodników mianowicie skutecznego Fernandao oraz kreatywnego pomocnika Belluschi ,a więc podstawowi i kluczowi gracze w swojej drużynie. Trenera Bursaspor, który trenował reprezentację Turcji ma wielką inteligencję piłkarską i wie także co musi on zrobić, gdzie i kiedy zawodnicy muszą być na boisku , aby odnieść w tym pojedynku dobry rezultat. Myślę, że w tym meczu nie zobaczmy wiele bramek jak to miało miejsce w pierwszym meczu, bo jak powiedziałem Bursaspor zagra bez tak ważnych graczy. Trener gospodarzy zapewnie znów postawi na defensywę i będzie kontrolował kontra ataki. Ja w tym meczu widzę poniżej 2.5 bramki na którego zagram oraz na skromne zwycięstwo graczy z Turcji.

Dodatkowy Typ: Bursaspor |1.61|

▶ Komentarz do meczu: wszystko według planu , under wszedł gładko.

fascio +2 Punkty (Dobra robota)
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
LIGA EUROPY Kwalifikacje ! / (24.07.2014 / Czwartek , godz: 19:00)

K30 # ⚽
Lech Poznań - Kalju

▶ Typ: Powyżej 10 rzutów rożnych |2|
▶ Wynik: 10 ⛔ ????

Analizy nie było , bo byłem na telefonie , gdy podawałem typ.

▶ Komentarz do meczu: oj strasznie szkoda , bo w 60 min już było 8-9 rożnych , a potem siadło niestety ...

oski1929 +7 Punkty (+ ;))
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Kupon #21 ⛔ 200 PLN
Kupon #22 ✅ 72 PLN
Kupon #23 ⛔ 200 PLN
Kupon #24 ⛔ 100 PLN
Kupon #25 ⛔ 300 PLN
Kupon #26 ✅ 400 PLN
Kupon #27 ✅ 240 PLN
Kupon #28 ✅ 210 PLN
Kupon #29 ✅ 132 PLN
Kupon #30 ⛔ 100 PLN

Początkowy Stan Konta (16.07.2014): 10.000 PLN
Aktualny Stan Konta: 10.054 PLN
Plus / Minus: 54 PLN

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
EKSTRAKLASA Polska / (25.07.2014 / Sobota , godz: 20:30)
K31 # ⚽
Lechia Gdańsk - Podbeskidzie Bielsko Biała

▶ Typ: Lechia Gdańsk |1.65|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 330 PLN !
▶ Wynik: 1:0 ✅ :cool:
Brak analizy. Jestem na telefonie.
▶ Komentarz do meczu: skromnie, bo skromnie , ale wygrana.

arminvanbuuren +2 Punkty (zbieraj valuebet-y xD)
manutd_sl +1 Punkty
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
EKSTRAKLASA Polska ! / (26.07.2014 / Sobota , godz: 18:00)

K32 # ⚽
Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław

▶ Typ: Obie strzelą bramkę |1.83|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 183 PLN !
▶ Wynik: 4:1 ✅ :cool:

Drugą kolejkę polskiej ligi czas zacząć na stadionie „portowców” w Szczecinie , gdzie tamtejsza Pogoń podejmie wrocławski Śląsk. W obydwu zespołach po pierwszej kolejce wyśmienite atmosfery , bo i gospodarze dzisiejsi oraz goście zanotowali start z trzema oczkami. Pogoń wygrała w Bielsku 2:3 , a Śląsk u siebie Ruch 2:0. Co słychać w zespołach ? Zacznijmy od Pogoni , gdzie w tygodni sprzedali swojego filara Akahosi , ale też podpisali roczny kontrakt z portugalskim pomocnikiem Bruno Loureiro , który w ubiegłym sezonie występował w Academico Viseu FC. W ekipie Pogoni wykluczeni z gry w sobotnim spotkaniu są Filip Kozłowski i Michał Koj oraz nie ma żadnych urazów, a także nikt nie pauzuje za kartki, więc skład prawdopodobny co w meczu z Podbeskidziem , gdzie strzelili trzy gole. Po stronie wrocławian brak dziś na pewno snajpera Marco Paixao , który leczy jeszcze kontuzję , a reszta gotowa do gry. W ubiegłym sezonie oba spotkania zakończyły się remisami – we Wrocławiu było 1:1, a w Szczecinie 2:2. W pierwszych meczach zespoły strzelały bramki i dziś oczekuję tego samego , że uda się i Pogoni i Śląskowi strzelić.

▶ Komentarz do meczu: to się chłopcy rozstrzelali.

zoimeczek27 +2 Punkty
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
TOWARZYSKI ! / (26.07.2014 / Sobota , godz: 16:00)

K33 # ⚽
Chesterfield- Leeds

▶ Typ: Leeds |1.72|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !
▶ Wynik: 2:2 ⛔ ????

Krótko i na temat. Po ostatnim mecz sparingowym przegranym przez Leeds z Mansfield 0:2 trener ma postawić na najlepszych piłkarzy dzisiaj i powiedział , że nie ma mowy o odpuszczaniu i oczekuje zwycięstwa.

▶ Komentarz do meczu: słowa trenera rzucone na wiatr miało być zwycięstwo jest tylko remis.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
EKSTRAKLASA Polska ! / (26.07.2014 / Sobota , godz: 20:30)
K34 # ⚽
Cracovia Kraków – Legia Warszawa

▶ Typ: Legia |2.2|
▶ Bet365 ! / Stawka: 300 PLN / PW: 660 PLN !
▶ Wynik: 1:3 ✅ :cool:
Analizy nie podałem bo musiałem wyjść.
▶ Komentarz do meczu: według przewidywań wygrali po ciężkiej walce.
EKSTRAKLASA Polska ! / (26.07.2014 / Sobota , godz: 20:30)
K35 # ⚽
Cracovia Kraków – Legia Warszawa

▶ Typ: Rzut Karny |3.6|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 360 PLN !
▶ Wynik: Tak (73min) ✅ :cool:
▶ Komentarz do meczu: no i w 73 minucie rzut karny dla graczy z Warszawy.
TOWARZYSKI ! / (26.07.2014 / Sobota , godz: 22:10)
K36 # ⚽
Manchester United – AS Roma

▶ Typ: Man Utd |1.95|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 390 PLN !
▶ Wynik: 3:2 ✅ :cool:
▶ Komentarz do meczu: już po pierwszej połowie gracze z Manchesteru prowadzili 3:0 i utrzymali zwycięstwo.

TOWARZYSKI ! / (27.07.2014 / Niedziela , godz: 00:10)
K37# ⚽
Real Madryt – Inter Mediolan

▶ Typ: Real -1 |2.3|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 460 PLN !
▶ Wynik: 1:1 ⛔ ????
▶ Komentarz do meczu: mimo przewagi Realu , Inter wychodzi zwycięsko z tej rywalizacji.

davidb22 +1 Punkty (Fajny dobór spotkań, będę zaglądał ;) Powodzenia!)
oski1929 +7 Punkty (:))
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
BRAZYLIA Seria A ! / (26.07.2014 / Sobota , godz: 23:30)

K38# ⚽
Cruzeiro – Figueirense

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |1.61|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 161 PLN !
▶ Wynik: 5:0 ✅ :cool:

▶ Komentarz do meczu: gładko i przyjemnie.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
SZWAJCARIA Super League ! / (27.07.2014 / Niedziela , godz: 13:45)
K39# ⚽
Vaduz – Fc Zurich

▶ Typ: Powyżej 2.5 bramki |2|
▶ Wynik: 1:4 ✅ :cool:
Na początek dnia wybrałem mecz ligi szwajcarskiej pomiędzy Vaduz a Zurich , gdzie faworytem jest Zurich. Ja jednak po analizie meczu nie gram czystej &quot;2&quot; lecz pogram sobie dla emocji w bramki po ładnym kursie , a oczekuję , że te minimum trzy mogą paść. Good lock!
▶ Komentarz do meczu: już po 23 minutach było 1:2 , więc over szybko wszedł.

arminvanbuuren +2 Punkty (Ładnie Ci weszło ;))
A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ziemia
TOWARZYSKI ! / (27.07.2014 / Niedziela , godz: 00:10)
K37# ⚽
Real Madryt – Inter Mediolan

▶ Typ: Real -1 |2.3|
▶ Bet365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 460 PLN !
▶ Wynik: 1:1 ⛔ ????
▶ Komentarz do meczu: mimo przewagi Realu , Inter wychodzi zwycięsko z tej rywalizacji.
Jeśli mogę się przyczepić to powiem Ci jedno: Real wyszedł słabszym składem niż normalną &quot;11&quot;. Pozdrawiam

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Jeśli mogę się przyczepić to powiem Ci jedno: Real wyszedł słabszym składem niż normalną &quot;11&quot;. Pozdrawiam

Tak tak wiedziałem to przed meczem , ale się łudziłem ;) Pozdrawiam ;)

wonderkido +17 Punkty
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
EKSTRAKLASA Polska ! / (27.07.2014 / Niedziela , godz: 15:30)

K40# ⚽
Ruch Chorzów – Górnik Łęczna

▶ Typ: Ruch strzeli w 2 połowie |1.8|
▶ Bet365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !
▶ Wynik: 1 (65 min) ✅ :cool:

▶ Komentarz do meczu: gol w 65 min dla Ruchu i typ wszedł.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Kupon #31 ✅ 330 PLN
Kupon #32 ✅ 83 PLN
Kupon #33 ⛔ 100 PLN