>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Marathonbet

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
to w takim razie mf klamie piszac :
&quot;. Od 1 lipca 2017 r. dostawcy
internetu będą mieć 48 godzin na zablokowanie dostępu do stron internetowych, które wykorzystują
nazwy domen internetowych wpisanych do rejestru. Także od 1 lipca 2017 r. dostawcy usług
płatniczych nie będą mogli współpracować z podmiotami, które oferują nielegalnie gry hazardowe na
stronach wpisanych do rejestru: z ich stron internetowych będą musiały zniknąć odnośniki, które
umożliwiają szybkie wpłaty przy udziale dostawcy usług płatniczych.&quot;
http://www.mf.gov.pl/krajowa-administracja-skarbowa/wiadomosci/aktualnosci/-/asset_publisher/2UWl/content/wazne-zmiany-na-rynku-hazardowym-od-1-kwietnia/pop_up?_101_INSTANCE_2UWl_viewMode=print

H 32

hortex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie, po prostu nie potrafisz poprawnie zinterpretować litery prawa. Od 1 lipca dostawcy muszą obligatoryjnie blokować już wszystkie strony jakie są w rejestrze MF. A TAKŻE od 1 lipca, jeśli pojawią się jakieś nowe domeny w w/w rejestrze, będą na takową blokadę posiadali czas 48 godzin.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Postarałem się posprawdzac u wszelakich dostawców internetu. Otwierałem różne strony bukmacherskie na telefonach z LTE różnych sieci, następnie na komputerach u mnie w domu, u kumpli, na uczelni... Różne urządzenia, różni dostawcy internetu... Mieszkam w Poznaniu i wiesz co? Wszędzie strony normalnie się otwierały... A sprawdzałem miedzy innymi Maratona, Baha, winmasters, dafabet i takie co przychodziły mi szybko do głowy.

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Potrzebuje baaardzo pomocy, od osob ktore regularnie graja w marathonbet. Sprawa wygląda nastepująco- mam kupon w grze ktory prawdopodobnie bedzie wygrany, a był stawiany 4 miesiace temu , wpłata była dokonana z karty visa, od maja juz nie mozna dokonywac wplat z karty, mam pytanie wyplacic pieniadze??? skoro tylko jedna metoda platnosci moze byc, jest mozliwosc ze mozna zmienic ale trzeba z obsluga klienta sie skontaktowac a jest tylko w jezyku angielskim. Chyba ze bedzie mozna wyplacic na karte. Prosze o pomoc

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystepuje cos takiego - Jeśli chcesz zmienić zarejestrowane źródło płatności, możesz to zrobić online, gdy saldo konta jest równe zero i nie występują żadne nierozliczone zakłady. W przeciwnym razie należy skontaktować się z zespołem ds. obsługi klienta.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
jesli nadal mozna wyplacac karta i chcesz zmienic zrodlo platnosci to raczej tak jak piszesz - wyplata zeby konto bylo na 0 + otwarty zaklad i wtedy zmiana na jakis ewallet.
z drugiej strony nie wiem czy wyplata na karte przy obecnej ustawie i rzadzie bedzie najmadrzejszym rozwiazaniem - moze sie okazac ze narobisz sobie tylko klopotu jak cie bank podkabluje.

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak proponujesz wypłacic ?? masz w ogole jakies problemy z wypłatami w marathonie?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ja wplacalem na samym poczatku przez skrilla, wiec tutaj problemow nie ma.
chyba najlepiej spytac customer service o zmiane kanalu wplaty/wyplaty i wspomniec o nowej ustawie i problemach jakie moga byc przy wyplacie na karte - ja mialem podobna sytuacje w gamebookers i zachowali sie fair, wyplacili mi na skrilla mimo ze mialem do wyboru tylko konto bankowe.

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko najgorsze to ze obsługa klienta jest w jezyku angielskim ???? ????

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktos wypłaca na karte visa z tego bukmachera?? pomocy

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na kartę możesz mieć problem wypłacić bo buk pisze w tytule przelewu z czego to jest, pisz do supportu żeby ci na skrilla pozwolili wypłacić.

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myslisz ze kasa nie dojdzie wtedy?? czy dojdzie i moge miec pozniej problemy jak bank zglosi np do skarbowki, nie mam skrilla musze zalozyc, tylko szczerze mowiac nie wiem dokladnie jak i co ????

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
może dojść, a może nie dojść,teraz na karte/konto nie wypłaca się u żadnego buka tzw &quot;nielegalnego&quot; od tego jest skrill od dawna, a temat ze skrillem masz poniżej, to sobie poczytaj o tym.

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy muszę miec karte skriil zeby wypłacic na konto pieniadze a pozniej na konto bankowe, czy nie musze miec karty i wystarczy tylko konto tam

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zalozylem juz konto w skrill i bede mogl normalnie wyplacic pieniadze z buka nie posiadajac karty tak? sorry ze tak pytam ale to sa dla mnie nowe sytuacje

K 0

kazik1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko wygląda tak: dzis wieczorem bede mial rozlioczony kupon i wygrana 4600, (mam jeszcze jeden kupon w grze) moge tylko wypłacic teraz na karte visa, zeby zmienic zródło płatnosci albo walute na EURO to saldo musi wynosic 0.00pln i wszystkie zakłady musza byc rozlioczne, czyli nie mam szans zeby zmienic zrodlo platnosci bo za chwile bede mial pieniadze na koncie. CO MAM ZROBIC??? ???? ???? pomozcie

L 13

lukaszek90001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mogę wpłacić kasy na buka, próbowałem 3 razy, połączyłem się z bankiem, komunikat że wszystko ok a kasy nie ma

wafelkowyw 0

wafelkowyw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, ktoś aktualnie korzysta z usług w/w bukmachera ?
Jak wyglądają wpłaty/wypłaty ? Wszystko płynnie ?
Zamierzam zacząć grę, ze względu na bogatą ofertę tenisową.
Dziękuję za opinię,
pzdr.