>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Marathonbet

E 23

elear

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kursy są dobre , lepsze niż w bet365 - wystarczy porównać sobie na oddsportal , szkoda że z tymi depozytami w pln jest tak nieciekawie

B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozważam założenie konta w Marathonbet.
Interesują mnie limity na walki bokserskie.
Byłbym wdzięczny gdybyście mogli sprawdzić jakie ustanowili na najbliższe spotkania:
Bellev vs Cleverly,
Algieri vs Pacquiao,
Chisora vs Fury.

W Pinnacle okazały się dośc niskie, ok. 4 tys. zł, choć ten book pozycjonuje się jako &quot;górna półka&quot;, a Marathonbet to chyba najwiekszy konkurent tej pierwszej firmy.

Dzieki.

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W marathonie zaraz dostaniesz limity ???? Kursami mogą konkurować ale za 1 euro sobie nie pograsz, wieć to żadna &quot;konkurencja&quot; dla pinka ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
boxingcavalier +1 Punkty
crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozważam założenie konta w Marathonbet.
Interesują mnie limity na walki bokserskie.
Byłbym wdzięczny gdybyście mogli sprawdzić jakie ustanowili na najbliższe spotkania:
Bellev vs Cleverly,
Algieri vs Pacquiao,
Chisora vs Fury.

W Pinnacle okazały się dośc niskie, ok. 4 tys. zł, choć ten book pozycjonuje się jako &quot;górna półka&quot;, a Marathonbet to chyba najwiekszy konkurent tej pierwszej firmy.

Dzieki.
Limity to indywidualne do konta,żeby to sprawdzić musisz założyć konto u nich,zmontować kupon ,i wtedy pokaże ci się max limit na zestaw

I 14

ice05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ktos niema konta w mb w euro to sie nie oplaca tam grac, policzyli mi po 4.43 a przy wyplacie po 4.19,

B 65

barylkaq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to bylo zalozyc konto w PLN na marathon, ja mam takie...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
matswilander +1 Punkty (za hokej)
krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to bylo zalozyc konto w PLN na marathon, ja mam takie...

Cos sie u nich zmienilo ? Zaklada tam konto chyba jakos latem to jesli dobrze pamietam to nie bylo opcji PLN, da rade np teraz zmienic ?

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Opcja pln byla zawsze, tylko depozyty i wyplaty na karte kredytowa ;)
Moneybookers bez opcji pln

S 37

sevenaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś jest zainteresowany to Marathonbet udziela pożyczek hazardzistą

co masz na myśli?
stawianie zakładów na poczet ewentualnej wygranej w nierozliczonych zakładach :grin:

S 37

sevenaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
swoją drogą szybkie niskie limity
ale za to najszybsze wypłaty na skrill
gdzieś wyczytałam że nie można zlecać wypłaty na skrill jeżeli się ma u nich konto w PLN
czy to prawda?
założyłam konto w euro i nie wiem czy to była prawdziwa informacja i nie popełniłam
błędu

wciskajcie dziękuje ????

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
swoją drogą szybkie niskie limity
ale za to najszybsze wypłaty na skrill
gdzieś wyczytałam że nie można zlecać wypłaty na skrill jeżeli się ma u nich konto w PLN
czy to prawda?
założyłam konto w euro i nie wiem czy to była prawdziwa informacja i nie popełniłam
błędu

wciskajcie dziękuje ????

Dziekuje za co?
Opcja skrill jest przy walucie euro, jak wybierzesz PLN na poczatku to musisz wplacic karta kredytowa, bo skrilla nie bedziesz mial/miala w opcjach wplaty

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja dzis chcialem zagrac over 2 katar loguje sie a tam konto zamkniete i chca weryfikacje

G 0

gramylegalnie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokładnie ponowna weryfikacja, depozyt i limity 12.50$ na zakład. Trochę nie potrzebnie się weryfikowałem na nowo bo trzeba zamykać konto. To nie koniec problemów jakie mnie spotkały hehe znikający depozyt , mrożenie kasy na tydzien lub wiecej itd. o wałkach live z wynikami już nie wspomne. Wracam na stare śmieci betcity,1xbet i prima skoro takie rzeczy panbet odpierd...o zmianach w regulaminie też mnie nie poinformowali także o czym tu z nimi gadać?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpisali , ze nie logowalem sie od 12 miesiecy i podali punkt regulaminu o weryfikacji

G 0

gramylegalnie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przepraszam nie było mnie ale tak jak kolega napisał skrill tylko jak masz konto w $. Ale to nie problem zmienić wystarczy napisać do nich z prośba zmiany waluty i poproszą cię żebyś otworzył nowe konto. Sam nic nie rób i nie otwieraj kont tylko po kontakcie z supportem.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpisali , ze nie logowalem sie od 12 miesiecy i podali punkt regulaminu o weryfikacji

dziwni sa , ale na plus

porobilem skany i juz chce wysyalac , ale upewniem sie na czacie gdzie wyslac, a oni , ze zadnych dokumentow nie potrzebuja i odblokowali konto ????