>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Marathonbet

nas 78

nas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś dostał jakąś odpowiedź od Marathonu odnośnie tych poblokowanych kont? Może komuś już przywrócili konto do &#39;normalności&#39;?
To jeszcze potrwa do kilku dni pewnie.Tak jak ktoś wcześniej pisał mieli awarie systemu płatności. Generalnie czekają na potwierdzenia od skrilla kto ile dokładnie deponował środków.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
milan78 +2 Punkty
mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
a jak to wyglada na gry live? Maja ciekawa oferte na tenis live &#39;kto zdobedzie nastepny punkt&#39; bo w wiekszosci bukow jest co drugi punkt a tutaj mozna obstawiac kazdy, teoretycznie idealnie pod progresje, ale moze sie zdarzyc ze grajac za male stawki dojdziemy gdzies do 128j i wtedy? Wiec orientuje sie ktos z limitami na live?

Limity na live są wyświetlane w okienku z zakładem, pisze coś takiego &quot;Max stake: np 150.00&quot;

leo83 0

leo83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
Konto już mam odblokowane. Ale wpłacać już tam chyba nie ma sensu, bo skonfiskują pewnie. ;)

milan78 29

milan78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konto już mam odblokowane. Ale wpłacać już tam chyba nie ma sensu, bo skonfiskują pewnie. ;)
Wszystkim, którzy mieli zablokowane konta już odblokowali? Bo u mnie nadal zawieszone konto jest...

ivostock8 201

ivostock8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@arragorn poniewaz masz konto w pln, zmien walute na euro to sie odblokuje skrill tylko zanim to wszystko wyzeruj konto bo nie zmienia waluty.

K 0

kochanpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobry buk wrecz moge powiedziec bardzo dobry aktualnie nie mam na nim kase a wlasnie chcialem wplacic a tu nie dziala wiec wbijam tu i czytam wpierw o jakies banach i bledach systemu hmm dziwne....

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie używałem go od pół roku, fajny. Żadnych problemów z wpłatami , wypłatami.
Raz mi źle rozliczyli kupon ale po interwencji szybko skorygowoli.
Kursy zabójcze, wybór zdarzeń również.
Live trochę kuleje.
Jak dla mnie najlepszy ... do dzisiaj. offline od 6:00 i zero wyjaśnień. Mało poważne.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
M 5

monray03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Został ktoś może z zablokowanym kontem u nich i czeka na odblokowanie? Mam konto zablokowane od dwóch tygodni po tym jak system generował ponoć pieniądze z niczego i paru ludzi to powypłacało. U mnie nic takiego się nie działo a mimo to zablokowali. Napisali mi, że czekają na potwierdzenie wpłat i wypłat od skrilla... no ale co tak długo... kasę mam zamrożoną, poza tym pograłbym tam, mają najlepsze kursy.

S 171

szatan666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miał ktoś z nimi problemy po wygraniu od nich większej sumki? Zablokowali mi konto za zagranie mocniej na live wałka z Malezji. I niby chcą dokumenty tylko do weryfikacji...Będą robić problemy czy raczej zaakceptują to co wysłalem?

cineck 45

cineck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mi wytłumaczy dokładnie co muszę wysłać do weryfikacji?

could you please send in the following documents:
- proof of age for MoneyBookers (Skrill) account owner,
- proof of address for MoneyBookers (Skrill) account owner,
- letter of consent from MoneyBookers (Skrill) account owner, confirming that your financial transactions, involving mentioned MoneyBookers (Skrill) e-wallet on Marathonbet account were authorized by him/her self. Where possible, please send a full colour scan/photo
Zaznaczam że zawiesili mi konto, dlatego że wpłaciłem pieniądze ze skrilla mojego brata. Z góry dziękuję.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ktoś mi wytłumaczy dokładnie co muszę wysłać do weryfikacji?

Zaznaczam że zawiesili mi konto, dlatego że wpłaciłem pieniądze ze skrilla mojego brata. Z góry dziękuję.
Musisz wysłać screeany moneybookers potwierdzające wiek właściciela konta potwierdzające twój adres upoważnienie pisemne od brata że zgadza się na to abyś wpłaty i wypłaty robił z jego konta moneybookers. Te upoważnienie to ma być podpisane jego imieniem i nazwiskiem (rozumiem że wpłaty dokonywałeś z konta brata a dane konta na marathonbet są twoje)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cineck +7 Punkty (dzięki za pomoc)
adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to jest w końcu z PLN ? Można mieć w złotówkach konto ? Przy rejestracji jest opcja wyboru polish zł, z czego się bardzo ucieszyłem, ale tu czytałem o jakiś problemach Jeśli chodzi o surebety to najlepsze rozwiązanie bo tak to dochodzi 2,42% w skrill za przewalutowanie.