>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Marathonbet

M 36

mankiecik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie co sie stalo z tym bukiem?na live nie ma kursow na sety tylko na mecz(tennis,siatka itd?) co to za numer?
hej przy każdym meczu live masz cyfrę np 35 - klikasz na nią i się wszystko rozwija

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Jaka jest minimalna wypłata? I czy jest jakaś prowizja, gdy wypłacam pieniądze na polskie konto (PKO)

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Minimalna wypłata wynosi 10 Euro metodą moneybookers natomiast przelewem 50 Euro o prowizji nic nie pisze w sekcji wypłaty ale jak masz konto bankowe w innej walucie niż na marathonbet to opłata za przewalutowanie będzie odjęta od wypłaty. Dzisiaj wpłaciłem metodą moneybookers 10 Euro oraz po kilku prawidłowych zakładach wypłacałem 10 Euro, podczas wpłaty moneybookers policzył mi 10 Euro jako 43.03 natomiast jak wypłaciłem wygraną dostałem na konto mb 40.56 jak widać 2,5 zł koszty przewalutowania.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ustaw sobie walutę PLN dla konta w marathonbet i po sprawie.

pancio 153

pancio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spokojnie można w PLN , ale wtedy odpada ci metoda MB i jedynie kartą Visa możesz wpłacać depozyt

R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najgorszy bukmacher w sieci ze względu na to że... nie pozwalają tam grać, co nas obchodzi szerokość oferty czy bezpieczenstwo skoro na zakład 3euro limit odgórnie ustalony

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nolito +7 Punkty
R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i dziś nie mają w ofercie zawodników z NBA..
nawet lepiej jakby nigdy nie było bo właśnie chętnie bym te zakłady na zawodników pograł gdyby nie te limity 3euro na zakład hehe tylko o te zakłady mi chodzi bo w surebety sie nie bawie

bej 178

bej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
vise electron bez problemu akceptują, możesz w ogóle płacić tą kartą w internecie?

I 14

ice05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Placilem nia na stacjach benzynowych i w sklepach a tutaj cos nie idzie..

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Placilem nia na stacjach benzynowych i w sklepach a tutaj cos nie idzie..

Musi działać bo jeszcze wczoraj robiłem depozyt. Ewentualnie jakieś problemy techniczne mają.

I 14

ice05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi wyskoczylo bank rejected unique a ty masz taka sama jak ja ? ja mam konto dla mlodych i dostalem ta karte, w bet365 taka sie nie da wplacac, a to chyba jest karta debetowa, a tutaj taka niby jest w opcjach

J 18

_jarl_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z limitami u tego bukmachera to jest naprawdę słabo. Na większość zakładów maksymalna stawka około 1.5$ (półtora dolara) ⛔

I 14

ice05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie lepiej wpłacić kartą na moneybookers a potem z mb do marathonbet
jak masz konto w zlotowkach to tylko karta... zreszta zenada zeby buk z taka oferta mial tylko jedna mozliwosc wplaty jak w pln... no i znowu probowalem i znowu odrzucone.. ;/ chyba ta karta co mam sie nie da ;/

maniek44 18

maniek44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koledzy napiszcie za jakie kwoty gracie w tym buku ze dostajecie takie limity , ja gram od 40 do 100 euro i limitow nie mam