nie wiem co wy macie za problemy z maratonem, gram u nich z 2-3 miesiace, zdecydowanai wiekszosc to valuebty, czyli wiem ze kurs poleci, aktualnie jestem 400-500€ do przodu i nie ma żadnych limitów ani problemow ????
opowiadania bajeczek zostaw na wieczorynke, setki osób dostają limity a Ciebie valuebeciarza omijają. Świstak.nie wiem co wy macie za problemy z maratonem, gram u nich z 2-3 miesiace, zdecydowanai wiekszosc to valuebty, czyli wiem ze kurs poleci, aktualnie jestem 400-500€ do przodu i nie ma żadnych limitów ani problemow ????
Limit dosięgnął mnie w tydzień, po około 15 zakładach średnio po 30 euro max 150 (single i jeden dubel). Na główne ligi piłkarskie mogę jeszcze coś postawić, ale hokej czeski, szwedzki, AHL itp limit ok 15 euro na 1x2, o/u lub azjany najczęściej limit około 1 euro. Potraktowali mnie wzorem standardowy limit na zdarzenie / 100.nie wiem co wy macie za problemy z maratonem, gram u nich z 2-3 miesiace, zdecydowanai wiekszosc to valuebty, czyli wiem ze kurs poleci, aktualnie jestem 400-500€ do przodu i nie ma żadnych limitów ani problemow ????
nieCzy konieczna jest weryfikacja konta, abym mógł wykonać pierwszą wypłatę?
Jak są rozliczane krecze w marathonie?