>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Manchester United - OSC Lille

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
Zapraszamy wszystkich do analizowania i typowania tego spotkania. Jeśli chcesz się podzielić swoja analiza lub masz jakieś przecieki ???? pozwól nam razem z Tobą ograć buki :!: ;-)

[center:c4917abc9c]
[/center:c4917abc9c]

[center:c4917abc9c]Kursy: 1-1,35 x-4,45 2-8,50 @ bah[/center:c4917abc9c]

Proszę wszystkich o pisanie konkretnych rzeczy! posty nie na temat lub pisane &quot;bez głowy&quot; będą usuwane!

Życzę trafnych typków :spokodfhgfh:

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Wynik może być jeden zwycięstwo Manchesteru ! Każdy inny wynik będzie małą sensacją ! Diabły grają u siebie mają sporą zaliczke z Francji , będą grać spokojnie , moga swobodnie grać i liczyć na pomyłke przeciwnika a wtedy kontra i bo zawodach !! ????

Manchester United - OSC Lille 1

dejvid1990 0

dejvid1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bilgoraj
zgadzam się !! Man UTD bedzie gral z glową!! bedzie czekal na pomylki druzyny ktore bedą mogly sie zdarzyc przy atakach czestych na bramke Van der sara ;].

Mój Typ:

wowa 0

wowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mi sie wydaje ze Lille moze wywiesc z manchesteru remis spokojnie beda grali do konca mysle ze nie przegraja tego meczu moj typ to x2

traxx 0

traxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Man U - zespol ktory w premiership zdobyl najwiecej bramek istracil najmniej. kontuzjowany jest solskjaer ktory zwykle wchodzil w koncowce spotkania ale to niezmniejszy sily ofensywnej Manchesteru gdyz dalej dysponuja genialnymi napastnikami takimi jak Rooney, Larsson
(ktory zalicza dzis ostatni mecz w barwach MU) oraz Saha. No i wiadomo ze zawodnicy tacy jak C.Ronaldo, Scholes, Giggs tez potrafia strzelac gole. w tym sezonie w MU tylko Gary Neville niestrzelil gola. Defensywa MU jest najsolidniejsza formacja obronna w premiership a duet stoperow Ferdinad - Vidic to najlepszy duet stoperow MU od lat. Co wiecej w OSC Lille spadla sila ofensywna poprzez kontuzje dwoch kluczowych graczy:
Środkowy pomocnik OSC Lille, Mathieu Bodmer, nie wystąpi w środowym rewanżowym spotkaniu na stadionie Old Trafford z powodu problemów z kostką. Jego przydatność dla całej drużyny jest wręcz bezcenna, natomiast możemy być już teraz pewni, że jego uraz przyprawił o ból głowy menadżer zespołu - Claude Puela. Drugim kontuzjowanym we francuskim zespole jest kolejny środkowy pomocnik, Yohan Cabaye. Tym razem nieobecność młodego Francuza w rewanżowej potyczce Ligi Mistrzów wyniknęła z naderwania mięśnia brzucha.

&quot;Zarówno Mathieu Bodmer, jak i Yohan Cabaye nie wystąpią w środowym spotkaniu&quot; - potwierdził problemy zdrowotne swoich podopiecznych Claude Puel, menadżer zespołu OSC Lille.

Pierwszy mecz MU - OSC Lille 1:0 (Giggs)

Moj Typ: MU - OSC Lille 1 1.32
OSC Lille Strzeli/niestrzeli 2 2.50
Bukmahcer: toto-mix

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Moim zdaniem mecz jak najbardziej wygrany dla Manchesteru Lille jak kolega u góry wspomniał gra bez dwóch ważnych w tej drużynie piłkarzy wiec jest to dla nich bardzo duże osłabienie, United zagrają w pełnym zestawieniu była mowa o tym ze Rooney może nie zagrać ale już jest wszystko w porządku i na 100% wystąpi w tym spotkaniu. Moim typem jest zdecydowana 1 i co za tym idzie awans Manchesteru dalej... Ale ja osobiście stwierdzam ze nie opłaca sie grac typu na awans z kursem 1,01 ✅ czy tez typu na zwycięstwo tym meczu 1,30 ✅ tylko warto zagrać na typ -2,5g ✅ dwa tygodnie temu padł wynik 1-0 a rok temu gdy Diabły również grały z Lille tylko ze w grupie tez padały wyniki poniżej -2,5g na kurs na ten właśnie typ jest trochę wyższy bo 1,70 ( Wszystkie kursy co wymieniłem w tym poście to kursy http://www.iprofesjonal.pl )

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Wynik może być jeden zwycięstwo Manchesteru ! Każdy inny wynik będzie małą sensacją ! Diabły grają u siebie mają sporą zaliczke z Francji , będą grać spokojnie , moga swobodnie grać i liczyć na pomyłke przeciwnika a wtedy kontra i bo zawodach !! ????

Mam identyczną wizje meczu jak Ty.
MU bedzie cały czas kontrolował grę i grał z kontry i wygra bo Lille musi zagrac ofenswniej

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Nie no, raczej ManU. Gdyby przeciwnikiem było np. Porto albo PSV to możnaby liczyć na suprise ale nie Lille...

Forma Manchesteru spada co każdy, kto OGLĄDAŁ mecz z Liverpoolem, widział... Fani ManU pewnie powiedzą że oszczędzli siły na starcie z Lille ale co widzieliśmy na Anfield to nasze :p

Alex stworzył ekipę która gładko wygrywa z drużynami pokroju Fuhllam, Reading nawet Tottenham ale w starciach z Arsenalem, Chelsea czy Liverpoolem jest już dużo duzo gorzej... Widać było to nawet wtedy gdy większy opór stawili gracze Celticu...

Gdyby nie fuksiarskie gole w wielu, naprawdę wielu meczach, zdobywane w 90+ to ManU byłby za Liverpoolem w tabeli...

Fani ManU: &quot;Lepszy ma szczęscie&quot; - Gów** prawda !! ManU jest przygotowany na ogrywanie średniej klasy (europejskiej) klubów ale nie ma szans na Puchar Mistrzów. Zakończyliby swój udział gdyby przeciwnik był inny niż Lille. A tak - no niestety - męczą nas dalej... pozdro dla fanów Różowego :p

foltest 0

foltest

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja rozumiem że możesz nie lubić ManU (ja też nie jestem ich jakimś wielkim fanem) ale moim zdaniem mylisz się zasadniczo.

Forma Manchesteru spada co każdy, kto OGLĄDAŁ mecz z Liverpoolem, widział... Fani ManU pewnie powiedzą że oszczędzli siły na starcie z Lille ale co widzieliśmy na Anfield to nasze
Liga Mistrzów a Premiership to dwie różne rzeczy. W lidze przewaga nad Chelsea wynosi 9 pkt i naprawdę nie widzę powodów dla których mieli by oni specjalnie wysilać się podczas meczu z Liverpoolem mając w perspektywie dużo ważniejszy mecz w LM. Co więcej, gwarantuje że gdyby do Liverpoolu przyjechał każdy inny zespół (nawet niekoniecznie z Anglii) to ciężko byłoby mu tam cokolwiek ugrać.

Alex stworzył ekipę która gładko wygrywa z drużynami pokroju Fuhllam, Reading nawet Tottenham ale w starciach z Arsenalem, Chelsea czy Liverpoolem jest już dużo duzo gorzej... Widać było to nawet wtedy gdy większy opór stawili gracze Celticu...

Gdyby nie fuksiarskie gole w wielu, naprawdę wielu meczach, zdobywane w 90+ to ManU byłby za Liverpoolem w tabeli...
Dla mnie sprawa jest prosta – ManU jest pierwszy w tabeli z wyraźną przewagą nad Chelsea. To właśnie Chelsea i Arsenal grają w tym sezonie niezbyt porywająco i strasznie nierówno.
A ManU nie będzie każdego meczu wygrywał po 3:0 czy 5:0 bo tak się po prostu nie da.

Fani ManU: &quot;Lepszy ma szczęscie&quot; - Gów** prawda !! ManU jest przygotowany na ogrywanie średniej klasy (europejskiej) klubów ale nie ma szans na Puchar Mistrzów. Zakończyliby swój udział gdyby przeciwnik był inny niż Lille. A tak - no niestety - męczą nas dalej... pozdro dla fanów Różowego
Szanse na wygranie LM ma co najmniej 8 zespołów, a ManU z pewnością znajduje się w tym gronie.

Wracając do dzisiejszego spotkania myślę że Czerwone Diabły powinny dzisiaj pokazać swą wyższość nad osłabionym Lille i udowodnić że są zespołem zdecydowanie lepszym (co niekoniecznie udowodnili po dość szczęśliwym zwycięstwie we Francji). Chociaż mecz zapewne nie będzie spacerkiem to myślę że warto tutaj postawić 1.

E 0

evileqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Forma Manchesteru spada co każdy, kto OGLĄDAŁ mecz z Liverpoolem, widział ...

To oczywiste, że Manchester się oszczędzał - w lidze mają kosmiczną przewagę nad drugą Chelsea - 9 pkt. (nie sądze, aby tą przewagę łatwo roztwonili), i tak naprawdę teraz mogą się skupić tylko i wyłącznie na Lidze Mistrzów.

Mówią, że szczęscie sprzyja lepszym.

Nie, nie jestem fanem czerwonych diabłów - powiem więcej, wole dużo bardziej oglądać Arsenal Londyn lub czasem Chelsea.
Ale abstrahując od moich poglądów, stwierdzam, że Manchester w tym sezonie jest znakomity i w nich właśnie upatruje faworyta do wygrania ligi mistrzów. Dzisiaj ostatni swój mecz rozegra Henrik Larsson (potem powrót do Helsinborga) i będzie to napewno znakomita szansa, na bardzo dobre pożegnanie.

Mój typ : 1 ✅ lub Manchester (awans) ✅ (1:0)- typy wchodzą na 95%

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Awans ManU jest mega pewny tylko po co go grać skoro na awans kurs jest 1.01. Chyba nikt nie wierzy w to że ManU u siebie może przegrać i odpasć z przeciętnym zespołem jaki jest lille. Myślę że lepiej ten mecz odpuścić od gry bo kursy nie zachwycają. Na zwycięstwo ManU kurs wynosi tylko 1,35. ManU jest ostatnio w małym kryzysie. Chociaż wygrał z Liveroolem w ostatniej kolejce 1-0 to przez cały mecz był drużyną wyraźnie słabszą. I dlatego myśle że nie warto tego meczu grać.

Mój typ: no bet

klose_11 0

klose_11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszyscy niemal stawiają na Man Utd, a im wystarczy 0-0 do awansu. Liczę ze Lille sprawi niespodziankę :mrgreen: , choć to raczej niemożliwe. Kurs na Man jest śmieszny, a ja już 2 tyg temu najadłem sie wiele nerwów z powodu Manchesteru ( pamiętne 0-1 i sprytny strzał Giggsa ???? ) więc no bet.

:spokodfhgfh: Trzymam kciuki za Lille.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Liga Mistrzów a Premiership to dwie różne rzeczy. W lidze przewaga nad Chelsea wynosi 9 pkt i naprawdę nie widzę powodów dla których mieli by oni specjalnie wysilać się podczas meczu z Liverpoolem mając w perspektywie dużo ważniejszy mecz w LM.

Co wy się uparliście na te 9 pkt i oszczędzanie sił ?? Dziewięć pkt to tylko teoretyczna przewaga. Sir Alex dobrze wie, że Chelsea może odrobić 6 pkt gładko - 3 w zaległym meczu i 3 w bezpośrednim starciu więc na pewno nie oszczedzałby składu na wygrany już dwumecz z Lille...

ManU moim zdaniem mają mistrza, trudno. No graja dobrze, ale spójrzcie tylko na ilość wygranych fuksiarsko meczów !!
-----------------------------
Mecz z Lille będzie tylko formalnoscią bo obecność Francuzów w 1/8 jest nieporozumieniem...

E 0

evileqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co Ty się czepiłeś tak tych fuksiarskich meczów?
To, że strzelili bramkę w 87 min. wcale nie oznacza, że byli drużyną gorszą. A 9 pkt. to duża przewaga i nie ma o czym mówić.

adask23 0

adask23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radzę nie obstawiać!
Wszyscy niemal stawiają na Man Utd, a im wystarczy 0-0 do awansu
Zdecydowanie się z tym zgadzam! Poza tym kurs niski. NIE WARTO!

Status
Zamknięty.