Jak patrze na rozklad meczy w tym m-cu to MAN. gra z przeciwnikami ze srodka ( oczywiscie presja jest w kazdym meczu ) ale LIGA MISTRZOW z Chelsea tez bedzie ciezko a jak kazdy wie
LM to potezne pieniadze i prestiz .
To chyba mało wiesz
Terminarz United:
2.04 - WHU
6.04 - CFC - tu typuje remis bo to mecz
LM i bramkowy remis jak najbardziej urządza United
9.04 - Fulham; mecz na OT pewne 3 punkty, Wieśniaki są groźne ale u siebie
12.04 - CFC; rewanż na OT; nie zdziwi mnie drugi remis, tym razem bezbramkowy... w końcu gra się o awans
16.04 - City - mecz o finał Carling Cup; zaś stawiam na United bo kto jak kto ale United musi wykopać City i tym samym nie dać im możliwości wygrania żadnego tytułu przez kolejny sezon, a trwa to już od 34 lub 35 lat

19.04 - NU - mecz ligowy, przełożony z dnia 16.04
23.04 - Everton; mecz na OT, podobna sytuacja jak z Fulham, pewne zwycięstwo United
Jak United tutaj ma odpuścić to niech lepiej nie wychodzą na boisko, tam trzeba pokazać siłę United i zdeklasować rywala! Nie wiem jak tam Ba ale chyba też nie dawno wrócił ze zgrupowania, które było gdzieś w Afryce
Co do meczu z WHU:
Każdy pisze,że porażka z 4-0 United w meczu Carling Cup a to pokazuje tylko nie wiedzę tych ludzi, wystarczy zobaczyć skład United na ten mecz:
Kuszczak
O'Shea-Evans-Smalling-Fabio
Bebe-Fletcher-Giggs-Anderson-Obertan
Hernandez
taki ustawieniem United wyszło na ten mecz a wyszli przeciwko podstawie WHU! Dziwne byłoby jakby coś taki skład United ugrał wtedy... Kuszczak rzadko broni i dostał w obronie Smallinga z Evansem! Druga linia też zagrał po raz pierwszy i ostatni w takim ustawieniu a samotny Hernandez uzależniony jest od genialnych piłek do wykończenia, czego nikt mu nie zaoferował a poza tym ciężko gra się takiemu młokosowi przeciwko Upsonowi, który poobijać rywala lubi
Teraz United jedzie na Upton Park i tak po pierwsze wygrać muszą, aby nie dać nadziei AFC i CFC na dogonienie ich. Jak United wygra to będzie to miało wpływ pewnie na późniejsze mecze bo AFC i CFC na pewno nie odpuszczą ale zawsze inaczej się gra wiedząc,ze lider stracił.
Drugi aspekt kadra - wraca Vidic i Anderson! Do tego w Manchesterze odpoczywali i trenowali ciągle Edwin, Giggs, Berbatow, Owen, Fabio, Carrick, Park Ji Sung. We wtorek do drużyny dołączył Smalling i Rooney. Valencia i Evra nie grali w środowych meczach reprezentacji a Nani wszedł z ławki 
United wygrać musi, musi bo muszą podbudować siebie przed wyjazdem na Stamford Bridge, wygrać muszą aby ściągnąć presję. Każdy powie, porażka z Chelsea i porażka z Liverpoolem... ale niech ktoś mi pokaże drużynę,która we wtorek walczyła z OM o awans, potem pojechała na mecz z Wigan by po trzech dniach jechać do Londynu na mecz z CFC a potem po 3 dniach jechać do Liverpoolu.
W meczu z CFC - United przegrali przez samych siebie, wyszli od 46' bronić wyniku niestety błysk Luiza i spryt Żyrkowa dały im zwycięstwo 2-1 w mecz z LFC grało United lepiej niż z CFC ale zabrakło szczęścia a Liverpool był zabójczo skuteczny.
Owszem remis może być ale ja jestem kibicem United i nie biorę tego pod uwagę! Fakty też trochę są po mojej stronie

Edwin
Fabio-Vidic-Smalling-Evra
Nani-Anderson-Carrick-Park Ji Sung
Berbatow-Rooney
Ps. Chciałem dać ten mecz jako
typ dnia ale ktoś mnie wyprzedził
Potężny prestiż dla United to Liga a nie Liga Mistrzów odchodzi Edwin i pewnie Scholes więc miło będzie strącić Liverpool z grzędy i samemu być najbardziej utytułowanym klubem w Anglii, ponadto to wyżej nad LM stawiam FA CUP - tego w swojej karierze nie zdobył ani Roo, Edwin ani Bułgar i oni głośniej mówią o tych rozgrywkach jak o Lidze Mistrzów. Pieniądze owszem może i potężne ale United w tym roku na samych umowach sponorskich zarobiło 100mln funtów. Chelsea bardziej nastawi się na
LM jak na EPL ale to tylko moje zdaniem