>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Made by Bobo

Status
Zamknięty.
bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
19)

NK Lokomotiva Zagreb - RNK Split 2 (0-0)
U Cluj - Dinamo Bucharest 2 (2-1)

Vannes - Dijon 2 (2-4)
kurs: 13.97
stawka: 1zł
ew.wygrana: 13.97zł
Bardzo dobrze,że przegrałem. Jest naucza, nie łamać zasad! Powtórzyłem mecz i proszę, szkoda tylko kursu na Dijon. Strata jak dla mnie ale bardzo dobra nauczka na przyszłość!

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
20)
FC St. Pauli - Schalke 04 2 (0-2)
Sparta - RKC Waalwijk 2 (3-4)
Las Palmas - Elche obie drużyny strzelą TAK (2-1)
kurs: 9.16

stawka: 4zł
ew.wygrana: 36.6zł

Brawo dla mojego typa dnia! Waalwijk pokazał walkę, mimo,że wyjazd, mimo,że osłabienie ugrali cenne 3 punkty.
St. Pauli dwie czerwone kartki jak dla mnie skreślają ich, dodatkowo idiotyczne zachowanie kibiców,którzy zmusili sędziego do wcześniejszego zakończenia meczu.
Expekt mi wypłacił normalnie za mecz z Schalke!

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Podsumowanie dnia 1.04.2011
Kuponów: 5
Wygrane: 2
Przegrane: 3
Typów: 13
Trafione: 8
Nie trafione: 5
Stawka: 16.43zł
Wygrana: 45.52zł
Stan: + 29.14zł
Wniosek po dziś: trzymać się ustalonych zasad!

M 10

meec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
20)

FC St. Pauli - Schalke 04 2 (0-2)
Sparta - RKC Waalwijk 2 (3-4)
Las Palmas - Elche obie drużyny strzelą TAK (2-1)

kurs: 9.16

stawka: 4zł
ew.wygrana: 36.6zł

Brawo dla mojego typa dnia! Waalwijk pokazał walkę, mimo,że wyjazd, mimo,że osłabienie ugrali cenne 3 punkty.

St. Pauli dwie czerwone kartki jak dla mnie skreślają ich, dodatkowo idiotyczne zachowanie kibiców,którzy zmusili sędziego do wcześniejszego zakończenia meczu.

Expekt mi wypłacił normalnie za mecz z Schalke!

Witam. Mi też wypłacili normalnie ale nie zdziwmy się jeżeli w Expekt nam za 2-3 dni nam te pieniążki zabiorą, a może pokazali dobry gest. Kto wie ;]

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Witam. Mi też wypłacili normalnie ale nie zdziwmy się jeżeli w Expekt nam za 2-3 dni nam te pieniążki zabiorą, a może pokazali dobry gest. Kto wie ;]
Powiem szczerze,ze gram od kilku dni i nie miałem jeszcze takie zdarzenia... swoją drogą idiotyczne byłoby oddawanie meczu walkowerem, bo St. Pauli na tym skorzysta bo zostaną anulowane im kartki ;) zobaczymy jak będzie, pozdro!
Ps. Trzeba czekać na oficjalne doniesienia bo z tego co czytałem to sędzia się za bardzo zesrał i nie potrzebnie przerywał mecz bo jakiś idiota rzucił plastikowym kuflem z piwem, cóż trzeba czekać.

M 10

meec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
Dokładnie zobaczymy czy kasa zostanie na koncie czy będzie inaczej ;)
I tak trafiliśmy jakby nie patrzyć także ze skutecznością jest Ok i oby na ✅ ;)

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
21)
West Ham United - Manchester United 2 (2-4)
kurs: 1.83

stawka: 30zł
ew.wygrana: 54,90zł

Glory Glory Man United!

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
22)
Fortuna Düsseldorf - Erzgebirge Aue 1 (3-0)
Lindholm - Tjørring 1 (4-2)
VfR Aalen - Dynamo Dresden 2 (1-0)
kurs: 7.05
stawka: 3.64zł
ew.wygrana: 25.66zł
Zły wybór ostatniego spotkania bo wahałem się między Futhr i over 2.5 w tym meczu i nad postawieniem na Dresden. Szkoda trochę ale też nie przesadzajmy, nie wszedł mecz z kursem 2.25 a wygrała drużyna która walczy o utrzymanie.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
????
22)

West Ham United - Manchester United 2

kurs: 1.83
stawka: 30zł
ew.wygrana: 54,90zł

Nie obchodzi mnie kto, jak i w której minucie... 3 punkty to podstawa i spory kopniak do przodu przed bardzo ciężkim kwietniem,który pokaże o co tak naprawdę walczą jeszcze Red Devils!

Believe!

Jezeli moge cos napisac to : osobiscie odpuscilbym ten mecz ! Dlaczego ? poniewaz Manchester nie zremisowal od 9 kolejek , 30 % tyle wynosza remisy w tym sezonie . Nawet zastanawialem sie nad progresja na ta druzyne. Trzeba jeszcze pamietac ze niedlugo bedzie LIGA MISTRZOW . Wedlog mnie padnie remis . Lider tabeli moze odpuscic ten mecz . Jak patrze na rozklad meczy w tym m-cu to MAN. gra z przeciwnikami ze srodka ( oczywiscie presja jest w kazdym meczu ) ale LIGA MISTRZOW z Chelsea tez bedzie ciezko a jak kazdy wie LM to potezne pieniadze i prestiz . Jak dla mnie na progresje mozna zaryzykowac . Trzymam kciuki i zycze powodzenia.​

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Jak patrze na rozklad meczy w tym m-cu to MAN. gra z przeciwnikami ze srodka ( oczywiscie presja jest w kazdym meczu ) ale LIGA MISTRZOW z Chelsea tez bedzie ciezko a jak kazdy wie LM to potezne pieniadze i prestiz .
To chyba mało wiesz ;)
Terminarz United:
2.04 - WHU
6.04 - CFC - tu typuje remis bo to mecz LM i bramkowy remis jak najbardziej urządza United
9.04 - Fulham; mecz na OT pewne 3 punkty, Wieśniaki są groźne ale u siebie
12.04 - CFC; rewanż na OT; nie zdziwi mnie drugi remis, tym razem bezbramkowy... w końcu gra się o awans
16.04 - City - mecz o finał Carling Cup; zaś stawiam na United bo kto jak kto ale United musi wykopać City i tym samym nie dać im możliwości wygrania żadnego tytułu przez kolejny sezon, a trwa to już od 34 lub 35 lat ;)
19.04 - NU - mecz ligowy, przełożony z dnia 16.04
23.04 - Everton; mecz na OT, podobna sytuacja jak z Fulham, pewne zwycięstwo United
Jak United tutaj ma odpuścić to niech lepiej nie wychodzą na boisko, tam trzeba pokazać siłę United i zdeklasować rywala! Nie wiem jak tam Ba ale chyba też nie dawno wrócił ze zgrupowania, które było gdzieś w Afryce ;)
Co do meczu z WHU:
Każdy pisze,że porażka z 4-0 United w meczu Carling Cup a to pokazuje tylko nie wiedzę tych ludzi, wystarczy zobaczyć skład United na ten mecz:
Kuszczak
O&#39;Shea-Evans-Smalling-Fabio
Bebe-Fletcher-Giggs-Anderson-Obertan
Hernandez
taki ustawieniem United wyszło na ten mecz a wyszli przeciwko podstawie WHU! Dziwne byłoby jakby coś taki skład United ugrał wtedy... Kuszczak rzadko broni i dostał w obronie Smallinga z Evansem! Druga linia też zagrał po raz pierwszy i ostatni w takim ustawieniu a samotny Hernandez uzależniony jest od genialnych piłek do wykończenia, czego nikt mu nie zaoferował a poza tym ciężko gra się takiemu młokosowi przeciwko Upsonowi, który poobijać rywala lubi
Teraz United jedzie na Upton Park i tak po pierwsze wygrać muszą, aby nie dać nadziei AFC i CFC na dogonienie ich. Jak United wygra to będzie to miało wpływ pewnie na późniejsze mecze bo AFC i CFC na pewno nie odpuszczą ale zawsze inaczej się gra wiedząc,ze lider stracił.
Drugi aspekt kadra - wraca Vidic i Anderson! Do tego w Manchesterze odpoczywali i trenowali ciągle Edwin, Giggs, Berbatow, Owen, Fabio, Carrick, Park Ji Sung. We wtorek do drużyny dołączył Smalling i Rooney. Valencia i Evra nie grali w środowych meczach reprezentacji a Nani wszedł z ławki ;)
United wygrać musi, musi bo muszą podbudować siebie przed wyjazdem na Stamford Bridge, wygrać muszą aby ściągnąć presję. Każdy powie, porażka z Chelsea i porażka z Liverpoolem... ale niech ktoś mi pokaże drużynę,która we wtorek walczyła z OM o awans, potem pojechała na mecz z Wigan by po trzech dniach jechać do Londynu na mecz z CFC a potem po 3 dniach jechać do Liverpoolu.
W meczu z CFC - United przegrali przez samych siebie, wyszli od 46&#39; bronić wyniku niestety błysk Luiza i spryt Żyrkowa dały im zwycięstwo 2-1 w mecz z LFC grało United lepiej niż z CFC ale zabrakło szczęścia a Liverpool był zabójczo skuteczny.
Owszem remis może być ale ja jestem kibicem United i nie biorę tego pod uwagę! Fakty też trochę są po mojej stronie ;)
Edwin
Fabio-Vidic-Smalling-Evra
Nani-Anderson-Carrick-Park Ji Sung
Berbatow-Rooney
Ps. Chciałem dać ten mecz jako typ dnia ale ktoś mnie wyprzedził :p
Potężny prestiż dla United to Liga a nie Liga Mistrzów odchodzi Edwin i pewnie Scholes więc miło będzie strącić Liverpool z grzędy i samemu być najbardziej utytułowanym klubem w Anglii, ponadto to wyżej nad LM stawiam FA CUP - tego w swojej karierze nie zdobył ani Roo, Edwin ani Bułgar i oni głośniej mówią o tych rozgrywkach jak o Lidze Mistrzów. Pieniądze owszem może i potężne ale United w tym roku na samych umowach sponorskich zarobiło 100mln funtów. Chelsea bardziej nastawi się na LM jak na EPL ale to tylko moje zdaniem

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z puszczy
????
Chyba molo wiem ...

Z fanem Manchester United nie bede sie spieral !!! Argumenty masz dobre i sa po twojej stronie mimo to Trzymam kciuki ...

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
23)
Kaiserslautern - Bayer Leverkusen 2 (0-1)
Birmingham - Bolton 2X (2-1)
Newcastle - Wolves 1 (4-1)
kurs: 6.36
stawka: 8zł
ew.wygrana: 50.88zł
Zabrakło bramki i szczerze jestem zdziwiony porażką Boltonu ale też mój błąd bo nie potrzebnie dorzucałem ten mecz... szkoda bo zamiast grać tylko na to czego byłem pewny na 100% za większą stawkę to podałem to.
Jednak nie jest źle - kolejny typ dnia trafiony!

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
24)
Everton - Aston Villa 2 (2-2)
West Brom - Liverpool powyżej 1.5 goli (2-1)
Wigan - Tottenham powyżej 1.5 goli (0-0)
kurs: 6.39
stawka: 4.90zł
ew.wygrana: 31.31zł
Po raz kolejny los karze mnie za zmianę typu, mówiłem o 1X na Wigan jednak skusił mnie tak głupi zakład... Liverpool ;) Chelsea ;) pięknie! Idealna kolejka dla United!

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
25)

Valladolid - Rayo Vallecano powyżej 2.5 goli (2-2)
Villarreal B - Barcelona B goście strzelą bramkę TAK
(2-3)
Kloten Flyers - Davos 2 (1-2)
kurs: 5.58

stawka: 2.50zł
ew.wygrana: 13.95zł

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Podsumowanie dnia 2.04.2011

Kuponów: 5
Wygrane: 2
Przegrane: 3

Typów: 13
Trafione: 9
Nie trafione: 4

Stawka: 49.04zł
Wygrana: 68.85zł
Stan: + 19.81
Nie było najgorzej ale mogło być lepiej...

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
26)
Spartak Nalchik - Zenit St.Petersburg 2 (2-2)
Hertha Berlin - SC Paderborn 07 1 (2-0)
FC Oberneuland - VfL Wolfsburg Am. 2 (0-5)
kurs: 4.59
stawka: 3.45zł
ew.wygrana: 15.83zł
Bez komentarza, Zenit grał w przewadze i dał sobie w 88&#39; wbić na 2-2

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
28)
Brentford - Carlisle 1 (0-1)
kurs: 2.55
stawka: 10zł
ew.wygrana: 25,5zł
Wniosek na dziś - nie grać pucharów! Wyjątkiem jest Manchester United!

Status
Zamknięty.