>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Małe Kursy

M 0

madejpan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Graliście kiedyś na bardzo małych kursach. ?
Tak np. kupon na 1.02 ???? i tak w dzień, w dzień ????
po 2 miesiącach i 60 zakładach ponad 3 krotne przebicie kwoty początkowej ..
wartoo ? ????

john11 0

john11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet takie pewniaki czasami nie wchodzą. Przypomnę dla przykładu mecz Szwajcaria - Luksemburg który niedawno Szwajcarzy przegrali 1:2 w eliminacjach przed własną publicznością.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Nie warto ;)
Nawet grając tak niskie kursy kiedyś Ci się noga powinie i uwierz mi, że będzie to częściej niż się wydaje.

ponio 0

ponio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lomza
Oj, zależy do was czy warto grać. Ja juz wygrałem 2 kupony dawajac raz w 1 kuponie 8 meczy i kursy były max. do 1.40 i wygrałem 14zł.
Zaś drugi ras dałem 6 meczy i kursy do 1,50 i tez wygrałem 14zł.
Kolega wyżej powiedział ze NAWET pewniaki nie wchodzą i to jest prawda , bo odpuszczają sobie kompletnie lub za mocno lekceważą przeciwnika, który to może wykorzystać.

jaguar_xkr 0

jaguar_xkr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dolny Slask
kiedyś w LM szczypiornistów Zagłębie Lubin pokonało na wyjeździe słynny niemiecki Flensburg. kurs na Flensburg wynosił 1.01 o_O

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
A nie kusiłoby Was, przy kursie 1,01 na Was i powiedzmy 10 na gości, podłożyć się specjalnie, a przedtem powiedzieć komuś zaufanemu &quot;dzisiaj będę miał gorszy dzień, nie obrażę się jak postawisz 10,000 na mojego przeciwnika&quot;?:-D

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Sory ze nie cytuje ale cos sie zjeb*
Portugalia - Albania
Moja wtopa :jezora:
Wprawdzie nie gram wiecej niz 3 mecze na kupon, ale wtedy postanowilem postawic 11 spotkan z kursami od ok 1.01 do 1.60. Łączny kurs wynosil cos ok 30, postawilem 5zł (symboliczny kuponik ;p). Duzo nie stracilem, wiele zyskac tez bym moze nie mogl ale jak mozna trafic 10 meczy gdzie w 11 taka portugalia remisuje z albania? ;((

Drugi przypadek (dosłowny) miałem pare tyg temu. Powiem szczerze ze nie gralem w ten sposob nigdy, chialem sobie umilic nocke NBA ;)
Postawilem ok 10meczy koszykowki o calkowicie roznych kursach, prawie wszytkie mecze przeanalizowane + dwa, trzy spotkania o kursach 1,15 max.
Nie wszedl mi tylko jeden mecz o kursie 1.01
Moge screena zarzucic jesli jest jakis niedowiarek ;)

Wg mnie buki wystawiajac spotkania z takim kursem specjalnie zanizaja typowo jednostronne mecze.. taki chwyt: kto o zdrowych zmyslach postawi na druzyne przeciwna niz kurs 1.01??
Taki kurs jest poprostu nieoplacalny, wiec skoro owy istenieje, to nie bez przypadku ;)

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do dzisiaj nie zapomnę &quot;akumulatora&quot; jeszcze w toto-mixie gdzie kurs wynosił ok. 120(!!!). Po wchodziło mi kilka meczy po kursie 2 i 3 i to na wyjazdach drużyny grały a nie wszedł tylko jeden z kursem 1.01 i to z podpórką :cry: :przeklina:
Nigdy więcej czeskiego hokeja.

lemo 0

lemo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad
Tak np. kupon na 1.02 ???? i tak w dzień, w dzień ????
po 2 miesiącach i 60 zakładach ponad 3 krotne przebicie kwoty początkowej ..
wartoo ? ????
Twoje ewentualne zyski będą w dużej dysproporcji do poniesionych nakładów. Reasumując: za duże ryzyko, za niskie profity. Jak dla mnie system bez sensu.

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Powiedzcie mi szczerze co wnosi kurs 1.01? Nawet przy dużych stawkach jest to max.10zł !!! Ale stawki opiewają wtedy na 1000zł !!
Jest to najprościej w świecie nie opłacalne !

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Po takich kursach nie ale ja pierwsze rundy w wielkich szlemach gram właśnie po kursach 1.10-1.25 na ako około 2-2.50 i dobrze na tym wychodze ;-) Nie mniej piłki, kosza czy innych dyscyplin po takich kursach bym nie ruszał :p

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiedzcie mi szczerze co wnosi kurs 1.01? Nawet przy dużych stawkach jest to max.10zł !!! Ale stawki opiewają wtedy na 1000zł !!
Jest to najprościej w świecie nie opłacalne !
Jeśli szansa porażki wynosi mniej, niż 1%, to jest jak najbardziej opłacalne.

E 0

erc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jeśli szansa porażki wynosi mniej, niż 1%, to jest jak najbardziej opłacalne.

Zgadza się, ale to jest myślenie czysto teoretyczne, bo nikt nie potrafi oszacować prawdopodobieństwa z dokładnością do 1% i mniej. Dlatego ja uważam granie takich kursów za bezsensowne. Moim zdaniem, jeżeli gra się na value to 1.3-1.4 jest absolutnym minimum do wychwycenia opłacalności takiego zdarzenia.

T 0

t-bag.pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chodzi o małe kursy, to chyba najlepiej brać te z live&#39;a.
Np siatkówka: dany zespół prowadzi 24:20 i kurs na to, że wygrają seta 1.01 lub 23:19 i kurs na wygranego seta 1.05 - 1.1 jeśli gra jakaś dobra drużyna to warto coś takiego obstawić.

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja grałem kiedyś w siatę takiego seta w którym prowadziliśmy 24:10 i przegraliśmy tego seta...

lipek14 0

lipek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest ryzyko bo 1 n 100 pewniaczków nie wejdzie i lipa, kiedys kumpel zagrał na mecz w siate Polska - Czarnogora na Polske dał kurs 1.02 i Czarnogóra wygrała 3-2, mialem tylko polewe, ja wole grać kursy 1.50-2.50, przynajmniej wiem ze ryzykuje i jak nie wejdzie to szkoda ale jak by mi kurs 1.02 nie wszedł to bym sie załamał ;]

P 0

playa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na live nieraz mi już się noga powinęła na takich niby pewnych zdarzeniach, lepiej opierać się na wiedzy własnej

pziemiec 0

pziemiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dzierzoniów
nie warto, aby cos ugrac trzeba grac albo za duze stawki, albo bardzo dlugo czekac na jakies zyski, a tak predzej czy pozniej przegrasz, a najbardziej boli przegrac na tak niskim kursie, sam mam kilka takich wpadek na koncie i chyba dopiero ostatnia mnie czegos nauczyła :) pamietam puchar uefa getafe z bayernem gdzie w 5 minut bayern w dogrywce mnie pogrążył, a skusił mnie kurs na live

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Po takich kursach nie ale ja pierwsze rundy w wielkich szlemach gram właśnie po kursach 1.10-1.25 na ako około 2-2.50 i dobrze na tym wychodze ;-) Nie mniej piłki, kosza czy innych dyscyplin po takich kursach bym nie ruszał :p

Moim zdaniem na te dyscypliny z malych kursow tez mozna cos ugrac ale nie w opcjach 1X2 tylko zakladach pobocznych, bo o ile wynik meczu zawsze jest niewiadoma (wszyscy znamy &#39;megasensacyjne&#39; wyniki) to juz sam przebieg meczu jest bardziej przewidywalny, chodzi np. o typy na cornery, sztrzeli bramke, czy tez rzadko spotykane u bukow typy na posiadanie pilki. Natomiast jesli chodzi o klasyczne 1X2 to zgadzam sie ze w tych dysyplinach po takich kursach nie warto grac. A co do tennisa to wedlug mnie najlepsza dysyplina do grania na live, rowniez na malych kursach. Choc oczywiscie gwarancjii zyskow w bukmacherce niema nigdy (no moze surebety ale to tez musi byc kilka bardzo waznych warunkow spelnionych, choc to pisze czysto teoretycznie bo nigdy sure nie gralem z powodu za malego budzetu).