>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mój ulubiony sportowiec

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Radwanska sympatyczna dziewczyna? Nie rozsmieszaj mnie. Gburowata i noszaca wysoko glowe rozkapryszona panienka, ktora w dupie ma kibicow (powiedziala ze gra w reprezentacja jest dla niej tylko ciezarem). W tenisa zaczyna grac coraz gorzej, gwiazda nigdy nie bedzie, nie ma mentalnosci zwyciezcy, poza tym slaba psycghicznie.
Ulubiony sportowiec to Thierry Omeyer.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdecydowanie R.Federer - nieziemska technika, człowiek z innej galaktyki w tenisie.
Potem długo, długo nic i David Nalbandian - niesamowita waleczność na korcie.
Do tego można dodać Karola Bieleckiego (wiadomo)

pawoman 3

pawoman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SzCzEcIn
Ulubiony sportowiec ? a moze Najlepszy sportowiec : ADAM MAŁYSZ !! &quot;Po złoto, po medal, dla nas dla wszystkich! Pofrunął!&quot; Zdecydowany Top 1 w Polsce i na swiecie ???? tyle lat utrzymywac taki poziom to jest niesamowite :&gt; nie wazne czy mu idzie czy nie on zawsze potrafi zaskoczyc swoich kibicow ...

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Juan Martin Del Potro, Novak Djokovic - swietni tenisisci i fajni kolesie(takie mam wrazenie)
Andrzej Gołota i Mike Tyson - Gołota najlepszy polski bokser(a ja na zawsze jego wierny fan), a Tyson naj na świecie na wieki
Artur Boruc - tak jak wczesniej mowiliscie - za styl bycia
Diego Armando Maradona - za osiagniecia, za swietny futbol i milosc to pilki

M 0

mackinho7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tak naprawdę, to nie mam takiego ulubionego sportowca.
Aczkolwiek będzie to Cristiano Ronaldo, nie za styl bycia, tylko za jego grę i wkładanie w to pracy.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage

Nie wiem czy chodzi Ci o poprawność językową czy rzeczywiście masz obiekcje co do pracy Ronaldo, ale mimo, że nie darze Portugalczyka sympatią to należy się podziw za pracę jaką wykonuję na treningach bo takich umiejętności &#39;&#39;od tak&#39;&#39; się nie posiada.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Adaś Małysz i wszystko jasne ???? Jeszcze plakat wisi, zżółknięty już, ale wisi ;) Z piłkarzy oczywiście Alex Del Piero ????