wcześniej obstawiłem over 4.5 i 5,5 ???? aktualnie 50min 3:1,musisz też zwracać uwagę na ilość żółtych kartek przy dużej ilości drużyna nie gra już tak agresywnie a wystarczy 1 błąd i czerwona.
Pioterek944 sprawa jest prosta: dla mnie ogólnie "system" śmieszny - to moje prywatne zdanie.
Teraz aby coś można było nazwać systemem musi posiadać jakieś zasady czyli w tym wypadku kilka pytań do Ciebie:
- co decyduje że wchodzisz w dany mecz ??
- czy grasz tylko jakieś ustalone ligi ??
- jaki posiadasz budżet??
- jaki procent budżetu inwestujesz w jeden mecz ?? czyli np w jednym meczu stawiasz over 3,5 over 4,5 i over 5,5 i ile razem kasy na to przeznaczasz z budżetu
- mówisz że nie można obstawiać meczy jak lecą, czyli co u Ciebie jest wyznacznikiem ??
- czy wybierasz te mecze dopiero jak padną gole w połowie czy może już przed meczem wybierasz mecz, który wg Ciebie ma być overowy i jeśli Twoje przewidywania się potwierdzą i np w I połowie jest 2:1 to wchodzisz w taki mecz ?? To jest bardzo ważne pytanie bo widzę, że niektórzy nie czają chyba tego
- czy grasz stałą ciągle stawką czy np po 5 wtopach z rzędu podnosisz stawki ??
- teraz mi się przypomniało: co powoduje że pomimo że w meczu jest np 3:0 w I połowie Ty go nie zagrasz w drugiej ?? jakieś konkretne przeciwskazania ??
Najpierw trzeba odpowiedzieć na takie wręcz podstawowe pytania żebyście mieli jakiś ogólny zarys tej metody.
Wiem, że forum to nie miejsce do szybkiego reagowania ale aktualnie skończyła się pierwsza połowa meczu w 2 lidze japońskiej Tokyo-V - Oita.
Nie mam pieniążków na bet365, ale gdybym miał postawił bym tutaj:
aktualny wynik: 2:1
czas: przerwa
over 3,5 ----> 1,25 = 6zł
over 4,5 ----> 2,10 = 3zł
over 5,5 ----> 4,50 = 2zł
over 6,5 ---->13,00 = 1zł
Ciekaw jestem jakby to wyszło:
Wkład = 6+3+2+1 = 12zł
Ew. wygrana
3,5 - 7,5zł
4,5 - 6,3zł
5,5 - 9,0zł
6,5 - 13,0zł
przy trzech bramkach gra na over 3,5 mija sie z celem to pochlania cale ew zyski,