Odnośnie płatności na
lvbet w ostatnim czasie bardzo wiele się zmieniło na lepsze, szkoda, że o wszystkim dowiedziałem się przez przypadek - dziwię się, że dział marketingu i PR nie reaguje i nie stara się, aby takie nowości pojawiły się nawet na stronie głównej.
Jeśli chodzi o wpłaty, to nie wiem, kiedy dokładnie, ale jakiś czas temu wpłacając tam pieniądze przez dotpay zobaczyłem, że w opcjach zapłaty jest paysafecard. Metoda, której wprowadzenie hucznie ogłaszał choćby
totolotek, tu był zupełnie przemilczany. Dla mnie to wiele zmienia, bo czasem kupuję PSC i dotychczas doładowywałem swoją kartę przedpłaconą mastercard paysafecard z prowizją 4% i robiłem depozyt za pomocą karty, a jeszcze wcześniej doładowywałem
skrilla, tu już z prowizją aż 7,5%. Teraz jest jedna opcja bezpośredniej wpłaty PSC więcej

W sprawie wypłat, to już w ogóle nie rozumiem, czemu milczą. Ostatnio mniej grałem w
lvbet, ale zrobiłem wczoraj depozyt i pograłem trochę. Po tym, jak wszedł mi over 2,5 w Brazylii, koło 2:00 wypłaciłem część pieniędzy. Zazwyczaj te pieniądze trafiały w najbliższym dniu roboczym o 15:00 na moje konto w ING, a tu rano wstaję i mam powiadomienie z banku, że otrzymałem przelew (była godzina 8:30) i dwa nieprzeczytane maile - jeden od
lvbet o przetworzeniu wypłaty o 8:09, a drugi od Ekspres Przelewów 24 o 8:16:
Zastanowiło mnie to, więc ponownie zleciłem wypłatę przed 10, a potem przed 14 i sytuacja identyczna - do 5 minut potwierdzenie realizacji wypłaty, a do 10 minut informacja z przelewów 24 o ekspresowej wypłacie. Napisałem na chacie do
lvbet, od kiedy taka opcja jest, dostałem odpowiedź, że od miesiąca. Dziwne, że nic się takim rozwiązaniem nie chwalą, bo taki choćby
STS przyciąga właściwie jedynie tymi szybkimi wypłatami ???? Poniżej lista godzin obsługi ekspresowych przelewów 24 przez polskie banki:
Z zestawienia tego wynika, że mój bank - ING - obsługuje te przelewy od 8:00-20:00 w tygodniu i 8:00-13:00 w soboty. Nie wiem tylko, czy taka wypłata zlecona w sobotę w południe dojdzie w sobotę od razu, bo to zależy wtedy od działu płatności
lvbet, kiedy pracują, a pewnie w weekendy nie

Tak czy siak, nawet gdyby pracowali 8-16 od poniedziałku do piątku, to od miesiąca w tych godzinach wypłaty w
lvbet trwają kilkanaście minut