>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher LV BET - opinie

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda na nich czasu. Dają grać tylko tym co przegrywają ale jak zauważą że ktoś ich ogrywa to od razu limity dowalają

dymultra 53

dymultra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Frankfurt
Nie gram w polskich syfach,ale przed chwilą zadzwonił do mnie kumpel z tym samym pytaniem.On też nie może.

D 0

darui

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jeszcze moja opinia o LVBet.
Generalnie gram od 15 lat (kiedyś stacjonarnie, potem tylko internetowo), w LVBet mniej więcej od roku.
Plusy:
- niska stawka od 0,50 PLN (ma znaczenie dla grających progresją, po kilku nietrafionych kuponach z rzędu)
- zakłady na ilość goli (aczkolwiek za mało jest zakładów na +/- 0.5, +/- 1.5, +/- 3.5 czy +/- 4.5 gola)
- oferta na niektóre niszowe sporty (np. badminton, tenis stołowy, e-sporty)
- możliwość łączenia zakładów Live z zakładami normalnymi, ALE ...
Minusy:
- łączenie zakładów Live z normalnymi na jednym kuponie często zawodzi, zmiany kursów i chwilowe zawieszenia oferty powodują albo konieczność usunięcia zakładu z kuponu albo oczekiwania na odblokowanie oferty (np. wczoraj przez pół godziny nie mogłem postawić takiego mieszanego kuponu i się poddałem, a później okazało się, że kupon by mi wszedł),
- przygotowany do zagrania kupon często nie wchodzi od razu, bo któryś zakład (niestety nie wiadomo który) się akurat aktualizuje,
- nie ma tzw. Oferty Dnia widocznej na jednym wspólnym interfejsie, dlatego też wybierając zakłady z oferty LVBet mam otwartą jednocześnie stronę www.betexplorer.com z zakładami na dany dzień, żeby nie musieć wchodzić we wszystkie zakładki,
- nie ma możliwości zagrania kuponu Maxikombi (tak jak w Fortunie), jest tylko zwykły zakład rozpisowy,
- nie można sobie przygotować e-kuponu; co prawda wybierane zakłady będą widoczne po zalogowaniu, ale tylko na tym samym komputerze; kupon przygotowany np. w pracy można sobie zapisać jedynie na karteczce i zagrać w domu, chyba że nie ogarnąłem jeszcze jakiejś funkcjonalności,
- przekroczenie ustalonych (planowanych zgodnie z grafikiem gier) sztywnych godzin rozpoczęcia spotkań powoduje ich wypadnięcie z oferty; a przecież często się zdarza, że mecze tenisowe, badmintonowe, nawet siatkarskie mają obsuwę, a LVBet tego nie uwzględnia i nie aktualizuje; nie wszystkie z tych spotkań wchodzą do oferty Live.
LVBet reklamuje się jako innowacyjny i nowoczesny bukmacher, jednak chyba już jestem za stary i zbyt przyzwyczajony do tradycyjnych buków by to docenić, a strona LVBet to często zabawa dla ludzi o mocnych nerwach.

G 7

grajek123456

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
I ja doświadczyłem niemiłej przygody z tym LVbet.
Otóż dziś wchodzę i widzę ujemne konto u siebie.
Po wyjaśnieniach z konsultantem dowiedziałem się, iż chodzi o błędnie rozliczony zakład siatkarski, czego nawet nie byłem świadom, bo to chodziło o statystyki punktowe, a nie wiedziałem gdzie tego szukać.
I początkowo rozliczyli na moją korzyść, a teraz żądają zwrotu tej wygranej (całe 31 zł!).
Opierają się na regulaminie, który jest ułożony wygodnie dla nich, a nie dla klienta.
W końcu za błędy powinien płacić ich pracownik, który taki wynik wprowadził do systemu.
Póki co grożą mi postępowaniem sądowym, ale zobaczymy, czym to się skończy?
Gdybym zagrał u naziemnego to bym zabrał wygraną anonimowo i szukaj wiatru w polu.

K 0

karto777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Jestem na forum po raz pierwszy, chcę pochwalić lvbet, dzisiaj 25 listopada Niedziela, zleciłem o godz 2. w nocy wypłatę 510 złoty, sprawdziłem swoje konto ok 10. PIENIĄDZE JUŻ BYŁY. A chcę zaznaczyć, że to była moja pierwsza wypłata z tego buka. Naprawdę wypłacają błyskawicznie i to w Niedziele. Pozdrawiam wszystkich na forum.

C 82

chriskola

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pracują faktycznie błyskawicznie tylko żeby coś grać trzeba proscic kolegę/brata/rodzine etc o założenie konta i masz 2-3 zakłady na nim.
Chyba ze komuś wystarcza limit 12-30 zł.

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Obstawiam, ze tak jak w kazdym innym buku multi sa zakazane i narazasz sie na bana.

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja swego czasu założyłem tam 4 konta, podobał mi się bonus. Co wygrałem wypłaciłem, nic mi nie zablokowali, ogólnie wydawali mi się przyjaźni wtedy na nowych użytkowników, nie wiem jak jest teraz.

C 82

chriskola

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wg mnie jest to najszybciej limitujący bukmacher.
1 zakład na nowym koncie zagrany pod ich limit (czyli kilkanaście zakładow, bo z każdym limit się zmniejsza) i na kolejny dzień właściwie na wszystko już wisi od 20-90 zł.

R 0

radek_89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ciechanów/Torun
Kursy dramatyczne - żeby nie bonus, to buk nie do grania na dłuższą metę, ale ogromny plus za wypłatę.
Pierwsza wypłata z konta gracza na PKO BP, o 9 rano od zlecenia do pieniędzy na koncie minęło mniej niż 10 minut.

jeefo 203

jeefo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ustka
Witam,
Mam zamiar zarejestrowac się na tym Buku i skorzystać z bonusu &quot;Bonus bez depozytu&quot; i w związku z tym mam dwa pytania.Po pierwsze czy warto grać na tym buku a po drugie czy można ten bonus obrócić na Live bo w regulaminie jest na pisane że oprócz Wirtuali i to mi pasuje bo nie gram takich zakładów? I jeszcze jakby ktoś znał złoty środek jak obrócic tym bonusem byłoby fajnie .min.3 zdarzenia ako 2,5 to wychodzi 1,4*1,4*1,3.ktoś coś jak to obrócić?

N 0

nyjazorze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie polecam tego bukmachera. W cudowny sposob wyparowaly z mojego konta pieniadze i juz czwarty dzien slysze od nich ze moja sprawa jest priorytetowa i robia wszystko zeby zwrocic mi kase. Nie wiem ile to potrwa dni, tygodni, miesiecy czy lat ale granie u nich to proszenie sie o nerwice. Na dodatek pieniadze wyparowaly w momencie puszczania zakladu ktory juz nie poszedl i oczywiscie jak na zlosc by siadl. Jak ktos lubi nerwowo patrzec na swoj stan konta i stale przeliczac czy wszystko sie zgadza to zapraszam do Lvbet.

subaruuu 0

subaruuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milalem tu krótki epizod i to totalna amatorka. Ich kursy w zakladach 50/50 to jest coś dla niewidomych! Nie dość ze podatek idzie na gracza to jeszcze wręcz okradają graczy na kursach i ja się tego nie boje powiedzieć!
Ten ich pseudobonus do 1000 pln (jego warunki) to kolejna hipokryzja. Ludzie tworzący ten spektakl, chodzi mi o osoby decyzyjne, a nie o oblsuge itp to osoby w ogóle nie znające tematu, chyba ze robią to z pełną premedytacją ????
Dosc szybko wypowiedziałem im umowę, ponadto odechciało sie gry na takich &quot;zasadach&quot;. Kto w Polsce wydaje zgode na oferowanie takich usług się pytam! Ministerstwo Finansów sialo propagandę (bo im kazano chyba?!) ze bedzie teraz bezpiecznie po tych ustawach, a okazuje się ze jesteśmy bezpiecznie, ale okradani!
Kto stanowi nadzur nad tymi firemkami ala Lvbet itp, bo tak dłużej nie może byc! Kazdy kto uczestniczy w grach u tego typu podmiotów jest poszkodowany!
Czas na pozew zbiorowy !!!