>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher LV BET - opinie

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
czat w tym buku istnieje?
istnieje, ale musisz uzbroić się w cierpliwość, bo czas oczekiwania jak na &quot;najlepszych&quot; infoliniach, bynajmniej ja czekałem dobre z pół h jak chciałem o coś zapytać, ale jak już się połaczyłem to sprawe załatwili.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
everto +5 Punkty
everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
istnieje, ale musisz uzbroić się w cierpliwość, bo czas oczekiwania jak na &quot;najlepszych&quot; infoliniach, bynajmniej ja czekałem dobre z pół h jak chciałem o coś zapytać, ale jak już się połaczyłem to sprawe załatwili.
dz waldi

E 2

ele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LV ma obecnie taka zawieche ,ze w wielu spotkaniach nie pokazuje bramek a kursy sa nadal tak jakby nie bylo bramki..

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Zauważyłem (bynajmniej u mnie),że dużo zależy od przeglądarki na jakiej się &quot;siedzi&quot;, mi strasznie muliło na Firefoxie, live to już w ogóle był cud jak się udało coś postawić wtedy, gdy się chciało, za to na Chromie strona chodzi dużo płynniej i ma mniej zwiech, chociaż ostatnio na FF się też poprawiło.

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Dajcie spokój Panowie z tym bukiem. Dziś gra Widzew z Pelikanem Łowicz, którego są sponsorem a pseudoanalitycy nawet nie wystawili na to spotkanie kursów taki to polski Bet365.

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Teraz dodali jak ludzie na chacie się upomnieli ...
już od paru dni wisiał ten mecz na stronie, więc nie wiem jak mogłeś nie znaleźć (chyba, że na chwilę z jakiś powodów technicznych zniknął z oferty).

B 0

berst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zauważyłem (bynajmniej u mnie),że dużo zależy od przeglądarki na jakiej się &quot;siedzi&quot;, mi strasznie muliło na Firefoxie, live to już w ogóle był cud jak się udało coś postawić wtedy, gdy się chciało, za to na Chromie strona chodzi dużo płynniej i ma mniej zwiech, chociaż ostatnio na FF się też poprawiło.
faktycznie, w firefoxie puszczenie combi na żywo trwa ok 5 min ???? przełączyłem na IE to się zalogować nawet nie mogę ???? dobre, tak trzymać

T 115

tomi5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie na początku nie doliczyli wygranej za kupon, ale jak upomniałem się na czacie to przeprosili za błąd i dodali kasę oraz dodatkowy bonus. Po obrocie wyplata około 23 na konto bankowe i o 10 rano już była na moim koncie bankowym. Podatek 12% trochę odstrasza ale jak na razie to wszystko w porządku .

pilka_radom 3,9K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Etiopia
kolejna firma krzak. niech się razem z etoto połączą.
zakład na live mogę zagrać za uwaga... ~15zł (słownie PIĘTNAŚCIE!!!)
limit na wygraną. na live nie możesz wygrać na takim meczu więcej niż 120zł o_O????

gonsack 23

gonsack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zakład na live mogę zagrać za uwaga... ~15zł (słownie PIĘTNAŚCIE!!!)
Na wszystkie zdarzenia masz takie niskie stawki, czy może akurat tylko w tym jednym było akurat 15zł? Pytam ponieważ też gram w lv i sprawdziłem sobie jakąś piłkę kobiet o podobnym kursie i mam limit na zdarzenie 131zł. Mecze mężczyzn np. teraz Fenerbahce limity o podobnym kursie ~7 na 1000zł a jakieś mniejsze kursy to i w zasadzie bez limitu. Więc chciałem zapytać czy akurat z tego meczu u21 miałeś tak zlimitowany czy ogólnie wszystkie zdarzenia niezależnie od dyscypliny i &quot;popularności&quot; meczu masz tak niskie limity?

pilka_radom 3,9K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Etiopia
co za badziewny buk. wpłaciłem żeby sobie pograć Ligę Mistrzów na live i nie mogę nic zagrać. co chwilę jakiś błąd, albo przerwa techniczna. porażka!

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
co za badziewny buk. wpłaciłem żeby sobie pograć Ligę Mistrzów na live i nie mogę nic zagrać. co chwilę jakiś błąd, albo przerwa techniczna. porażka!
Nie mam pojęcia, co się dzieje, ale pierwszy raz się z czymś takim spotykam tu, a to przecież rodem z awarii STSa :eek: To samo działo się już sporo wcześniej, bo o 20:15 będąc poza domem chciałem postawić zakład na LM i mi wyskakiwał błąd, ale byłem na wsi, gdzie jest słaby zasięg i zwalałem na to. Spokojnie wróciłem do domu o 21:30 i chciałem w przerwie postawić jakiś kupon, a tu znowu ten sam błąd wyskakuje, masakra jakaś!

E 2

ele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zanujaca ta firma! po raz kolejny tak robi.przed chwila kolejny zaklad poszedl sie je...

T 3

toomek13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również nie polecam nikomu tego buka. Wczoraj zagrałem undera na żywo, w koszykówce. W momencie postawienia zakładu, drużyna miała 0 pkt, a sekunde później po zaakceptowaniu zakładu, nagle 8.. Oczywiście zakład nie wszedł. Fatalna strona. Tłumaczą się tym, że &#39;&#39;nie ponoszą odpowiedzialności za prawdziwość podanych dodatkowych informacji, które klient obowiązany jest zweryfikować we własnym zakresie.&quot;

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Również nie polecam nikomu tego buka. Wczoraj zagrałem undera na żywo, w koszykówce. W momencie postawienia zakładu, drużyna miała 0 pkt, a sekunde później po zaakceptowaniu zakładu, nagle 8.. Oczywiście zakład nie wszedł. Fatalna strona. Tłumaczą się tym, że &#39;&#39;nie ponoszą odpowiedzialności za prawdziwość podanych dodatkowych informacji, które klient obowiązany jest zweryfikować we własnym zakresie.&quot;
Co jak co, ale tu akurat mają rację i nie oni jedyni coś takiego mieli, że wynik niezaktualizowany był, kiedyś nawet w całorocznym miałem taką sytuację też w koszu i trudno, własna głupota, że zagrałem wtedy under, choć linia była bardzo wysoka w porównaniu do pozostałego czasu ;)