>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher LV BET - opinie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wasze szeroko pojęte opinie na temat wszystkiego co związane z działalnością Ivbet

Ivbet podlega regulacjom organu nadzorującego, jakim jest Ministerstwo Finansów na podstawie zezwolenia z dnia 13 maja 2016r numer PS4.6831.9.2016.EQK.LV BET Zakłady Bukmacherskie Sp. z o. o., ul. Melchiora Wańkowicza 3, 40-384 Katowice. Wpisani do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem 0000534588, przez Sąd Rejonowy Katowice – Wschód w Katowicach, Wydział VIII Gospodarczy – KRS, NIP: 9542751776, REGON: 360297047, wysokość kapitału zakładowego: 2 025 000,00 PLN.Hazard może uzależniać. Graj odpowiedzialnie! Forum Bukmacherskie przeznaczone jest dla osób, które skończyły 18 lat. Zakłady bukmacherskie nieodłącznie związane są w ryzykiem. Jeśli zauważyłeś u siebie objawy uzależnienia, skontaktuj się z instytucjami oferującymi pomoc w wyjściu z nałogu hazardowego. Forum Bukamcherskie ma charakter informacyjny, nie nakłaniamy i nie zachęcamy do uprawiania hazardu

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Rozliczykli mi zakład dopiero, jak napisałem do nich @. Wypłaty jeszcze nie robiłem.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowałem się tam żeby obrócić bonus. Nie udało się, ale trochę pograłem.
⛔⛔⛔MINUSY:
- nie ma żadnej promocji dotyczącej gry bez podatku jak jest w Totolotku i forBET
- słaby bonus - tylko 100zł 100%
✅✅✅PLUSY:
- azjany, azjany, azjany !!! Pierwszy polski buk mający azjany w tym także na ilość goli. Jest ich naprawdę dużo !
- kursy są bardzo atrakcyjne w stosunku do polskiej konkurencji, ale i liderów zagranicznych (oczywiście niestety z podatkiem)
- strona działa błyskawicznie
- bardzo przejrzysty widok
- bezproblemowa weryfikacja
- fajny kalendarz dla każdego ????
Reasumując - buk może stać się liderem jeśli wprowadzi jakieś promocje dotyczące podatku lub w ogóle go zlikwiduje✅✅✅

rulloni 5

rulloni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam się z Adamo80 w 100 %, oferta jak na polski buk bardzo ale to bardzo bogata i każdego wybrednego powinna zadowolić . Kursy atrakcyjne a niekiedy wyższe niż np. w śmiesznym STSie, przejrzysta strona, czytelna, teraz pojawił się jeszcze najwyższy bonus jeśli chodzi o legalnych.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałbym tu, ale jeśli mogę mieć bez podatku to niestety nic tego nie przebije bo po prostu się nie opłaca. Mogli by wprowadzić rozwiązania podobne do Totolotka albo forBET - cokolwiek.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
anzelmo +6 Punkty
B 0

berst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam mały problem z czytaniem ze zrozumieniem o nowym bonusie ;( to ile tam trzeba wpłacić i jakie kupony grać ,żeby dostać tego tysiaka?

rulloni 5

rulloni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To gdzie Adamo80 najlepiej grać jeśli chodzi o legalnych polaczków ?

S 245

sparks88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałbym tu, ale jeśli mogę mieć bez podatku to niestety nic tego nie przebije bo po prostu się nie opłaca. Mogli by wprowadzić rozwiązania podobne do Totolotka albo forBet - cokolwiek.

Po co? Skoro na chwilę obecną wychodzi na to samo jak w forbecie (z promocją) czy totolotkiem (z apką mobilną -6%).

W załączniku zestawienie kursów 7 dzisiejszych zdarzeń u pięciu bukmacherów.

rulloni 5

rulloni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie , zależy co kto gra, wyższe kursy w tym buku z podatkiem oczywiście , dają podobną wygraną jak np. w iforbet czy totolotek przy mniejszym podatku, chyba że Adamo80 jeszcze o czymś nie wiemy

B 6

bobcio5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska-Rakszawa
Gram u nich z miesiąc czasu,w tym czasie zleciłem dwa razy wypłate i była w ciągu dwóch dni na koncie.Jak na razie polecam,troche słaby lajf-mało zdarzen.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po co? Skoro na chwilę obecną wychodzi na to samo jak w forbecie (z promocją) czy totolotkiem (z apką mobilną -6%).

W załączniku zestawienie kursów 7 dzisiejszych zdarzeń u pięciu bukmacherów.
No dzięki za to porównanie. Rzeczywiście tak wychodzi. Ja patrzyłem na single lub kupony AKO z 3 zdarzeniami i jednak w Totolotku przy spełnieniu wymogu całej promocji 12% wychodziło tam lepiej. Oczywiście też są różne kursy do różnych zdarzeń więc trzeba sprawdzać. Ja kiedy grałem swoje kupony raz lub dwa sprawdzałem z LVBet i wyszło mi gorzej niż bez podatku w Totolotku i forBET, ale będę w przyszłości zawsze sprawdzał.

S 100

srakaptaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplata doszla nastepnego dnia po jej zakceptowaniu, dobry buk do pilki noznej nie wiem jak tam inne sporty.
Plus to szeroka oferta na rzuty rozne, wystawiane sa dosc szybko i mozna zlapac po dobrym kursie porownywalnym do zagranicznych czasem nawet lepszym ale podatek wszytko psuje.
Minus brak obstawiania kornerow na live no i brak promocji na podatek

S 265

sasa_sa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiadomo, gdzie w Polsce mają siedzibę?

D 6

deivid22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Działamy pod adresem: LV BET Zakłady Bukmacherskie Sp. z o. o., ul. Melchiora Wańkowicza 3, 40-384 Katowice. Jesteśmy wpisani do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem 0000534588, przez Sąd Rejonowy Katowice - Wschód w Katowicach, Wydział VIII Gospodarczy - KRS, NIP: 9542751776, REGON: 360297047, wysokość kapitału zakładowego: 2 025 000,00 PLN.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sasa_sa +2 Punkty
roch 19

roch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie/Malopolska
moja opinia:
- Szeroka oferta na ważniejsze mecze piłko nożnej oraz na tenis
- Azjany, typu over 2, over 1, można tez grać over 1 na zespół
- wpłaty/wypłaty bez problemu przez skrilla
- dobry kontakt z supportem
- dość ciekawa oferta live chociaż czasami nie ma ważniejszych meczy piłki nożnej, może jesCze nie dopracowana, i mało przejrzysta
- przez telefon da się obstawiać ale cieżko nacisnac &quot;postaw zakład&quot;, plus że można na live szukać po flagach meczy ;)
Jeśli wzieli by połowe podatku na siebie oraz jakieś ciekawe bonusy i cashout to mogli by być numerem 1

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jMoże ktoś mi napisać jak z limitami online i w punktach naziemnych?