No nie.... No chyba kolejny raz Barca nie zlekceważy przeciwnika na wyjeździe w
LM... Ile można ? Zaczęło się od PSG, a potem to samo co sezon... Co do Ramosa to rancho jak myślę, że on sam z siebie to by tak nie zrobił... To już musiało być ustawione przez trenera, a i udowodnić czy ktoś się wykartkował czy po prostu popełnił faul to przecież niemożliwe do udowodnienia... Nie znam osobowości Ramosa, ale kto wie czy trener mu nie kazał, a sam zawodnik nie chciał i dlatego tak powiedział po meczu... Ja bym tak nie osądzał od razu Ramosa o jego niskim IQ... ???? To jednak bez znaczenia dla nas, chyba, że w kontekście gry na kartki, ale jak widać po fazie grupowej to już nie takie łatwe jak kiedyś... ????
Dla mnie ciekawie zapowiada się Juventus vs Atletico.... Zagrałem na Juve, ale zaczynam się obawiać czy to był dobry wybór. Można się śmiać, że napiszę jak gimbaza, ale myślę, że w Juve obecnie różnicę robi Ronaldo. Zna świetnie Atletico z PD. Juve ma bardzo solidną defensywę i właśnie z powodu Ronaldo mocniejszy przód. Do tego rewanż u siebie. Pierwsze co przychodzi na mecz w przyszłym tygodniu to jakieś undery, ale to jest zbyt oczywiste, żeby weszło...