Cześć
Wtorek i środa zapowiadają się bardzo ciekawie w
LM. Co tu zrobić by coś zarobić?
Roma-Porto
Roma nie przekonuje i to chyba nie tylko mnie. Widać, że targają nimi emocje. W pucharze ligi co prawda przegrali z Fiorentinom 7:1 ale ważniejsze było jak oni się zachowywali. Ponoć jakiś kwas jest w szatni. To chyba jednak zbyt mało by obstawiać przegraną u siebie z Porto. Portugalskiej ligi nie śledzę właściwie wogóle. Po wynikach widać jednak, że w lidze im nie idzie, a liga przecież jakaś super mocna to nie jest.
Rozemocjonowani Włosi i będący pod formą Portugalczycy kuszą by wejść w jakiś over rogów.
W
sts over 9,5 za 1,60, over 10,5 za 1,90. Jakieś podpowiedzi?
MU-PSG
Wszystko co tu piszecie w sprawie MU i PSG to prawda. Jednak to będzie mecz, który może potoczyć się w każdą stronę. Dla mnie najbardziej prawdopodobne jest, że MU strzeli gola (ale dla buka też
STS 1,20). Tu również rożne są opcją. Linia kornerów w
STS ustawiona dość nisko, za over 8,5 mamy 1,55.
Kusi również wygrana MU. Pod wodzą baby-face-killera nie zaznali jeszcze smaku porażki. Cóż, kiedy ta passa ma się skończyć jak nie w meczu z PSG?
Ajax-Real
Tu bez zbędnego pisania. Real czysta 2. Widziałem ostatnie mecze Ajaxu. Poważnie. Czyste 2.
Tottenham-Dortmund
Ostatnie osiągnięcia graczy Borussi przekonują mnie, że muszą zrobić wszystko by tego meczu nie przegrać. Brak Reusa to duża strata. Do tego obecna forma Londyńczyków może budzić niepokój w Niemczech. Jeszcze kilka tygodni temu grałbym tu na Dortmund, ale mają fatalny luty. Wchodzę tu ryzykownie w remis.