>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Live błąd, na korzyść klienta

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam, czy udało się komuś na oczywistym błędzie tego bukmachera trafić kurs 5-15 za grubą kwotę? Gram z kolegą, jemu też się udało, chciałbym się dowiedzieć czy jesteśmy wyjątkami, czy innym też się udaje. Nie podam dokładnie o co chodzi, żeby się nie połapali. Dodam, że kasa z tych pomyłek dawno jest wypłacona i wydana ????

william1 44

william1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U tego bukmachera to sie nie da wygrać normalnie, a Ty piszesz o jakiś atrakcjach.
Wklej screen badz napisz coś wiecej, bo wygląda to na brudną reklame

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska

https://zapodaj.net/ef1bdf6747ce2.png.html
https://www.flashscore.pl/mecz/hShSf5bf/#szczegoly-meczu
Nie będę wklejał więcej, jak ktoś zna temat, proszę o odezwanie się na PW. Oczywistym jest, że nie stawiałbym takiego zakładu w ciemno. Dodam, że to nie przypadek, udało mi się zagrać coś takiego 5 razy w przeciągu 2 miesięcy...
PS. nigdy nie reklamowałbym tego buka, jak dla mnie jeden z gorszych w kraju ????

william1 44

william1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam limit kilka pln na zakład za normalne wygrane
Więc o co caman !

rulloni 5

rulloni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie w tych skrinach jest błąd bo ja takiego nie widzę ????

rulloni 5

rulloni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na kuponie nie ma godziny zawarcia zdarzenia , więc trudno się domyśleć o co chodziło konkretnie ????

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Sam jesteś fotomontaż, nikt nie musi mi wierzyć, jeśli komuś się to przytrafiło/udało, proszę o PW. Zatem do sedna, kilka razu po zakończeniu seta udało mi się postawić na jego dokładny wynik, w 99% przypadków LV zamyka rynek jak dochodzi do 20 punktu jednej z drużyn. Raz w grudniu trzymali w ofercie mecz, który był zawieszony, jednak przyjmował zakłady na wynik parzysty / nieparzysty, over i własnie dokładny wynik, a mecz skończył się kilka godzin wcześniej. Zatem jest to błąd bukmachera, patrząc na jego niekompletność to wcale mnie to nie dziwi

william1 44

william1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam limit 5 pln po wygraniu 4 tys na normalnej grze i zamknęłam tam konto robiąc papa na pożegnanie (nigdy tam nie wrócę) i przy tych kursach, jakości dzialania serwisu www itp życzę im bankructwa. Przez caly okres gry miałam wrażenie że zarządza tym 10-latek. Niech nie myli Was &quot;fajny czat&quot; bo to nie ma żadnej realnej wartości.

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
niemożliwe... dowalili Ci taki limit po tak niskiej (względnie niskiej) wygranej :O ?

william1 44

william1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet nie wiesz o czym gadasz, odrazu widać ze marzysz

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niemożliwe... dowalili Ci taki limit po tak niskiej (względnie niskiej) wygranej :O ?
Polskie buki potrafią dać limit za samo zagranie kwoty typu 300 zł na jakiś niszowy rynek po kursie @3(taki np forbet), więc raczej nic w tym dziwnego że gościa zlimitowali po ugraniu 4k zysku ;)
annn , a co do twojej sprawy, to skoro ładnie korzystasz z baboli lvbeta to myślę że nie ma co o tym głośno mówić, bo niedługo może się skończyć promocja. Sporo osób może tu zaglądać. Jeśli wykorzystujesz błędy i buk ci wypłaca pieniądze to rób to dalej po prostu. Nasi bukmacherzy często sądzą babole, zwłaszcza właśnie kojarzę lvbeta, który kopiuje kursy nieraz z b365 i po prostu nie nadąża z ich aktualizacją względem angielskiego bukmachera i można grać linie których już dawno nie ma w zielonym.