>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Literatura

adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znacie może jakieś ciekawe książki dotyczące bukmacherki? Chodzi mi raczej o psychologię,a nie &quot;magiczne&quot; systemy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
forin +7 Punkty (ty)
adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doskonale wiem,że wszyscy uczymy się na własnych błędach.Chciałem przeczytać jakąś lekturę jako ciekawostkę.
Znalazłem kilka e-booków,ale opisują bukmacherkę ogólnikowo i w większości są tam &quot;magiczne&quot; systemy,które według autorów przynoszą zyski kompletnemu laikowi (jasne,i co jeszcze?).

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doskonale wiem,że wszyscy uczymy się na własnych błędach.
Pół żartem, pół serio: wszyscy powinniśmy się uczyć, więc nie wiesz, no i skąd wiesz, że wszyscy? ;)
Wracając do Twojego pytania nie spotkałem dobrego e-booka. Nigdy. Nie ma takich, sukcesem wydawcy nie jest jak by się wydawało dobra publikacja, a raczej choćby mierny zbyt swoich wypocin.
Moja propozycja to keywordy w google: hazard, inwestycja, giełda, psychologia, mechanizmy, gracz, psychka gracza...

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mało jest porządnych książek o samej matematycznej stronie bukmacherki, (...)
A mógłbyś coś polecić z tematyki matematycznej dotyczącej zakładów?

P 522

paulattryda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mógłbyś coś polecić z tematyki matematycznej dotyczącej zakładów?

Ja mógłbym. &quot;Black Swan&quot; Taleba

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
w0jtek +1 Punkty (za książkę)
edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
L 19

looq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Belchatów
Jeśli ktoś z tego forum ma łeb jak sklep to proponuję mu utworzenie tygodnika o bukmacherce - mecze, statystyki, recenzje i analizy, najlepsze kupony, propozycje itditp. Chyba ze juz jest cos takiego to dawajcie tytul i gdzie to mozna kupic?!
Myślę, że nawet osoby, które grają w sts&#39;ie co niedzielę przy okazji chętnie by to kupiły i wybrały sobie przeanalizowany kupon choćby kursy w nim były po 3-4:1, bo przecież ktoś się na tym zna i analiza jest świetna.
Znacie coś takiego? Jakieś właśnie gazetki czy coś?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na rynku jest od wielu lat np. tygodnik &quot;Tylko Piłka&quot;, który ostatnio zmienił szatę graficzną i format - ale spełnia większość potrzeb typujących w zakresie statystyk i analiz.
W Wwie dostępny jest we wtorki a w innych regionach Polski od środy i najłatwiej kupić go w sieci kiosków &quot;Ruch&quot;, ew. można zamówić abonament z dostawą pocztą do domu, choć jest także w necie w wydaniu elektronicznym na www.tylkopilka.pl

Ponadto wychodzi też &quot;Tygodnik Kibica&quot; także dostępny w necie http://tygodnikkibica.pl/

Niektóre firmy bukmacherskie ( np. FORTUNA ) wydają swoje tygodniki, prezentujące statystyki oraz najwyższe wygrane kupony.
.

pulex 0

pulex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze są takie ksiązki:

-JM Miller &quot;How Professional Gamblers Beat the Pro Football Pointspread&quot;
-Joseph Buchdahl &quot;Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting and Risk Management

A 0

ania723

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko znaleźć jakąś ciekawą i przydatną książkę, chociaż te podane przez pulex wydają się interesujące, wiec trzeba jakoś je dostać i przeczytać. ????

popijava 87

popijava

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
I co z tym banem?
Są jakieś ebooki w Złotych Myślach. Kiedyś miałem okazję zaznajomić się z ich zawartością, ale to jest szajs. Nie ma tam nic konktretnego i od razu widać, że stworzone je wyłącznie pod naiwniaków, którzy myślą, że zostaną postrachem bukmacherów oraz pod sprzedaż tego w programach partnerskich.
Zagranicznej literatury też nie ma za dużo. Często odnosi się ona do samych (różnych) gier, a nie do bukmacherki. Ale jak ktoś zna angielski, to może poszperać, bo parę rzeczy da się znaleźć.
Nie sądzę, by jakaś wartosciowa pozycja o bukmacherce pojawiła się na rynku. Jak ktoś wygrywa, to raczej nie będzie zdradzać sekretów kuchni. Poza tym w Polsce jest tak, że 99.99% ma gdzieś przyswajanie wiedzy. Czeka na gotowe typy i nic poza tym. Nie opłaca się pisać książki, raczej nikt tego nie wyda, bo bukmacherka to hazard i zło wszelakie. Co najwyżej jakieś Złote Myśli, Nexto czy coś w tym stylu, by mieć czym handlować w programie partnerskim. Autor by na tym nie zarobił, a poza tym piraci i tak by zrobili swoje.