>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limity

F 47

fabrykakasiory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli ktos gra tylko pilke to widze ze azjaci oferuja co raz wiecej. wczoraj w bet isn byla 3 liga estonska, 3 lotewska. dzis widze na 16:00 wrzucili 3 lige rumunska.
nie tylko azjaci. nawet pinnacle potrafi wrzucic do oferty puchar czech czy puchar slowacji gdzie mierza sie ekipy z czwartej ligi z pierszoligowcami.
rowniez dafabet/max bet wrzucil 3 rumunska na 16:00 przed chwila.
LOOOOOOOOOOOOL
betisn ma nawet islandzka lige babek do lat 19.
naprawde oferta bardzo zblizona do b365 w tej chwili. rok temu jeszcze tego nie bylo.
pinnacle w tej chwili ma np. puchar jordanii live. azjaci nie maja ale jest w b365. jest alternatywa i mozna w pinku zagrac jak ktos widzi cos wartosciowego w tym meczu.

F 47

fabrykakasiory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sobota, 8:14 i juz bet isn dodaj niszowe ligi. kolmonen (4 liga!) z finlandii, znowu 3 estonska, druga finska kobiet. buki maja tyle hajsu ze juz im sie w dupach przewraca. za rok azjaci beda kropla w krople jak b365

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stykkishólmur
Nie no, trochę im jeszcze brakuje.
Przede wszystkim 4/5 liga rosyjska (która czasem jest całorocznym), 5 liga islandzka no i te niskie norweskie.

Jak je dodadzą to byłoby pięknie :cool:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +23 Punkty
F 47

fabrykakasiory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5 islandzka jest. Dafabet/max bet daje. i to nawet wiecej niz b365. afrika regularnie byla!!! norweska 4 liga rowniez debiutowala w tym sezonie - singbet/Dafabet. na tygodniu nawet w Dafabet/max bet byl mecz ktorego bet365 nie mial.
rosji nizszych lig jeszcze nie widzialem.
edit: jesli chodzi o 5 islandzka to nic a nic sie nie zrazali. cale kolejki wrzucali, wszystkie mecze. b365 juz ma doswiadczenie i daje tylko wybrane spotkania z 5 islandzkiej.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy 2 uzytkowników z tego samego adresu moze miec konta ba b365 ?? np 2 braci lub brat i siostra

F 47

fabrykakasiory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie powinno byc problemow. u mnie byla taka sytuacja. siostra rowniez miala konto na bet365 i nigdy z tego powodu nie bylo problemow. przy czym kazdy gral swoje i mimo wspolnego adresu zameldowania mieszkalismy osobno.

crisu 53

crisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisz wcześniej do supportu bądź zaraz po założeniu konta (przed wpłaceniem pieniędzy), dokonaj weryfikacji i powinno być looz. Najprawdopodobniej nie dostaniesz bonusu powitalnego.

M 9

mansur88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mieszkałem w akademiku i nie dostałem bonusu od bet365 bo dużo osób rejestrowało się z sieci akademickiej

N 38

norbertb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, ale Ci którzy te limity mają to nawet dostają je po tym jak będą grać na innym kompie oraz zmienią adres IP?

simon999 11

simon999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkał sie ktoś tutaj z podnoszeniem limitu? Generalnie jestem po prostu zaskoczony, bo gram już wiele lat i nigdy nie uświadzyłem tego, ze buk mi podniósł limity, i to 2u krotnie ;D

simon999 11

simon999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zasadniczo nie przekroczylem, powiedzmy 7/10 zakladow bylo za srednie stawki, pozostałe 3 byly za prawie limit albo limit, nigdy nie dawalem tez do manualnej oceny przez tradera nic. Dodam, ze te wszystkie wysokie stawki byly wygrane, czyli w sumie pare koła, takze raczej spodziewalbym sie limtowania w dol. Po prostu ciekawi mnie logika buka tutaj

N 38

norbertb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spokojnie. Będziesz mógł postawić za dwukrotny limit który aktualnie masz, gdy jego przekroczysz dostaniesz trzykrotny, a potem czterokrotny i gdy zaczniesz wygrywać na tym czterokrotnym to zapewnie zostanie zbity on do max stawki kilkunastu złotych. Logika bukmachera polega na tym, że chce się odegrać podnosząc Ci wyższe stawki a dopiero potem gdy dalej wygrywasz uznaje że to nie ma sensu i limituje.

simon999 +6 Punkty (dzieki za wyjasnienie)
szpon 154

szpon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisalem o tym w HP, ale pozwole sobie rowniez wkleic to tutaj:
Ma ktos moze jakies doswiadczenia z multikontami calorocznym?
Wlasnie dostalem limit na swoim i na razie chce wziac konto od brata -&gt; kilkuletnia historia gry, niskie stawki (do kilku stowek), lekki minus. I teraz mam pare pytan, czy jak zaloguje sie ze swojego ip i komputera na konto brata, to od razu dostane limit? Cos trzeba wyczyscic, cookies, cos jeszcze?
Z mojego doswiadczenia moge powiedziec, ze dopoki gralem wysokimi stawkami (kilka tysiecy) i niskimi kursami (1,05-1,3) to nie bylo zadnych problemow z limitami. Srednio dziennie szlo wyciagnac te 3 - 4 stowy i moglem grac tak na jednm koncie przez 2 lata (konto mialem na plusie grubo ponad 100k). Dopiero jak od wtorku przywalilem wieksze kursy (powyzej 2.00) za srednio wysokie stawki (1k-2k) i skosilem ich na 12k w 3 dni, to od razu zostalem poczestowany limitem.
Chyba bede trzymal sie jednak tego co gralem przez ostatnie miesiace i nie szarzowal, bo widze, ze na to sa strasznie uczuleni.
I druga sprawa, to skupowanie kont. Na ile jest to bezpieczne (w sensie czy ktos nie zmieni jakos hasel i mnie nie wydyma na kase) i gdzie szukacie ludzi handlujacych takimi kontami?
I jeszcze pytanie, jak wyglada sprawa limitow w marathonie? Mozna dluzej pograc live wysokimi stawkami? I czy tam jest tak, ze minimalna zmiana kursu w zakladach na zywo (np z 1,10 do 1,08) przerywa stawianie zakladu? Bo w B365 dalo sie pograc tak, ze jeden tick dol, ale zaklad akceptowali.

jaja +8 Punkty (o to :))
ernestbugaj +7 Punkty
juveadamo +3 Punkty (Twoje typy to mistrzostwo świata Dzięki)
tf21 +1 Punkty (Bernadeth/Variella)
abes1 +1 Punkty (za @5)
A 0

arturb1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety ustawiaja limity. 2-3 tyg grania 20-30 EUR po kursie ok 2-3 konczy sie limitem w granicach 5-10 EUR

barthezz 3

barthezz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
miasto seksu i biznesu
z limitami dawniej szło sobie radzić jeśli zrezygnowało się z grania pre-match na rzecz grania tylko live i wtedy konto znacznie dłużej pozostawało niezlimitowane. Niestety teraz live limitują równe szybko jak pre-match ????

K 13

kostek88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z limitami dawniej szło sobie radzić jeśli zrezygnowało się z grania pre-match na rzecz grania tylko live i wtedy konto znacznie dłużej pozostawało niezlimitowane. Niestety teraz live limitują równe szybko jak pre-match ????

Zgadzam się. Ile pograłeś?? ja Jakieś 5 dni

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety ustawiaja limity. 2-3 tyg grania 20-30 EUR po kursie ok 2-3 konczy sie limitem w granicach 5-10 EUR
w b365? chyba sobie żartujesz ????
chyba że grasz tylko pomyłki, surebety itp to możliwe.
nawet grając przez taki okres czasu same niszowe sporty/ligi po takich stawkach bet ci nie da limitu.