>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limity

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
A możecie mi powiedzieć , moi drodzy , w czym wam te limity przeszkadzają ? Bo ja nie widzę problemu .

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mnetzimny +3 Punkty
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
A możecie mi powiedzieć , moi drodzy , w czym wam te limity przeszkadzają ? Bo ja nie widzę problemu .
pewnie tym że ograniczają limit na postawienie zakładu do kilkuset złotych a często do śmiesznych sum rzędu kilkanaście złotych?:zoltakartka:

tomash_ek 55

tomash_ek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walia
pewnie tym że ograniczają limit na postawienie zakładu do kilkuset złotych a często do śmiesznych sum rzędu kilkanaście złotych?:zoltakartka:

Dokładnie. Wyciągnąłem od b365 w ciągu 20 dni 8k i dostałem limity na maksymalny zysk 20-100 zł (w zależności od dyscypliny), jedynie na największe rozgrywki piłki nożnej (np. Puchar Konfederacji) 1000zł.

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie. Wyciągnąłem od b365 w ciągu 20 dni 8k i dostałem limity na maksymalny zysk 20-100 zł (w zależności od dyscypliny), jedynie na największe rozgrywki piłki nożnej (np. Puchar Konfederacji) 1000zł.
ale &quot;wyciagnales&quot; na surebetach czy na dobrych typach (jakies niespodzianki po wysokim kursie) single czy AKO ?

barthezz 3

barthezz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
miasto seksu i biznesu
na nowym koncie maksymalny zakład jaki postawiłem to 100 zł po kursie 3,5. Nawet bonusem nie zdążyłem obrócić... Gram tylko tenis i same single. Na starym i nowym koncie dostałem limit zysku 22,5 zł na zakład.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
na nowym koncie maksymalny zakład jaki postawiłem to 100 zł po kursie 3,5. Nawet bonusem nie zdążyłem obrócić... Gram tylko tenis i same single. Na starym i nowym koncie dostałem limit zysku 22,5 zł na zakład.

???? O jaki ten bukmacher niedobry,limitują mnie na wielu kontach????

Q 30

qtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hahah dobre.... robia ludzie wałki i jeszcze zdziwienii...
Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.

Bukmacher limitując robi wałki?To społeczeństwo jest coraz głupsze...

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o czym ty mowisz czlowieku? wiesz czemu sa limity? temu ze gracze zakladaja wiele kont i licza na drapane, graja surbety i pomylki bumacherow.... przeciez to w interesie bukow jest zeby gra byla uczicwa, a nie przekupione mecze na ktore daja kurs zgodnie z wiedza statystyczna....

byku1705 35

byku1705

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie
o czym ty mowisz czlowieku? wiesz czemu sa limity? temu ze gracze zakladaja wiele kont i licza na drapane, graja surbety i pomylki bumacherow.... przeciez to w interesie bukow jest zeby gra byla uczicwa, a nie przekupione mecze na ktore daja kurs zgodnie z wiedza statystyczna....
Czesc limitow jest taka jak piszesz,ale jest tez druga storna medalu tzn. limitowanie graczy ktorzy regularnie zarabiaja, bez grania surbetow.
Pograj w bet365 miesiac czasu i wyciagnij od nich z 8k moze wtedy bedziesz pisal inaczej...

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.[/ QUOTE]

A no poradzi :cool: Klika kontaktów, parę telefonów i już wiadomo co i jak ???? Wystarczy mieć stały kontakt np. do trenerów panienek Anna Smith , Sussane Celik , Ellen Allgurin , i wiadomo co się będzie święciło. Na limitach max 45 zeta , w każdym meczu na live chwycić 10 takich obstaweg , to daje 450 zeta z meczu , takich meczy 3-4 w tygodniu , wynik tygodnia 1800 zeta. Miesiąc sami sobie przeliczcie ???? Czy to dla Was za mało !!

tomash_ek 55

tomash_ek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walia
ale &quot;wyciagnales&quot; na surebetach czy na dobrych typach (jakies niespodzianki po wysokim kursie) single czy AKO ?

Single, zawyżone kursy z itf kobiet. Rozumiem, że buki się bronią, ale to jednak nie fair, bo grałem w b365 3 lata, w sumie uzbierało się zysku jakieś 15k, z czego 8 w ostatnim miesiącu, a i żeby to wygrać zaczynałem od stawek 2-20zł. Bez kombinowania, surebetowania i kontrowania, a tu bęc - limity. Zrozumiałbym wszystko, gdybym grał kontry live, surebety i stawki jakieś kosmiczne, ale operowałem w ostatnim miesiącu stawkami 40-300 zł/typ. Jeżeli tak boją się niszowych dyscyplin po co w ogóle wystawiają na to ofertę?

@Soltysiao
Mam jedno konto :]

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czesc limitow jest taka jak piszesz,ale jest tez druga storna medalu tzn. limitowanie graczy ktorzy regularnie zarabiaja, bez grania surbetow. Pograj w Bet365 miesiac czasu i wyciagnij od nich z 8k moze wtedy bedziesz pisal inaczej...
Co za bzdury. Bet365 akurat daje limity szurbetowcom, multikontowcom i wyludzaczom bonusow a nie graczom ktorzy wygrywaja

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.[/ QUOTE]

A no poradzi :cool: Klika kontaktów, parę telefonów i już wiadomo co i jak ???? Wystarczy mieć stały kontakt np. do trenerów panienek Anna Smith , Sussane Celik , Ellen Allgurin , i wiadomo co się będzie święciło. Na limitach max 45 zeta , w każdym meczu na live chwycić 10 takich obstaweg , to daje 450 zeta z meczu , takich meczy 3-4 w tygodniu , wynik tygodnia 1800 zeta. Miesiąc sami sobie przeliczcie ???? Czy to dla Was za mało !!
i co ty masz te numery i sobie własnie tak radzisz ? dzwonisz i wiesz co sie bedzie dzialo.... ????

Q 30

qtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i co ty masz te numery i sobie własnie tak radzisz ? dzwonisz i wiesz co sie bedzie dzialo....

Nie, po prostu gram dobre typy-value, nie potrzeba do tego grania szurbetów, ustawek czy Bóg wie jeszcze czego...
pisząc że jak ktoś chce to zawsze sobie jakoś poradzi, to chodziło mi raczej o dostępność nowych kont...
Co za bzdury. Bet365 akurat daje limity szurbetowcom, multikontowcom i wyludzaczom bonusow a nie graczom ktorzy wygrywaja
nie wiem skąd masz takie informacje.. ale chyba jeszcze nie zetknąłeś się z limitami w tym buku... wystarczy grać nisz za większe kwoty, trafiasz, zarabiasz, masz &quot;dochodowy&quot; styl gry, jesteś limitowany
Ale skoro każdy gracz który wygrywa to według większości z was oszust i wyłudzacz bonusów (200zł hehe) to ja nie widzę potrzeby dalszej dyskusji z mojej strony.