>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limity w bukach naziemnych

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy w bukach naziemnych typu Fortuna, Milenium narzucaja jakies limity czy mozna spokojnie grać? (gram tam przez neta)

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A co na ten temat mówią regulaminy tych firm w których grasz przez neta oraz co o tym piszą inni użytkownicy tam grający - bo obie te firmy mają tu na forum swoje oddzielne wątki?

Na FB powszechnie znane są Twoje chorobliwe przypadłości : skrajne leserstwo + wstręt do czytania , ale może w końcu się się przełam...

.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
doberman +18 Punkty (Stary Dobry Edii :))
K 0

keykey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Toto-mixie masz limit 1000zł, w STS możesz postawić tak, żeby maksymalna wygrana nie przekroczyła 50000, ale jest jedno ale. Jak będziesz chciał postawić na dużą kwotę to pracownik będzie dzwonił i pytał o pozwolenie czy może przyjąć ten kupon. Ja mam podobne pytanie. Skoro w Toto-mixie mamy limit 1000zł. To jak np. chcę postawić 2400 zł , a że mam w mieście dużo punktów to jak wyśle 3 takie same kupony po 800 zł w 3 różnych punktach to nic mi nie zrobią? Wypłacą normalnie jak wejdzie?

K 4

kuras92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Toto-mixie masz limit 1000zł, w STS możesz postawić tak, żeby maksymalna wygrana nie przekroczyła 50000, ale jest jedno ale. Jak będziesz chciał postawić na dużą kwotę to pracownik będzie dzwonił i pytał o pozwolenie czy może przyjąć ten kupon. Ja mam podobne pytanie. Skoro w Toto-mixie mamy limit 1000zł. To jak np. chcę postawić 2400 zł , a że mam w mieście dużo punktów to jak wyśle 3 takie same kupony po 800 zł w 3 różnych punktach to nic mi nie zrobią? Wypłacą normalnie jak wejdzie?

Oczywiście,że tak.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;jak np. chcę postawić 2400 zł , a że mam w mieście dużo punktów to jak wyśle 3 takie same kupony po 800 zł w 3 różnych punktach to nic mi nie zrobią? Wypłacą normalnie jak wejdzie? &quot;

Wypłacą - z tym tylko , że zanim dotrzesz do tego 3. punktu , to kurs/ako będzie już inny ???? niż przy zawarciu 1. zakładu bo rynek zareaguje...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vader +10 Punkty (Pozdrawiam ;))
madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi bardziej chodzilo o limity na stawke bo limity na wygrana wiem ze sa. w Fortunie np 40 000 na kupon maks wygrana. Ale dzieki za odp.
W toto mixie nie gram w sts bardzo rzadko, najczesciej z naziemnych to milenium i fortuna

K 0

keykey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to napisałem Ci przecież że Totomixie masz stawkę max 1 000zł, a w STS możesz nawet 20 000 zł postawić, tylko tak żeby maksymalna wygrana nie przekroczyła 50 000. Milenium czytałem że podobnie jak w STS. W Fortunie to chyba jak w Totomixie. Poczytaj regulaminy na ich stronach. Tam masz wszystko napisane.

K 4

kuras92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze możecie wziąć kogoś (jeśli się rzekomo uparliście na grę za takie pieniądze u naziemnego bukmachera) i on stawia kolejny taki kupon za kilkanaście tysięcyw zamian za ładnego ,,Whiskacza&quot; i tyle....w czym tu problem?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
nie chodzi o max stawkę, każda firma ma narzuconą odgórnie kwotę na daną dyscyplinę po której muszą wykonać telefon
w totomixie na polskiego kosza od 200zł musiała dzwonić, w fortunie czy milenium czasem po 1min trzeba czekać aż system zaakceptuje bądź nie, wszystko zależy od dyscypliny

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to napisałem Ci przecież że Totomixie masz stawkę max 1 000zł, a w STS możesz nawet 20 000 zł postawić, tylko tak żeby maksymalna wygrana nie przekroczyła 50 000. Milenium czytałem że podobnie jak w STS. W Fortunie to chyba jak w Totomixie. Poczytaj regulaminy na ich stronach. Tam masz wszystko napisane.
OK ;)

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
Nie rozumiecie pytania albo nie znacie odpowiedźi

Gram od 10 lat &quot;grubo&quot; w ziemniakach. Stawki po 15 tys na jedną kombinacje .wiem co trzeba.

Odnośnie limitu do 1000 pln w toto mix polega to na tym że kupon do tej stawki jest z automatu akceptowany i drukowany.powyżej tej stawki dzwoni a w tej chwili ma system gdzie wpisuje sumy pow 1000 tj stawki i czeka na akceptację.i w tedy analityk może zmienić kurs.
Powtarzam do 1000 lyka wszystko. Ja gram w znajomym punkcie i koleżanka nawet do 3 tysięcy czyli 3 x 1000 puszcza mi z automatu.albo sam podchodzę gram za 900 i wracam za minutę i proszę aby dołożyła za900. Celowo nie przekraczam granicy 999 pln

A to że mówicie że dzwonią na kosza za 200 to nigdy tego nie widziałem.
Kursy zmniejszali w ofercie jak grałem od 2 tys gdy pisała w systemie na wysoka stawkę bo sam chciałem ją przetestować. I za 3.500 ją zagrałem to zablokowali ale także po wpisaniu na wysokie stawki w systemie .
Powtarzam grałem w kilku punktach woj mazkwieckie. We wrocławiu i pobliskich wisokach
W gdyni i ogólnie pn wsch i pd i wszędzie miałem to samo.ostatnio byłem w górach i z autamatu przyjęło mi 1000 w jakiejś wiosce. Powyżej jest obowiezek za ma wysłać kupon do analizy a tak idzie druk kuponu odrazu czyli żaden analityk tego nie widzi

To jest najlepszy buk najlepiej przyjmuje jak się zna ich system

A w fortunie to jak proszę za 200 kupon jest analizowany zawsze w sts jest jeszcze większy problem do 1000 zawsze dzwoni kupon analizowany ucinaja kursy

A wy nie odpisujcie na pytanie jakie są limity na wygrane w sts do 50.000 jak to nie o to chodzi a o stawkę
Podsumowanie

Najlepszy buk to toto mix wiem bo znam w 100% toto mix sts i fortunę
Grając za 1000 tą samą kombinacje w toto podchodzę i mam kupon od ręki

W fortunie przyjmą ale od 2-5 min

W sts to ostatnio system wyrzucił mi jedno zdarzenie z kuponu w innych pozmniejszal kurs i nadal nie pozwolił grać tego jednego zdarzenia. Po godzinie było one znowu dostępne.tak utrudnili aby wybrać co innego z oferty.teraz nie dzwonial wszystko robi analityk i dostaje do akceptacji manualnej przed kompem

Powtarzam nie ma to jak akceptacja z automatu co jest w toto. Jak jest coś w ofercie to łyka chyba że przed podejściem i w klepaniem kuponu zablokowali zdarzenie z powodu innego gracza

Jak macie pytania pytajcie

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
A testuje etoto tam to za 5 pln w niedzielę o 11 rano czekałem na akceptację 3 x po 300 sekund na początku ich działalności grałem na błąd w ofercie .Pierw odmawiali pozniekj przyjęli.
Nigdzie nie dzwonią zawsze sprawdza system tj analityk i pani puszczajaca kupon nie ma na to wplywu
Stawki do 2000 gralem na jedną kombinacje niedawno.już się poprawili czekałem około 100 sek. System odlicza i przyjęli bez obniżek kursu.ale tylko w tedy jak odrazu Pani pisała że chce za 2000 i widział to analityk. System sam dzieli kupon na kilka aby progu podatku nie przekroczyć
Innym razem jak podeszlem do kasy zagrałem jedną kombinacje za 900 a później znowu za 500 to już za te 500 były kursy ucietę o 20 %. Strasznię się boją wtop. 1000 traktują bardzo poważnie i robią spadki kursów ale widzę w tym buku potencjał
Nie testowalem u nich tej opcji negocjowania kursów ale.na stronie jest napisane że od 1000 max 3 zdazenia można negocjować kursy.
W etoto także mam znajoma( pracowała w innym buku na kasie) teraz ma swój etoto także na franszczyznie) i powiedziała mi że od 300 wprowadzi mi kursy W systemie do negocjacji i jest tak że zawsze dadzą tyle samo co ma polska konkurencja a kursami że ich strony w tym przypadku się nie sugerujemy.tam ich nie zmianią .Poprostu pisze emaila do centrali co chcemy zagrać i czekamy na indywidualną odpowiedź dla nas.
Nie miałem czasu i chęci tego testować a pewnie niedługo to zrobię
Ostattnio więcej gram w sieci. Ale mam ten komfort że jestem od 10 lat profesjonalnie w branży .do toto mix mogę dzwonić i laska zagra mi zawsze za ile chce ufa mi bo zawsze przyjdę i oddam $$$.
Podobnie mam w fortunie i mógłbym tak w etoto. Sts to kpiną ale się dogadamy jak trzeba
Tyle moich doświadczeń na dziś
Pozdr
Mam w pytanie znacie kogoś z centrali? Pewnie nie bo to krąg zamknięty .same buce i amatorzy.ost jeden był w orange sport i fachure zgrywał .pseudo reklamę robił

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
Aha mądrze się a sam konkretnie nie odpowiedziałem
W toto mixie na jedną kombinacje 3 zdarzeń max przyjęli mi do 4-5 tys pln
Aby mógł dalej grać musiałem dodać do kombinacji kolejne zdarzenie nawet za 1.1
Bądź trochę zmienić kobinacje z meczu na 1.set itp kursy nie spadały i tak w tym przypadku
W sts przyjęli też max do 4 kafli
Najwięcej na jedną kombinację kilku zdarzeń bez problemowo było w fortunie
Sysyem przyjmował do 8 tys pln aby grać dalej trza zmienić kombinację.
Pani wykonała tel do &quot;właściciela&quot;punktu (był na franszczyznie) czy chce przyjąć a resztę robił system
Odnośnie blokowan zdazen raz w toto zablokowali zdarzenie po stawce za 5 tys na nba
A tak były spadki w toto zawsze ale po zagraniu.na kuponie miałem ok
W fortunie naprzyklad do 4 tys było ok kolejne 4 już zanizone jak na stronie
Podaje wam tylko przykłady i nie które gry jakie robiłem ale zregoly tak wyglądały
Jeżeli szedles do ziemniaka coś spadło albo zablokowali to byłem ja ????
Wiem że chłopaki grali za 50.000 w sts ale to trza powiedzieć Pani aby zadzwoniła i się spytała i dali odpowiedź odrazu czy nie obniżą kursy bo kuponów trza 100 wydrukować.wie Odp najlepiej mieć odrazu
Znajomy grał singla też za 12.000 i to samo zrobił
A więc za duże kwoty da się zagrać ale w inny sposób.może pozwolą może odmówią
I tu jest przewaga nad netowymi netowe buki do kontr dużych stawek z ziemniaków
Pozdr

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
Żadne bajki
Każdy był bądź jest na fali
Gram około 11 lat
Co coś niewiarygodnego napisałem?
To jest 10 % moich doświadczeń
Ty nie wiesz co to są &quot;bajki&quot;

F 26

facepalm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bajkami są twoje zarobki uzyskiwane z gry w bukach naziemnych ????

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
Aha zaczynałem około 2001 roku stawiając za 2 pln wygrywając 4
I zadowolony puszczalem 2x2 i w tedy &quot;zachorowalem&quot;
Pamiętam jak w toto mixie można było zagrać z 6 opcji do jednego meczu nba
Tylko handicap meczu z zw meczu nie można było łączyć i tak za 2 pln przewidzialem wszystko
Finał New Yersey z Lakersami nba około 2002r?
Przez te sytuację uwierzyłem w siebie.a najlepsze jaja były w toto jak zaczynali na starym systemie
Codzienie tylko 50 zdrz i do wyboru 1x2 i kupon do automatu jak w d.lotku
Jak widzisz nie odpuscilem.za bardzo wzielem to do siebie
Pozdr

F 26

facepalm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostattnio więcej gram w sieci. Ale mam ten komfort że jestem od 10 lat profesjonalnie w branży

...profesjonalnie.