>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limity u buków

A 0

amator12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie - czytałem jakieś historie ze niby ktoś obraca setkami tysiecy u buków - pytanie brzmi - jak to jest możliwe jeżeli amatorzy na tym forum piszą że po wygraniu kilkuset złotych mają jakies limity u buków?

jak ogólnie ktoś może grać u buka długoterminową strategią jak ten robi limity? jak ktoś może wtedy stosować system np. perwersję? będą kluczowe mecze na wysokim poziomie i wtedy bach - limit i ktoś nie odegra już kapitału....

P 5

patafian2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ktoś może wtedy stosować system np. perwersję?
Perwersję czyli: &quot; odchylenia reakcji psychicznych w zakresie popędów, najczęściej w odniesieniu do sfery seksualnej &quot;
System &quot;perwersję&quot; proponuje używać, ale nie u buka, tylko u pań lekkich obyczajów, które trudnią się specjalnością BDSM , tam możesz sobie ulżyć kolego ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zilzil +5 Punkty (xD)
A 0

amator12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oj przejęzyczenie... oczywiście chodziło o progresję.
a czy może ktoś odpowiedzieć rzeczowo na pytanie? czy to jakaś tajemnica?

A 0

amator12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy może mi ktoś odpowiedzieć? - to dla mnie największa zagadka.

astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Witam,jak poszukasz na forum to znajdziesz odpowiedzi na nurtujące pytania,w skrócie buk bukowi nie jest równy i zawsze znajdzie się taki ,który z chęcią da graczowi możliwość wykazania się tj.zazwyczaj posiania kasy,poza tym polecam giełdy sportowe,wówczas wszystko mamy jak na dłoni,tylko jeszcze pozostaje kwestia zrozumienia mechanizmów,ale to już szczegół techniczny,który po kilku miesiącach nie sprawia kłopotów dla chcącego i myślącego.