>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limity stawek u bukmacherów internetowych

T 321

theluk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
betclic......
zalozylem konto postawilem swoj pierwszy zaklad za 800zl i przegralem , chce obstawic kolejny zaklad mam limit stawki 20zl xD
zacny buk

Betcic, większego buka krzaku to ja nie znam ,szkoda czasu się tam rejestrować, mnie na &quot;świeżym&quot; koncie zlimitowali zanim się mecz rozpoczął... ,oni się po prostu chyba boją większych stawek.
Nie polecam , gorszy od Betsyfu.

Buk z kategorii: szkoda czasu na zakładanie nowego konta

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bolek13 +1 Punkty (zgadzam się z toba)
S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betcic, większego buka krzaku to ja nie znam ,szkoda czasu się tam rejestrować, mnie na &quot;świeżym&quot; koncie zlimitowali zanim się mecz rozpoczął... ,oni się po prostu chyba boją większych stawek. Nie polecam , gorszy od Betsyfu. Buk z kategorii: szkoda czasu na zakładanie nowego konta
Jedyny pozytyw zalozenia konta w betclicu to ten pierwszy zaklad za 200. Na faze mozna sobie zagrac wysoki kurs a noz wejdzie. Ja na pol rodziny juz zalozylem i troche ich skosilem ;). Ale uczciwie zagrac typu to w zyciu tam nie zagralem chyba ze biegi narciarskie sprinty bo gamonie zostawiaja zaklady po kwalifikacjach i mozna niezle zarobic...

K 0

kudlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Roztocze
moze mi ktos napisac swoje doswiadczenia z limitami ?

Chodzi mi dokladniej o to który buk pyta sie czy chcemy zagrac zaklad za zaakceptowana kwote i ewentualnie dac czesc do akceptacji (tak jak jest w unibet) czy istnieja takze buki które , no i teraz podam przyklad:

gram mecz za 2000 zł , buk mi przyjmuje 1000 zl i pisze ze reszta do dalszego rozpatrzenia... bez mozliwosci wycofania sie. Jezeli ktos mily moglby mi wypisac liste takich bukow z własnego doswiadczenia , dziekuje. Nie jestem pewien ale chyba expekt takie cos praktykuje.

Czytam temat i widzę, że ktoś już kiedyś zapytał (patrz wyżej) o to, o co ja chcę zapytać, ale nie uzyskał odpowiedzi.

Chodzi o sposób limitowania. Pomóżcie podzielić bukmacherów na dwie grupy:

1. Bukmacherzy, którzy limitują po chamsku zatwierdzając część stawki jaka im się podoba, a resztę akceptują lub nieakceptują: Expekt

2. Bukmacherzy, którzy grzecznie informują podczas stawiania że mamy limit, i nie możemy zagrać za taką stawką, i czy chcemy postawic za mniejszą: Bwin, Unibet.

Dopisujcie wg swojego doświadczenia.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2. Bukmacherzy, którzy grzecznie informują podczas stawiania że mamy limit, i nie możemy zagrać za taką stawką, i czy chcemy postawic za mniejszą: Bwin, Unibet.
Tobet i Betsson również należą do tej grupy.

K 0

kryla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

Właśnie dziś dostałem limit na betclic 1200zł. Troche to jest dziwne. Czytając te forum stwierdzam, że należy się przeprowadzić na BAH.

Powodzenia

A 238

atr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

Właśnie dziś dostałem limit na betclic 1200zł. Troche to jest dziwne. Czytając te forum stwierdzam, że należy się przeprowadzić na BAH.

Powodzenia
Oba buki mają bardzo wysokie marże - co za tym idzie w 99% przypadków znajdziesz lepsze kursy gdzie indziej.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Interwtten, bwin, unibet - limitują szybko.
bet365 - praktycznie głównie tam gram, bo nawet jak limitują na maks. zysk 12tys.pln to mogę postawić i trader akceptuje (w większości przypadków).
Gram tam stawkami rzędu 4-20tys. pln.

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Limity:
buki śmieciowe gdzie konto ma sie tylko na chwilkę: bet365, marathonbet, betsafe, betsson, betclic .
buki u których zawsze warto mieć konto ( głównie ze względu na możliwość ręcznej akceptacji zakładów nawet na zlimitowanym koncie): expekt, tobet, unibet, DOXXbet .
Buki w których idzie pograć chwilę dłużej: bwin/gb , sportingbet( nie dotyczy piłki bo tej po tygodniu już nie idzie grać), 5Dimes,
Buki w których można grać bardzo długo : bah , pinnacle , Sbobet .
To tyle jeśli idzie o kilkuletnią przygodę z bukami i ich limitami.

T 0

thomas49

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Munchen
Nielimitowane sa tylko i wylacznie w Azji. Dojscie do ich rynku graniczy z cudem. Swoja droga, ma ktos doswiadczenie w graniu bez limitow?

S 2

steelo1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy można dostać limit grając taktycznie surebet&#39;y ? np. między bet365 a sportingbet.
wydarzenie &quot;PRZYKŁAD !!!! &quot;
Real Madryt vs Fc Barcelona
bet365 kurs na 1x = 1.36
Sportingbet kurs na 2 = 4.80
I teraz grając tego surebet&#39;a
wygrywamy w bet365.
Wtedy jesteśmy mniej więcej na równi jeśli chodzi o win/lost
Za jakiś czas gramy surebet&#39;a, którego przegrywamy w bet365, jednocześnie wygrywając w sportingu i tak na przemian.
Jest to w jakiś sposób możliwe ? Czy też można dostać limit ?

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nawet jak przegrywasz na niektórych bukach wlepiają limity , szczególnie jesli grasz egzotykę.
Bet365 nie wiem ale sportingbet , który wymieniłeś bardzo lubi tak robic , wiem z doswiadczenia ????
A takie coś zeby sobie powiedzieć &quot;a teraz wygram na tym buku&quot; też nie jest do końca takie proste w praktyce ????

S 2

steelo1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No fakt... &quot;Przegrać&quot; jak trzeba też nie jest tak prosto. Musi istnieć sposób żeby ominąć limity w 100 %, Może grać surebety na bardziej popularne ligi &amp; tym samym sposobem który ja opisałem ?
btw większość środków mam na bet365. Jak dostanę jakiś limit to będzie wyświetlony ile maxymalnie mogę postawić jak kliknę &quot;MAX&quot; ?

J 18

_jarl_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Plusem Bet365 jest to że limit jest widoczny przed postawieniem zakładu, wystarczy kliknąć na &quot;max&quot;.
W Sportingbet jest gorzej, gdyż limit wyświetla się dopiero przy próbie zawarcia zakładu.

robel 153

robel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Limity:
buki śmieciowe gdzie konto ma sie tylko na chwilkę: bet365, marathonbet, betsafe, betsson, betclic .
buki u których zawsze warto mieć konto ( głównie ze względu na możliwość ręcznej akceptacji zakładów nawet na zlimitowanym koncie): expekt, tobet, unibet, DOXXbet .
Buki w których idzie pograć chwilę dłużej: bwin/gb , sportingbet( nie dotyczy piłki bo tej po tygodniu już nie idzie grać), 5Dimes,
Buki w których można grać bardzo długo : bah , pinnacle , Sbobet .

To tyle jeśli idzie o kilkuletnią przygodę z bukami i ich limitami.

Jak czytam posty tego typu to mam mega bekę

U wszystkich buków typy są monitorowane, mają od tego odpowiedni sztab i jak im się tylko zaświeci &quot;lampka&quot; że mogą mieć do czynienia z rasowym ogrywaczem i multikontowcem to nakładają limity, które przy dalszym ogrywaniu mogą wynosić 5 PLN.

Schemat jest podobny praktycznie wszędzie i rozgraniczanie i dzielenie na jakieś kategorie mija się z celem, gdyż jednego mogą wyłapać wcześniej a jednego później.

Długo można pograć na Expekt, Unibet, BaH(marża z kosmosu) - z tych popularnych.

Pinnacle, z limitem indywidualnym się nie spotkałem

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czego nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi? Bo jakoś nie rozumiem czemu trolujesz . Temat jest o limitach ja o nich napisałem a Ty w zasadzie powtórzyłeś to co ja o np Pinnacle i Bahu. Co do expekta czy unibeta to jeśli tam idzie długo pograć to ... współczuje typów.
Żyj dalej z myślą że buki limitują tylko multikontowców czy innych kombinatorów . Powodzenia.

I 0

ic3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
bukmacherzy dają limity dopiero po wypłaceniu dużej kasy od nich czy jeszcze przed pierwszą wypłatą (w czasie regularnego wygrywania)?

T 27

twoj_ruch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
bukmacherzy dają limity dopiero po wypłaceniu dużej kasy od nich czy jeszcze przed pierwszą wypłatą (w czasie regularnego wygrywania)?

Ja na jednym z kont w bet365 dostałem limit po 6 dniach i to raczej w czasie w którym chciałem &quot;rozgrzać&quot; konto a nie grałem większymi stawkami. Nie ma reguły czy wypłacasz dużo czy nie.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zależy co i jak grasz. Jak jesteś &quot;zielony&quot; i grasz na farcie to cie nie zlimitują. &quot;Sure bet-owców&quot; limitują szybko. Ale jak grasz na farta, np. parzysta lub nieparzysta ilość punktów np. w meczu koszykówki to pograsz spokojnie za grube tysiące. Także spokojnie można grać np. grubo typy z NBA, lub 1 x 2 z popularnych rozgrywek piłkarskich. Limity dostają głównie dobrze obeznani gracze grający niszowe sporty. Jak się gra &quot;duże rozgrywki&quot; sportowe, to albo wcale nie będzie limitów. Albo dopiero po długim czasie.