Trochę dziwne robisz porównanie muszę przyznać... Zapewne porównywałeś kursy na faworytów w meczu. A prawie każdy wie że bwin na faworytów ma złodziejskie kursy. Więc porównywanie z bwinem to nie bardzo dobry przykład...Vader, jakoś ostatnio porównywałem kursy z BAH i BWIN, są jednakowe. Przynajmniej na najbardziej popularnych spotkaniach bo nie patrzyłem na prowincjonalne ligi. Więc nie rób z bwin świętej krowybo poza transmisjami z meczów nie mają lepszej oferty (już).
z tym sie zgodze, kursy sa niskie i czasem oferta uboga jak nie jeden klub w polskiej lidze ale... sadze ze nie tylko ja ale i wiele osob siedzi w tym buku bo jest solidny. zrazilem sie do bwina za zamkniecie konta i niby lamanie reg. (ta... przy wyplacie wiekszej kasy... smieszni sa). z bahem nigdy nie mialem problemu wiec niski kurs jakos przelkne.Chyba chodzi Ci o limity tak?
Krótko postaram się:
Jeśli byś miał tak non stop wygrywać to znaczy że miałbyś pojęcie o grze i zarabianiu.
Jeśli miałbyś już takie pojęcie to nie grałbyś w BAH bo wiedziałbyś że tracisz dużo kasy grając tam bo mają mizerne kursy.
To jest takie koło. Ten kto wygrywa sporo nie gra tam. Bo traci kasę na mniejszych kursach.
Więc Twoje pytanie jest czysto hipotetyczne.
Ale firma BAH nie stosuje limitów stawek. Bo tam raczej nikt nie gra kto ich mocno ogrywa.