Zakładanie wielu kont jest nie legalne. A jeśli to CI nie przeszkadza, to prawdopodobnie będziesz grać w ten sam sposób i znów Cię zablokują. Limity zależą od tego za co je przyznano i albo są tymczasowe, albo stałe.
Piszesz glupoty w tym momencie, jesli limituja konto do paru zlotych to nie ma mozliwosci akceptacji przez tradera, co do stawek to zalezy od konta, czasami limituja i przy stawkach rzedu paruset zlotych.Boshe jak czytam o limitach na bet365 to śmiać mi się chce. Przecież oni nawet jak limitują to wysyłasz do tradera i czekasz na akceptację. W bet365 nie ma czegoś takiego jak limit przy kwotach, o których piszecie.
Problemy pojawiają się przy stawkach 20-50k po kursach wyższych niż 1,8< (tak miałem, ale dawno nie grałem za takie stawki,więc może się coś zmieniło), ale to nadal jest w kwestii decyzji traderów.
Nie piszę głupot, tylko w bet365 dużo grałem swego czasu i mi zlimitowali konto do maksymalnej wygranej 9k niezależnie od kursu, ale często jak przekraczałem tę kwotę do trader mi to akceptował. To nie bwin czy interwetten.
dokladnie, ja mam mniej wiecej takie same limity tylko zaczynajace sie od 2 zlotych:razz: chodzi o stawke oczywiscieChyba, że jesteś uznany "profesjonalnym graczem". Wtedy masz inne limity.
Limit wygranej na Ligę Mistrzów 450zł, na mniej popularne ligi 10-100zł, na popularne ligi piłkarskie 100-250zł.
Co do tematu - nie ma co płakać, trzeba się niestety przyzwyczaić. Dla wielu bukmacherów nastawionych na tzw. graczy rekreacyjnych praktyki limitowania graczy do takich kwot są normalne.
to nie miales zadnego limituNie piszę głupot, tylko w bet365 dużo grałem swego czasu i mi zlimitowali konto do maksymalnej wygranej 9k niezależnie od kursu, ale często jak przekraczałem tę kwotę do trader mi to akceptował. To nie bwin czy interwetten.
Co gość dojebał :grin: chcesz zobaczyć co to jest limit na becie? napisz na pw to dam Ci passy do konta i zobaczysz...Nie piszę głupot, tylko w bet365 dużo grałem swego czasu i mi zlimitowali konto do maksymalnej wygranej 9k niezależnie od kursu, ale często jak przekraczałem tę kwotę do trader mi to akceptował. To nie bwin czy interwetten.
Przecież jeśli nie będzie ich ogrywał, to go nie zlimitują.nie trzeba zarabiać dużo pieniędzy by dostać tam limity.
Pewny jesteś? Wystarczy, że podpadniesz swoimi stylem gry i rynkami na jakich grasz i nawet jeśli początkowo przyniosłeś im trochę kasy to Twój sposób grania predyscynuje Cię do tego by w dłuzszej perspektywie ich ogrywać. I limit gotowy.Przecież jeśli nie będzie ich ogrywał, to go nie zlimitują.
Fajni jesteście, że macie limity i z pewnością dużo pieniędzy zarabiacie na graniu, bo jesteście tacy niesamowici. Mówię Wam, że na bwinie, interwetten i innych betsonach, unibetach zrobili mi limity, na bet365 nie, a wygrywałem tam największe pieniądze.
To nie ma znaczenia czy wygrywasz czy nie.Fajni jesteście, że macie limity i z pewnością dużo pieniędzy zarabiacie na graniu, bo jesteście tacy niesamowici. Mówię Wam, że na bwinie, interwetten i innych betsonach, unibetach zrobili mi limity, na bet365 nie, a wygrywałem tam największe pieniądze.