>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limit na transakcje wychodzące.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Niedawno przekroczyłem ten limit &quot;PLN 71563.20 w ciągu 90 dni&quot;. Pojawiła się mi opcja weryfikacyjna, że jeżeli chcę powiększyć ten limit o kolejne 21 tys zł to muszę przelać zwykłym przelewem minimum 5 Euro z swojego konta bankowego nas SKRILL - doszło dziś ale limit się nie zwiększył. Jakieś pomysły jak inaczej zwiększyć sobie ten limit?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +20 Punkty
1 37

1rnbfan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podbijam pytanie. Ta sama sytuacja u mnie ???? Będę dziś dzwonił do nich , i jak czegoś się dowiem dam znać ;)

black_hawk 139

black_hawk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Seul
Witam miałem podobną sytuację. Nie trzeba im nic przelewać . Wystraczy przesłać na ich meila skan dowodu osobistego z 2 stron i jakiś plik pdf z transakcji ze swojego konta bankowego, to wystarczy do weryfikacji skrill i podniesienia limitu.

1 37

1rnbfan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam miałem podobną sytuację. Nie trzeba im nic przelewać . Wystraczy przesłać na ich meila skan dowodu osobistego z 2 stron i jakiś plik pdf z transakcji ze swojego konta bankowego, to wystarczy do weryfikacji skrill i podniesienia limitu.
A wysyłałeś na jaki adres, jeśli można wiedzieć ?? Bo ja wysłałem im poprzez formularz na stronie bodajże w piątek rano i do tej pory cisza.... ???? Po ilu dniach, konto było zweryfikowane ?

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wystarczy sam eWyciąg na [email protected] i zweryfikują konto bankowe po 30 minutach.
Najlepiej wysłać z adresu mailowego na który ma się założony mb.

1 37

1rnbfan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam zadzwonić i połączyć się z polskim supportem. Sprawa załatwiona w kilka minut ;)