>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga mixu uszkodzona karta

M 0

martines0071994

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie ostatnio złamała się mi karta do TOTO-MIXU ,,Liga Mixu&quot; czy mogę pójść z kartką do tej karty którą otrzymuje się przy wyrabianiou kary i dostać nową bez problemu w punkcie TOTO-LOTKA?

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Mam takie pytanie ostatnio złamała się mi karta do TOTO-MIXU ,,Liga Mixu&quot; czy mogę pójść z kartką do tej karty którą otrzymuje się przy wyrabianiou kary i dostać nową bez problemu w punkcie TOTO-LOTKA?

Osobiście nie miałem takiego przypadku, ale wydaje mi się, że jeżeli masz tą kartkę co dawali przy zakładaniu tej karty, to nie powinno być problemu.

mordor1410 0

mordor1410

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nowej z tym samym numerem w punkcie nie dostaniesz ???? Ale jk znasz numer karty to po co Ci plastik?;) Dawaj numer karty na kartce albo wyrób nową kartę (z nowym numerem karty) jak bardzo Ci zależy ????

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
musisz udać się do kolktury i powiedzieć kolektorowi, że złamała Ci się karta i chcesz ją zmienić, tzn przenieść wszystkie dane plus numer telefonu na nową kartę. Kolektor wtedy dzwoni do centrali i to jest chwila. Muszą tylko potwierdzić czy to jest napewno Twoja karta i po chwili masz już ją zmienioną na nową i wszystkie dane ze starej są na tej nowej ????

S 0

snake88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
karta to tylko kawalek plastiku ???? wazny jest nr ktory jest na niej wpisany...tzn wazne bys nawet jak np zgubisz karte go pamietal a wtedy nie ma zadnego problemu ????
pracuje w jednym z toto wiec wiem ????

R 0

rafa91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie powinno być żadnego problemu z wyrobieniem sobie nowej karty. Sam taką mam, ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu w ogóle z niej korzystać. Gra przez internet u buka naziemnego mija się z celem.