>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga Mistrzów - ważne informacje, wydarzenia, dyskusje

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W ramach takiej ciekawostki , nieudolna stacja nsport postanowiła dziś pokazać na żywo mecz Lyonu . Co jeszcze ciekawsze jutro stacja nie uraczy nas możliwością oglądania Arsenalu z Milanem , mamy za to &quot;Noworoczną galę łyżwiarską&quot; . Stacja która ostatnimi laty zasłynęła kretyńskimi komentatorami , tym razem swoje kretyństwo prezentuje w inny sposób.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
W ramach takiej ciekawostki , nieudolna stacja nsport postanowiła dziś pokazać na żywo mecz Lyonu . Co jeszcze ciekawsze jutro stacja nie uraczy nas możliwością oglądania Arsenalu z Milanem , mamy za to &quot;Noworoczną galę łyżwiarską&quot; . Stacja która ostatnimi laty zasłynęła kretyńskimi komentatorami , tym razem swoje kretyństwo prezentuje w inny sposób.
W ramach takiej ciekawostki telewizja n odkoduje na czas spotkania kanał 59 - npremium. Dzisiaj na 59 Bayer - Barca, jutro Milan - Arsenal. Wszystko w HD. Ale swoje trzeba ponarzekać ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W ramach takiej ciekawostki telewizja n odkoduje na czas spotkania kanał 59 - npremium. Dzisiaj na 59 Bayer - Barca, jutro Milan - Arsenal. Wszystko w HD. Ale swoje trzeba ponarzekać ????

Kolo , ja nie posiadam platformy N , mam tylko kanał nsport na swojej kablówce , więc mam gdzieś co oni odkodują . Trzeba ponarzekać bo na głównej stacji N nie będzie można zobaczyć najlepszych spotkań , tylko jakieś żałosne ochłapy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
darius010 +5 Punkty
tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Dla mnie bomba, tyle drużyn gra w LM a cały czas trzeba oglądać jakieś Barcelony i Arsenale ze Szczęsnym i swego czasu Man. z Kuszczakami na ławkach i to w meczach gdzie jest wyraźny faworyt.Nie wiem co w tym ciekawego.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Kolo , ja nie posiadam platformy N , mam tylko kanał nsport na swojej kablówce , więc mam gdzieś co oni odkodują . Trzeba ponarzekać bo na głównej stacji N nie będzie można zobaczyć najlepszych spotkań , tylko jakieś żałosne ochłapy.
A oni mają gdzieś, że Ty posiadasz kablówkę. Jako platforma mecz udostępniają więc pretensje możesz mieć tylko do siebie.
Zostało 16 najlepszych drużyn w Europie, ale dla Ciebie wszyscy oprócz Barcelony to żałosne ochłapy. Trochę więcej obiektywizmu.
Ferie masz czy wagary sobie w gimnazjum zrobiłeś?

troglak +1 Punkty (:))
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A oni mają gdzieś, że Ty posiadasz kablówkę. Jako platforma mecz udostępniają więc pretensje możesz mieć tylko do siebie.
Zostało 16 najlepszych drużyn w Europie, ale dla Ciebie wszyscy oprócz Barcelony to żałosne ochłapy. Trochę więcej obiektywizmu.
Ferie masz czy wagary sobie w gimnazjum zrobiłeś?
Kto tak powiedział? dla mnie mecz Lyonu z Apoelem to zwykły ochłap , z jednej strony drużyna która gra bagno nawet w Ligue 1 i regularnie traci tam punkty z ogórami , z drugiej strony najsłabsza drużyna 1/8 LM . Obiektywnie patrząc trzeba być z lekka niedorozwiniętym żeby nie wiedzieć że kilkanaście razy więcej widzów wolałoby obejrzeć mecz Bayeru z Barceloną , gdzie nawet słabszy z tej pary Bayer jest lepszy od tego teoretycznie lepszego z pary Lyonu . Tutaj chodzi o sam poziom piłkarski a nie o to czy ktoś kibicuje Barcelonie i chce ją oglądać czy nie . Jutro nawet nie zamierzają pokazać meczu Arsenalu z Milanem który zapowiada się absolutnie szlagierowo , uraczą nas natomiast meczem Zenitu z Benficą , które nie powiem , fajnie obejrzeć , ale chyba każdy normalny kibic wolałby zobaczyć jeśli nie oba mecze to spotkanie Arsenalu. Widzę że mam do czynienia z fanem n-ki ???? . Pewnie długo myślałeś nad tym tekstem , błysk intelektu.

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
z drugiej strony najsłabsza drużyna 1/8 LM
Na jakiej podstawie twierdzisz,że to jest najsłabsza drużyna LM.Wygrał swoją grupę która na pewno nie była słabsza od tej którą miała Barcelona.Wiele ekip już lekceważyło APOEL i się na tym przejechali.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Na jakiej podstawie twierdzisz,że to jest najsłabsza drużyna LM.Wygrał swoją grupę która na pewno nie była słabsza od tej którą miała Barcelona.Wiele ekip już lekceważyło APOEL i się na tym przejechali.

Wiadomo że pojęcie najsłabsza jest tylko teoretyczne , ale zawsze ktoś jest faworytem a ktoś nie a prawda jest taka że każda drużyna z 16 które zostały byłaby faworytem w meczu z Apoelem. Kursy buków to potwierdzają , na Cypryjczyków mamy zdecydowanie najwyższy kurs na zwycięzce LM.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Drużyna z Cypru jest najniżej w rankingu, to i kurs na nich najwyższy.Kto na poważnie bierze kurs na Apoel pryzmatem zdobycia pucharu?Zresztą ta drużyna jest na maxa niedoceniania, co widać po kursach.Meczu LM podejrzewam w ich wykonaniu także nie widziałeś.Dwumecz na pewno mniej przewidywalny niż drugi pojedynek.A co do poziomu to czasami mecze w ekstraklasie są bardziej ciekawsze niż w lidze hiszpańskiej.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Drużyna z Cypru jest najniżej w rankingu, to i kurs na nich najwyższy.Kto na poważnie bierze kurs na Apoel pryzmatem zdobycia pucharu?Zresztą ta drużyna jest na maxa niedoceniania, co widać po kursach.Meczu LM podejrzewam w ich wykonaniu także nie widziałeś.Dwumecz na pewno mniej przewidywalny niż drugi pojedynek.A co do poziomu to czasami mecze w ekstraklasie są bardziej ciekawsze niż w lidze hiszpańskiej.
To zdanie jest jednak trochę bez sensu , no chyba że poziom to dla ciebie to samo co ciekawość ???? , napisz jeszcze że w ekstraklasie grają na wyższym poziomie niż w Hiszpanii. Sorry , ale mimo wszystko buki są trochę większym autorytetem w dziedzinie wystawiania kursów i oceniania klasy drużyny niż Ty. Jeśli aż tak bardzo jarasz się pojedynkami między czwartą drużyną Ligue 1 a drugą drużyną w lidze Cypru to proszę bardzo , ale nie jesteś chyba poważny jeśli myślisz że większość osób ma ochotę na oglądaniu takiego meczu . Rozumiem kibiców Lyonu i rozumiem że obejrzą ten mecz, ale ramówkę programu powinno się ustalać tak aby większość kibiców była zadowolona a uwierz mi że większość niedzielnych kibiców w kapciach woli obejrzeć Barcelony , czy tak jak napisałeś Arsenale i Szczęsnego niż mecz między Lyonem a kopciuszkiem LM.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
To jak wolą to sobie wykupują odpowiedni pakiet i oglądają, a jak nie mają to idą do znajomego albo do baru (jeśli są poważni jak to określasz)
Do reszty to nawet nie chce mi się odpisywać bo i tak wszystko zinterpretujesz do swoich potrzeb.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ramówkę programu powinno się ustalać tak aby większość kibiców była zadowolona
Ramówki ustala się tak, żeby zarabiać pieniądze i zadowalać klientów. Klienci są zadowoleni, bo mogą oglądać oba mecze, a pieniądze dla platformy się zarabiają.

Reszta nie ma większego znaczenia i nawet napisanie tysiąca postów na forum nic nie zmieni.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
dokładnie, ale on ma żale że ma jeden kanał na kablówce i tam powinna być Barca i jeszcze sadzi kity że to nie chodzi że jego drużyna haha
mimo wszystko buki są trochę większym autorytetem w dziedzinie wystawiania kursów i oceniania klasy drużyny niż Ty
czyli twój autorytet płaci obecnie na awans Barcelony 1.05 a na Lyon 1.28 a mimo wszystko dają mniejsze szanse Apoelowi do zdobyciu pucharu niż Leverkusen, pzdr.

enriquess +2 Punkty
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Messi pobił rekord
7 marca 2012, 22:35:16, Źródło: L&#39;Equipe, Autor: Paweł Sutowicz
Strzelając pięć goli w wygranym 7-1 meczu rewanżowym 1/8 finału Ligi Mistrzów z Bayerem Leverkusen, Lionel Messi pobił rekord tych rozgrywek w liczbie bramek zdobytych w jednym meczu.
Wcześniej cztery gole w jednym spotkaniu Ligi Mistrzów strzelali Marco van Basten, Simone Inzaghi, Dado Pršo, Ruud van Nistelrooy, Andrij Szewczenko, Bafétimbi Gomis i właśnie Messi. ;)

W 606

wanderlei

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.APOEL - Real
2.Marsylia - Bayern
3.Benfica - Chelsea
4.AC Milan - FC Barcelona
Półfinały
Marsylia/Bayern VS APOEL/Real
Benfica/Chelsea VS AC Milan/FC Barcelona
Możliwy finał Real - Barcelona ????

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Jeszcze wczoraj czytałem, że Chiotis nie chce trafić na Real. Cóż. Pogromcy Wisły mają nikłe szansę, ale nigdy nie mówimy, nigdy. Najciekawiej prezentuje się Barcelona - Milan, wróci Ibra - na pewno będzie chciał pokazać Guardioli ... coś ciekawego ;)

W 606

wanderlei

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W ciemno z góry nadół można stawiać gości pierwszych spotkań że awansują do połfinałów.Może uzbiera się z tego AKO coś koło 2,20-2,50

M 0

magicbox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli Barca z Realem może zagrać dopiero w finale, i dobrze.
Co do półfinalistów to kolega wyżej ma racje, nie jestem jednak pewien co do Chelsea, myślę że z Benficą nie będzie im łatwo.

mariuszb 8

mariuszb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Minsk Mazowiecki
Witam Was
Cieszę się, że możliwy mecz realu i Barcelony to mecz finalny. Myślę, że Barcelona i Real bez trudu przejdą do półfinału, to samo myślę o Bayernie choć nie grają u siebie, lecz mimo wszystko w pierwszym meczu także powinni wygrać, gorzej się ma sprawa z Chelsea, wszystko zależy od tego z jakiej strony się pokażą tu może być różnie.
Mam takie pytanie, czy możliwy jest remis, a decydujący będzie drugi mecz, czy po ewentulanym remisie po 90min. będzie dogrywka?

mati777 6

mati777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Nawet połowę zwykłej ceny zapłacą kibice Realu Madryt za bilety na ćwierćfinałowy mecz piłkarskiej Ligi Mistrzów z APOEL Nikozja. Powodem są zbliżające się święta Wielkanocne i spodziewane trudności z zapełnieniem hiszpańskiego stadionu.
Stołeczne media poinformowały, że najtańsze wejściówki będą kosztowały 30 euro, czyli o 50 proc. mniej niż za możliwość obejrzenia niedawnego spotkania 1/8 finału LM z CSKA Moskwa. Jeszcze większą bonifikatę mają zrzeszeni fani &quot;Królewskich&quot;, tzw. socios - w ich przypadku obniżka wynosi też 30 euro, ale procentowo jest większa (z 48 na 18 euro). W przypadku kart wstępu na sektory za bramki, kosztować one będą odpowiednio 80 i 48 euro, co oznacza spadek odpowiednio o 22 i 34 euro. Hiszpanie dokonali korekty cen ze względu na termin meczu (tuż przed Wielkanocą) i spodziewane trudności z zapełnieniem stadionu imienia Santiago Bernabeu. Obiekt mieści ponad 81 tysięcy widzów, a podczas meczu z rosyjską drużyną na trybunach było ok. 75 tys.
Troche lekceważy sie Apoel ktory i tak jest wielkim wygranym tej edycji ligi mistrzow.
Sami piłkarze jednam są optymistycznie nastawieni i wierzą w zwyciestwo. &#39;
Nie ma co się dziwić takim komentarzom. APOEL ma dobre wspomnienia z meczów z inną madrycką drużyną w Lidze Mistrzów. W sezonie 2009-10 zremisował z Atletico 0:0 i 1:1. Ale Atletico to nie Real.