>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga Mistrzów: Grupa E

Status
Zamknięty.
A 0

agent51

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Spotkanie: Lyon vs VFB
Typ: 1
Kurs: 1,45

Myślę, że Lyon napewno nie przegra meczu z VFB u siebie. Gdybym stawiał większą kwotę np. 1000zł postawiłbym na ten mecz na Lyon z podpórką.. Ja grając dzisiaj za 70zł zagrałem system 2 z 3 i obstawiłem w tym meczu 1. Ogólnie postawiłem jeszcze na Barcelone i Fenerbahce. Ze wszystkich meczów obstawionych przeze mnie najbardziej ryzykowny jest właśnie Lyon. Ale może wejdzie ;)

C 0

czanusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LM
???? Nie zgodzę się z Toba kolego w jednej kwesti. Pewniejszy jest Lyon niz Fenerbahe. popatrz na ostatnie wyniki Lyonu i do tego kto oglądał mecz w Stutg..... ten wie że tam gospodarze nie istnieli!!!!!! Zdecydowanie Lyon to z kursem 1,45 pewniaczek!! + Barcelona to już kursik niezły wychodzi i jak ktoś chce grać za tysiaka to dorzuca Man Utd. 1 lub handi i ma niezła kasę ok 22.40 ????

A 0

agent51

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
odp
Według mnie nie masz racji. Lyon, potrafi u siebie &quot;zaskakiwać&quot; i to nie tylko w LM ale również na krajowym podwórku. Fenerbachce jest zdecydowanie pewniejsze. A Dynamo- nie jest na pewno na straconej pozycji i myślę, że może sprawić niespodziankę na Old Traford. To w końcu bardzo bogaty klub ze świetnymi piłkarzami, jeżeli będą mieli dzień Anglicy nie wygrają tego meczu. pzdr

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co myślicie o meczu Barcelona-Rangers?
Dawać 1 czy się wstrzymać?

A 0

agent51

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
odp
Ja obstawiłem ten mecz.. Dla mnie, &quot;najpewniejszy&quot; z dzisiejszych meczów LM. Ale różnie to bywa ;) Jeśli jednak chłopaki zagrają na maxa Rangers będą bez szans, także obstawiaj.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Dynamo nie istnieje w Lidze Mistrzów... To klub na Ukrainę i nic więcej. Nie mówię, że Manchester powtórzy wczorajszy wynik The Reds, bo może grać jak najmniejszym nakładem sił, ale ten mecz na pewno wygrają Czerwone Diabły.
Co do Lyonu - jasne, że &quot;pewniejszy&quot; jest niż Fener, ale wczoraj Valencia też była &quot;pewniejsza&quot; niż np. Lazio i wszystko się pokręciło. Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie podobnie i Olympique, który jest w dobrej formie, pokona VfB. Rzeczywiście w Niemczech to Francuzi rządzili na boisku. Być może mistrz DE im leży, co jeszcze bardziej zwiększa szansę Lyonu na zwycięstwo. Powodzenia ????

K 358

koeman66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Man Utd z pewnoscia beda chcieli uczcic 21 lat pracy Fergusona z tym klubem, no i pewnie pozazdroscili Liverpoolowi wczorajszej wygranej:-D
Dynamo slabizna, to jest przecietny klub, gdzie ta klasa, gdy gromili Barce? Dynamo gra coraz slabiej i stacza sie z sezonu na sezon, w przeciwienstwie do Szachtara, ktory jest coraz silniejszy
handicap -1 na Manchester mimo nieciekawego kursu (wczoraj 1.50, dzis juz 1.45) jest jednak pewniakiem przez duze P

T 9

tosterkm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
co myslicie o Barca - Rangers (0:1) 1 1,54 ??
mysle ze barca jak zagra tak jakma to w zwyczaju na nou camp to minimum 3 sztuki wlozy... rangers u siebie sie bronili i jakos dowiezli te 0:0

A 0

agent51

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
????
Lyon ledwo dociągnął to zwycięstwo, myślałem że już go dojdzie VFB. Miałem jednak rację że to Fenerbace było zdecydowanie większym faworytem w swoim meczu niż Lyon w swoim.. Styl gry jednego i drugiego dziś dzieliły lata świetlne. Mam nadzieję, że wam również udało się wygrać, pzdr.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Lyon ledwo dociągnął to zwycięstwo, myślałem że już go dojdzie VFB. Miałem jednak rację że to Fenerbace było zdecydowanie większym faworytem w swoim meczu niż Lyon w swoim.. Styl gry jednego i drugiego dziś dzieliły lata świetlne. Mam nadzieję, że wam również udało się wygrać, pzdr.
to chyba oglądaliśmy różne mecze, bo to Lyon był w natarciu a Stuttgart grał z kontry. W samych ostatnich 15 min Lyon mógł się pokusic o conajmniej 3 bramki, ale że ich nie strzelili to zasługa bramkarza gości, który to raz po uderzeniach z dystansu czy też rzutach wolnych wyciągał się i bronił strzały napastników gospodarzy.
Do tego dochodzi obrona kilku sytuacji sam na sam.
No chyba że miałem jakieś przewidzenia ;)

A 0

agent51

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
:p
Co ty mówisz? Nie wykożystany karny, non stop natarcie przez całą drugą połowę VS... Lyon opadł sił i tyle. Według mnie w Szkocji dostanie niezłe baty, może zostanie pobity kolejny rekord ???? Obgryzłem przez niego wszystkie paznokcie ???? Niemniiej jednak cieszę się z wygranej, pzdr.
P.S. Od jutra bawimy się w UEFA.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Olympique Lyonnais - FC Barcelona - 1-2,70 X-3,20 2-2,50
W tej grupie już tylko 3 drużyny liczą się o awans do dalszej fazy już wiadomo że tylko 2 awansują a jedna niestety pójdzie do Puchar Uefa sytuacja wygląda następująco na czele Barcelona z 10 oczkami , Rangersi druga lokatę lokują z 7 oczkami , Lyon trzecią z 6 oczkami i Stuttgart wielka przegrana drużyna tego sezonu ligi mistrzów ostatnie miejsce z 0 ptk. W tej grupia już wiadomo że jeżeli dziś wygrają gospodarze będa mogli powalczyć z Barceloną o 1 miejsce w przypadku przegranej mogą &#39;&#39;oświetlić&#39;&#39; drogę Rangersą.

VFB Stuttgart - Glasgow Rangers
- 1-2,15 X-3,25 2-3,25
Stuttgart jest wielką przegraną tej edycji ligi mistrzów mają już tylko matematyczne szanse na awans do pucharu Uefa bo o lidzę mistrzów dalszej fazie mogą już tylko pomarzyć Stuttgart musiałby bardzo wysoko wygrać oba spotkania żeby awansować do pucharu Uefa a jak wiadomo Rangersi walczą jeszcze o awans do dalszej fazy rozgrywek więc łatwo dziś skóry nie sprzedają.
Moje Typy
Lyon - Barcelona - 2
Stuttgart - Rangersi - 2

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Spotkanie : Olympique Lyon vs. FC Barcelona
Typ : FC Barcelona || dla ryzykowniejszych x2
Kurs : 2,50⛔ || 1,40✅
BET-AT-HOME

Analiza :
Jeden z ciekawszych meczow tej kolejki .Barceolna obecnie na 1 miejscu w grupie E z 10 pkt . wyprzedza o trzy oczka Glasgow Rengers o cztery pkt. Lyon i o 10 VFB ktore jeszcze w tej edycji nie zdobylo punktow. Lyon przystapi do tego spotkania z ich najlepszym graczem i zarazem strzelcem Karimem Benzemy ktory nabawil sie tego urazu w meczu ligowym przeciwko Stade Rennes wygranym przez Olympique po dosc szczesliwym meczu 2-0 . Wiadomo losty tego spotkania mogly potoczyc sie inaczej lecz spryt tego mlodziutkiego Francuza daly pierwszego gola dla Lyonu . Po dosc kontrowersyjnym faulu na nim z jedenastke wykorzystal Juninho , wiadomo po szybko strzelonym golu gra sie luzniej i wykorzystala to druga wschodzaca gwiazda Tunezyjczyk Hatem Ben Afra ktory pieknym &quot;wjazdem&quot; w pole karne pokonal bramkarza wszystkie dwie bramki padly w poczatkowym stanie gry wiec juz napewno pilkarzom gralo sie luzniej, lecz Rennes nie byl bez szans mogl wygrac poniewaz sam na sam wychodzilo bodajze Briand . Ogolnie Olympique w Ligue 1 radzi sobie abrdzo dobrze .Choc dosc niespodziewana wpadka z Olympique Maryslia 1:2 to ogolnie graja rowno, wygrana z Valencianes 2:0 i z troche slabiej dysponowanym PSG 3:2. Co do Barcelony niewatpliwie pretendet do wygrania LM lecz czy tak bedzie ? Daleko im jeszcze brakuje do switnosci lecz mlode wilki powoli sie rozkrecaja pokazujac ze chca walczyzc o miejsce w pierwszym skladzie , Czego przykladem moga byc gole Bojana czy tez Milito w osttatnim wygranym meczu przez Barcelone 3:0 z Recreativo .Brca obecnie na 3 miejsu tracac 3 pkt do lidera Realu i dwa do Vilarealu , Natomiast Lyon jest liderem Francuskiej Ligu 1 . Napewno na Stade de Gerland emocji nie zabraknie .Nad Frankiem Rijkardem zbieraja sie czarne chmury choc pozycje druzyny nie sa jeszcze najgorsze lecz ich gra nie zachwyca do konca . Majac taki sklad kibicie jak i dzialacze wymagaja czegos wiecej . Przypomnijmy w pierwszym pojedynku tych obu druzyn padl wynik 3:0 dla Barcelony czy bedzie podobnie ?mysle ze to malo prawdopodobne choc Lyon nie gra jeszcze rewelacyjnie zeby zatrzymac Barce . Jezeli Barca wygra ten mecz bedzie liderem swojej grupy , a Lyon dobrze nie gra w tej edycji L poniewaz porazka np. z Rengersami na wlasnym stadionie sama mowi za siebie . Do skladu wraca Ronaldihno ktory nie gral z Recreatio i Edjutr Gudjohnsen ktory zastapi kontuzjowanego Henrego.
Przypuszczalne składy:
Lyon:
Vercoutre – Reveillere, Squillaci, Anderson, Grosso – Juninho, F.Santos, Kallstrom – Govou, Fred, Ben Arfa

Barcelona: Valdes – Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal – Toure, Xavi, Iniesta – Messi, Gudjohnsen, Ronaldinho

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
A ja co do meczu Lyonu z Barcą mam odmienne zdanie i liczę na zwycięstwo gospodarzy ;) Piłkarze OL są aktualnie bardzo dobrze dysponowani, a jeśli nadal chcą grać w Champions League to muszą wygrywać i z Wielką Barcą u siebie. Zapewne będą się również chcieli zrewanżować za bolesną porażkę 0-3 na Camp Nou gdzie istniała praktycznie tylko Barca. A mają naprawdę na to spore szanse (przynajmniej jak dla mnie). Barca wygrała w meczu ligowym z Huelvą 3-0 ale przez długi czas nie mogła objąć prowadzenia nie prezentując powalającego poziomu. Piłkarze Lyonu szybko objęli prowadzenie w meczu z Rennes i już do końca meczu kontrolowali jego przebieg. Oczywiscie Barca jest trudniejszym przeciwnikiem od Rennes, ale wydaje mi się, ze gospodarze są obecnie w lepszej dyspozycji i wygrają ten mecz ;)
Typ: Olympique Lyon ⛔
Kurs: 2,60

lukash 63

lukash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Lyon - Barcelona 1 2.65

Bardzo długo zastanawiałem sie nad tym meczem, jednak w końcu zdecydowałem sie zagrać ten typ. Niewątpliwie obok spotkania Sevilla - Arsenal, jest to najciekawsza potyczka tej kolejki Ligi Mistrzów. Lyon aby myśleć o awansie nie może sobie juz pozwolić na starte punktów, ponieważ zajmuje trzecia pozycje w grupie za Barcą i szkockim Glasgow. Zespół gospodarzy obecnie jest w bardzo wysokiej formie, w lidze francuskiej ostatnio wygrywa wszystkie spotkanie czy to u siebie czy na wyjeździe. Ponadto na ten mecz zawodnicy i terner gospodarzy jest niezwykle zmotywowany. świadczy o tym ta wypowiedz:

&quot;Teraz mamy okazję by pokazać postęp jaki w tym czasie dokonaliśmy, wiem, że Barcelona będzie jak zawsze niezwykle niebezpiecznym zespołem, ale my jesteśmy tym razem zdecydowanie lepiej przygotowani&quot;

Trener gospodarzy dodał jeszcze, że jego zespół nie przypomina już zespołu z poprzedniego spotkania pomiędzy tymi dwoma zespołami i że teraz Barcelonie będzie o wiele trudniej wygrać to spotkanie. W zespole gości są problemy kadrowe. Na pewno nie wystąpi kontuzjowany Thierry Henry, a do zdrowia nie powrócili jeszcze Samuel Eto`o i Deco. Występ Ronaldinho także stoi pod dużym znakiem zapytania. Myślę, że będzie to miało duży wpływ na przebieg spotkania. Dodatkowo występy Barcelony w hiszpańskiej lidze nie sa oszałamiające. Chociaż patrząc po wynikach, powinniśmy w roli głównego faworyta stawiać piłkarzy Franka Rijkaarda, to jednak zespoły z którymi ostatnio oni grali to sam dół tabeli. Myślę, że będzie to bardzo zacięty pojedynek. Liczę na bramkę Ben Arfy i wygrana jedną bramka gospodarzy.

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie porównujcie zbytnio meczu ligowego z Ligą Mistrzów i Huelvy z Lyonem. Takie rozumowanie w/g mnie doprowadzi do błędu. Inaczej się gra z jakimś słabeuszem na swoim podwórku, a inaczej z Lyonem w Lidze Mistrzów gdzie remis daję awans.
Lyon co prawda również ma szanse na LM, Rangersi bliscy LM (grają z VfB), więc rozkładają się równe szanse...
Sądzę, że padnie tutaj remis (może bezbramkowy).
Typy:
- X2
- X
- Lyon nie strzeli bramki
- 0:0

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Olympique Lyonnais - FC Barcelona - 1-2,70 X-3,20 2-2,50
W tej grupie już tylko 3 drużyny liczą się o awans do dalszej fazy już wiadomo że tylko 2 awansują a jedna niestety pójdzie do Puchar Uefa sytuacja wygląda następująco na czele Barcelona z 10 oczkami , Rangersi druga lokatę lokują z 7 oczkami , Lyon trzecią z 6 oczkami i Stuttgart wielka przegrana drużyna tego sezonu ligi mistrzów ostatnie miejsce z 0 ptk. W tej grupia już wiadomo że jeżeli dziś wygrają gospodarze będa mogli powalczyć z Barceloną o 1 miejsce w przypadku przegranej mogą &#39;&#39;oświetlić&#39;&#39; drogę Rangersą.

VFB Stuttgart - Glasgow Rangers
- 1-2,15 X-3,25 2-3,25
Stuttgart jest wielką przegraną tej edycji ligi mistrzów mają już tylko matematyczne szanse na awans do pucharu Uefa bo o lidzę mistrzów dalszej fazie mogą już tylko pomarzyć Stuttgart musiałby bardzo wysoko wygrać oba spotkania żeby awansować do pucharu Uefa a jak wiadomo Rangersi walczą jeszcze o awans do dalszej fazy rozgrywek więc łatwo dziś skóry nie sprzedają.
Moje Typy
Lyon - Barcelona - 2 ⛔
Stuttgart - Rangersi - 2 ⛔
Niestety tej grupy nie udało mi się wytypować poprawnie sądzę że Barcelona jak i Rangersi zaprzepaścili swoje szanse.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety tej grupy nie udało mi się wytypować poprawnie sądzę że Barcelona jak i Rangersi zaprzepaścili swoje szanse.

Barcelona zaprzepascila swoje szanse? Przeciez wyjda z grupy, i to z 1wszego miejsca, wiec o jakich szansach mowisz? =o To chyba Lyon zaprzepascil swoja szanse bo teraz musza wygrac na wyjezdzie z Rangersami by awansowac ...

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Barcelona zaprzepascila swoje szanse? Przeciez wyjda z grupy, i to z 1wszego miejsca, wiec o jakich szansach mowisz? =o To chyba Lyon zaprzepascil swoja szanse bo teraz musza wygrac na wyjezdzie z Rangersami by awansowac ...
Tak masz rację chodziło mi o Lyon dzięki za poprawkę , Niestety chciałbym aby awansował Lyon ale wątpie by tak się poukładało dla nich.

Status
Zamknięty.