>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga Mistrzów 2017/2018

Status
Zamknięty.
paulinka99 518

paulinka99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj sporo meczy w Lidze Mistrzów. nikt nic nie typuje ? Ja osobiście zamierzam pograć Roeselare + Trentino + Zenit -2,5 / PAOK (jezlszcze sama nie wiem które Zdarzenie wybrać c . Mam zamiar wejść za grubiej w te mecze , jakieś wasze sugestie ? Ostatnio pomogliście w temacie ligi włoskiej , liczę ze turaj tez nie zawiedziecie

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja osobiście popieram typ na Zenit nie będą chcieli tracić seta w lm. Chcą bić kolejne rekordy więc 3:0 do grania. Jeśli chodzi dalej o tą grupę to: Jastrzębie moim zdaniem jest zespołem gorszym od Br Volleys, który musi wygrać mecz w stosunku 3:0 albo 3:1 aby awansować. Będą mieli doping swojej publiczności a Polski zespół zamiast wygrać we Francji pewnie 0:3 to oddał ważny punkt Francuzom. Niemiecki zespół ma bardzo równą zagrywkę w ataku często obija blok, pokazali się z dobrej strony grając z 1 składem zenitu. Dla mnie kurs wart ryzyka @2,48 Fortuna

D 0

dafik11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typu nie neguję Ale dlaczego Jastrzębie miałoby ten mecz przegrać skoro do awansu brakuje im jednego punktu a w drużynie z Niemiec oprócz Karola i Cromma nie ma zawodnika rangi światowej w Jastrzębiu jest niesamowity Oliwa plus do tego bardzo dobrze grający Muzaj świetnie sypie Kampa i i Dereooco też swoją dołoży
Skra dziś bez łomacza i Janusza.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Typu nie neguję Ale dlaczego Jastrzębie miałoby ten mecz przegrać skoro do awansu brakuje im jednego punktu a w drużynie z Niemiec oprócz Karola i Cromma nie ma zawodnika rangi światowej w Jastrzębiu jest niesamowity Oliwa plus do tego bardzo dobrze grający Muzaj świetnie sypie Kampa i i Dereooco też swoją dołoży
a Toulouse też nie ma graczy na najwyższym poziomie a 2 sety ugrała....

D 0

dafik11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a Toulouse też nie ma graczy na najwyższym poziomie a 2 sety ugrała....
Oglądałeś całe spotkanie ? 2 sety bez problemu przez Jastrzębie w 3 secie też prowadzili ,ale w końcówce zaczeli pajacowac i na własne życzenie się to tak skończyło.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Oglądałeś całe spotkanie ? 2 sety bez problemu przez Jastrzębie w 3 secie też prowadzili ,ale w końcówce zaczeli pajacowac i na własne życzenie się to tak skończyło.
oglądałem prawie wszystkie spotkania tych ekip w tym domowe spotkania Br Volleys. Zobaczymy wieczorem kto miał rację :] Udanych typów.

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ???? na dzisiaj proponowalbym takiego oto tripla Ravenna win , Trentino win -1,5 seta , Roselare win -1,5 seta @2.7 Unibet . Ravenna wygrala 1 spotkanie 3-1 i mysle ze jak Verona wczoraj nie odpuszcza . W lidze juz zakwalifikowali sie do fazy PO . Trentino wiadomo gra roznie ale mysle ze Noliko maxymalnie seta moze urwac ,Knack zespol solidny ktory raz juz Fener ogralo u nich 3-1 . Oba zespoly juz o nic nie walcza . Z pilki noznej mozna dorzucic Gornik-Pogon o1,5 i mamy wtedy @3,46 pisac chyba nie trzeba wiele Gornik sporo strzela/traci , Pogon widac jakas tam forme zlapala i mysle ze sa w stanie strzelic gola . Pozdrawiam
Bez Lomacza to oni juz od paru kolejek graja ....

mathias21 5

mathias21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
D-ca
A gdzie masz to potwierdzone info o Januszu. Rzeczywiście w meczu z Radomiem nie grał, ale trzymane to było do końca w tajemnicy i dziś jest podobnie.

A 14

adam1890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Janusz jest w meczowej kadrze a czy wystąpi to się okaże. Myślę że bedzie grał a co do meczu to
over 189.5 kurs 2.09 fortuna a za drobne 3:2 dla Chaumont kurs 5 w 3 seta to się nie skończy skra jest wciąż nie równa wygrają 2 sety i moga odpuścic

mathias21 5

mathias21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
D-ca
Din. Moskwa- Lok. Novosibirsk, under 182.5 pkt @ 1.82 Fortuna ⛔
Dinamo jednak nie chciało awansować
Z początku kursy na Dinamo wydały mi sie przesadzone, ale teraz wiem już dlaczego tak jest. Siatkarze z Moskwy mają jeszcze szanse na awans do fazy play off, ale musza sami wygrać za 3pkt do tego liczyć na korzystny wynik w meczu Chaumont- Skra. Chodzi o to, żeby Skra ten mecz wygrała za 3 pkt, wtedy Dinamo ma szanse awansu z 3 miejsca. Sam trener przyznaje, że liczy na zachowanie fair play Skry i że nie będzie żadnego odpuszczania w tym meczu. Co najważniejsze mecz w Rosji zaczyna się o godz. 17, a Skra gra dopiero o 20:30, więc Dinamo nie będzie znało wyniki meczu z Francji, czyli muszą grać o pełną pulę. Oczywiście wypada wspomnieć o Lokomotivie, dla nich mecz o nic, ewentualnie potrzebują jeden wygrany set, aby pozostać na 1 miejscu i nie dać sie wyprzedzić Skrze, Konstantinov(trener lokomotivu jakby ktos nie wiedzial), oficjalnie powiedział, że da odpocząć swoim podstawowym siatkorzom i szanse na grę dostaną zmiennicy. Warto jeszcze wspomnieć o tym ze Grozer sie pożegnał z ekipą Lokomotivu, za niego pozyskali Nilsona, który atakujacym raczej był świetnym, bo jednak lata już nie te, gral ostatnio w zenicie st. Petersburg, ale ze względu na słabą grę rozstano sie z nim i od poł roku byl bez klubu.

S 67

saruman27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolomin
A ja mam pytanie do osób grających Trentino, co im daje zwycięstwo przy założeniu że wcześniejszy mecz wygra Zaksa?

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
1miejsca w grupie dają rozstawienie w losowaniu? Czy to bez znaczenia

S 67

saruman27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolomin
Zaksa to wygra za3pkt ,Trentino ma pewne 2 miejsce.Ciekawe jak do tego spotkania podejdzie

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lawki pod nocnym
Dinamo vs Lokomotiv +2,5seta
1,53
bet365
A ja tu wyjde przeciwko masowce. Mimo ze maja zagrac &#39;drugim skladem&#39; wierze ze ugraja seta. Dinamo juz pare razy zaskoczylo in minus w tej edycji Champions League

Status
Zamknięty.