>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga Mistrzów 2015/2016

Status
Zamknięty.
voloshansky 0

voloshansky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Faktycznie Earvin popełnił błąd jednak Lotos przegrał zasłużenie tego seta a w szczególności położył im seta Falaschi, któremu 3 razy piłka została w palcach a przy setowej dla Modeny niedokładnie wystawił do Miki. Hebda obciążany nie dał rady.Schwarz z kontuzją i w trakcie meczu kontuzji nabawił się Grzyb. Jastrzębie w weekend ma solidne argumenty by wygrać.Lotos bez ławki - znów się to potwierdziło.

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli ktoś reflektuje i uważa -2,5 za zbyt ryzykowne, to na bet365 jeszcze wisi
Modena wygra pierwszy set i wygra mecz @ 1,4 ✅

...
Postawiłem to 3:0 na Romańczyków, ale Lotos został po chamsku okradziony z drugiego seta, gdy słynny Earvin po ataku sam złowił się w sieć akurat w martwym polu widzenia ????obu sędziów... Dokąd ta biedna siatkówka zmiera pod rządami kretynów z cewki i FIVB...:cry:

jak juz tak widzisz to ze ngape wskoczyl w siatke, to wypadaloby byc obiektywnym i zauwazyc to ze przy 21-19 jakos petric atakuje niemal urywajac dlon blokujacemu falaschiemu a sedzia gwizdze atak w aut takze..

kamillo0103 183

kamillo0103

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
W większości się zgadzam z poprzednikiem, lecz dodałbym że Falaschi zdobył też parę punktowych bloków i parę wybloków po których Lotos wygrywał kontry. Reszta to same fakty, żeby grać w pucharach to trzeba mieć już zmienników. &quot;Stalowa szóstka&quot; na max 4 miejsce w lidze wystarczy (Resovia, Zaksa, Skra) raczej poza zasięgiem. Potem winą będzie obarczany niestety trener

K 1K

komandos5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty taki znawca wszechwiedzący i nie wiesz , że Rosjanie dostali zakaz wyjazdu na mecz do Turcji , chcieli przenieść na neutralny ale nic z tego nie wyszło wygląda. Stąd mecz się nie odbędzie .... Podobna sytuacja jest z drugim wyjazdem Dinama na mecz z Ziraatem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
apiotrek +1 Punkty
skolsik1 +7 Punkty
S 1,2K

sobolekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co sie kryje za kursem 2,30 na Friedrischafen? przeciez Paris gra kompletna padake

voloshansky 0

voloshansky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
co sie kryje za kursem 2,30 na Friedrischafen? przeciez Paris gra kompletna padake

Co ciekawe jeszcze wczoraj kursy wyglądały tak : 2,00 - 1,80 . Ostra masówka idzie na gospodarzy i teraz już stoją po 1,50 albo mniej.

briko 2,3K

briko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Witam,
jak zwykle fortunka kupony spotkania LM i dołączam jeden z Orlen ligi

Resovia-Asse Lennik +19,5 handi 2 kurs 1,46⛔⛔
Gra dospodarzy nie napawa optymizmem problemy kadrowe plus słaba forma poszczególnych zawodników.. Osobiście na takie spotkanie z przeciwnikiem o klasę słabszym dałbym odpocząć Kurkowi.. Goście tanio skóry nie sprzedadzą a i Resovia nie będzie grała na 100% dla mnie handi jak najbardziej do gry.. Może i goście pokuszą się o wygranie seta

Trentino-Tours +18,5 handi 2 kurs 1,44 ⛔⛔
Jak grałem przed południem jeszcze takie handi zdążyłem pograć teraz zmniejszyli o 2 pkt
Jestem jakoś spokojny o takie handi przecież drużyna z Francji to nie są jakieś amatory. Może i Włosi wygrają za 3pkt ale gości stać na zdobycie chociaż jednego seta..

Skra Bełchatów-Roeselare +19,5 handi 2 kurs 1,42✅
Mecz trwa wynik w dwóch pierwszych setach 25:23 ; 27:25 więc handi powinno wejść..
Skra ostatnio ma problemy z przyjęciem dlatego zagrałem takie handi na gości którzy też jakimiś amatorami nie są
wynik 25:23 ; 27:25 : 25;18

liga Orlen:
Chemik-Piła +25,5 handi 2 kurs 1,49 ✅
Ja rozumiem że faworyt jest tylko jeden ale liczę na to że pilanki mają ostatnio dobrą serię 6zwycięstw z rzędu i napewno jeden set będzie wyrównany a wtedy jest bardzo duże prawdopodobieństwo że handi zostanie pokryte.. Po cichu liczę że może przyjezdne zdobędą seta:)

andvari1x2 +6 Punkty (Również pograłem handi Roeselare, brawo za typ :spoko:)
briko 2,3K

briko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Następny kupon:
Jastrzębski-Azs Częstochowa -9,5 handi 1 kurs 1,61⛔
W drużynie gości sytuacja jest nie do pozazdroszczenia już nie mówiąc o problemach kadrowych brak Pataka i Bandero... Jeżeli takie wyniki się będą utrzymywać to podobno główny sponsor AZS-u zagroził wycofaniem się (a to również może tkwić w podświadomości zawodników) sami zawodnicy obiecują ze będą podchodzić do następnych meczy zdeterminowani i skoncentrowani ale czasem samą ambicja to za mało.. Może być ciężko o poprawę gry w tak krótkim okresie..
Natomiast u gospodarzy absencja Piotra Haina.. Poza tym jeżeli chodzi o samą grę wygląda to o wiele lepiej i będą chcieli u siebie udowodnić lepszą dyspozycję wygrywając za 3pkt.. Mają mu temu dobra okazję.. W Bet 365 linia wystawiona -13,5 po kursie 1.72. Ja pogralem o 4pkt niższą -9,5 po 1,61 ..
ehh jeden punkt!!:?

Ach Lublana- Gdańsk -12,5 handi 2 kurs 1,42 ✅✅
Oglądając mecz z Kędzierzynem widzę lekki progres u ekipy Anastasiego.. Myślę że teraz może być tylko lepiej.. Schulz w ostatnim czasie imponuje grą to i może Troy się w końcu przebudzi:) jestem spokojny o losy tego spotkania i nasi pokryją handi..
Kto gra na całorocznym to tam kurs jest na tą samą linię 1,72 a w maratonie 15,5 po 1,8 ...

Do tego dołączam ponownie mecz Orlen ligi
Chemik-Piła +25,5 handi 2 kurs 1,49 ✅
krótką analizę opisałem w poście wyżej

Jeszcze jeden mecz z Orlen na jutro
Sopot- Ostrowiec Świętokrzyski
goście zdobędą poniżej -58,5 pkt kurs 1,55✅✅
Kurs na 3:0 wynosi 1,25więc szału nie ma
Sopocianki ostatnio poprawiły widocznie grę i są w formie.. drużyna gości zajmuje ostatnie miejsce a ugranie chociażby ponad 50pkt to już będzie niezły wynik.. Przy wyniku do 20 ; 20; 18 punkty zaliczam na plus.. A realistycznie może być do 19; 16 ; 13 :)

w sumie na tym kuponie zabrakło punktu w meczu Jastrzębia...

Zamieszczam jeszcze jeden kupon bez analizy
Pozdrawiam

Witam edytuję dzisiaj dopiero post bo dopiero z pracy wróciłem... na dziś nie miałem czasu na zamieszczenie analizy jak i wczoraj a szkoda bo jeden za 60zł wszedł na ✅✅✅✅ elegancko drugi za 70 na ⛔⛔
A na dziś zagrałem za 270 dzikusa i na razie widzę że idzie zobaczmy co będzie dalej✅✅ 1400 do przodu ???? już w tym tygodniu

kazik18 +4 Punkty
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stronę wcześniej macie link do oficjalnej strony Ligi Mistrzów, stamtąd dzieli już Was tylko jedno kliknięcie do tego co Was tak interesuje. W którym miejscu trzeba kliknąć chyba się domyslicie.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Stronę wcześniej macie link do oficjalnej strony Ligi Mistrzów, stamtąd dzieli już Was tylko jedno kliknięcie do tego co Was tak interesuje. W którym miejscu trzeba kliknąć chyba się domyslicie.
Kiyak, Gunes, Travica, Yesilbudak, Kayhan, Subasi, Kooy, Batur, Kubiak, Le Roux, Tekeli, Cam, Dengin

S 1,2K

sobolekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam takie ogolne pytanie dotyczace siatkowki. dlaczego zwykle jest taka spora roznica pomiedzy zakladem na parzysta liczbe punktow a nieparzysta? czasem widze nawet kursy 2,40 na nieparzysta a 2,30 to normalka

S 93

slawek-80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Bydgoszczy
a ja mam takie ogolne pytanie dotyczace siatkowki. dlaczego zwykle jest taka spora roznica pomiedzy zakladem na parzysta liczbe punktow a nieparzysta? czasem widze nawet kursy 2,40 na nieparzysta a 2,30 to normalka
Bo jeżeli set jest na przewagi np. 26-24, 27-25 itd. lub jedna drużyna nie wygra więcej jak 2pkt czyli set skończy się wynikiem 25-23 to zawsze suma punktów wychodzi parzysta.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Widzę dział w dobrym kierunki idzie, że raz na miesiąc jakaś analiza się pojawia ????
Paris +13.5 (1.90) marathon ✅ formalność, Zajonc i Grankin przez pół meczu odpoczynek :]
ja mam +15.5, ale to też warto grać. Dynamo nie powinno się tutaj forsować jakoś zbytnio, mają samych leszczy do oklepu w grupie i nie ma sensu się męczyć bo w środe mają kolejny bardzo ważny mecz z czubem ligi, czyli z Gazpromem. Powinni dać trochę rezerwom pograć, a nawet jak nie to Paryż jest na tyle ogarniętą drużyną, żeby zawalczyć spokojnie w którymś z setów. Kilka ciekawych transferów przed sezonem, jak np. ściągnięcie świetnego młotka - Gaspariniego, na razie zawodzą ale jest postęp w każdym kolejnym meczu i powinni dziś spokojnie taką linie pokryć

//mariok1992
Dyskutujemy na poziomie, bez głupich docinek Panowie DawidBarca i macio106.

macio106 +7 Punkty
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Roeselare +11.5 (1.83) b365 ⛔
Super linia jak dla mnie. Bełt nie pokrył tego nawet u siebie a co dopiero na wyjeździe ???? Roeselare gra naprawdę niezła i ciekawą siatkówkę, są niewygodnym rywalem dla każdego, a już zwłaszcza dla mega marnej ostatnio Skry, która potrafi wdupiać sety na zawołanie z potentatami pokroju Lubina, czy innej Bydgoszczy. Jak dla mnie gospodarze spokojnie są wstanie nawet wygrać ten mecz.

pawelex 136

pawelex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakim prawem nie przypisano drużynom Rosyjskim WO za mecz z Tureckimi zespolami? Jak widać są równi i rowniejsi. Orientuje się ktoś jak to będzie z tymi meczami?

M 418

maat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom/Wwa
Jakim prawem nie przypisano drużynom Rosyjskim WO za mecz z Tureckimi zespolami? Jak widać są równi i rowniejsi. Orientuje się ktoś jak to będzie z tymi meczami?
Mecz pomiędzy Zenitem a Halkbankiem się odbędzie, z nieoficjalnych informacji wynika, że CEV zdyskwalifikowałby ekipę Zenita z europejskich pucharów na okres 3 lat gdyby Rosjanie nie stawili się na meczu w Ankarze. Podopieczni Władimira Alekny mają stawić się w Turcji w dniu meczu i krótko po jego zakończeniu planują powrócić do kraju.
Decyzji odnośnie wcześniejszych dwóch meczy rosyjskich ekip jeszcze nie podjęto.

krzysiu +7 Punkty (Za info odnośnie Challenge Cup kobiet)
Status
Zamknięty.