>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga Angielska 2012

Status
Zamknięty.
marasspec 264

marasspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
nie pierwszy raz tu pisze i często moje posty są usuwane .Proponuje żebyscie przeczytali sobie to jutro o 22
po pierwsze po 22 będziecie mieli okazje pośmiać się ze swoich typów na POOLE
Pierwszy raz pokaże wam jak bedzie wyglądał scenariusz spotkania:
Zagrajcie sobie za tyle ile was stać SWINDON mistrz a w okolicach 11-13 biegu GWARANTUJE wam HANDI LIVE -4,5 !!!
i jeszcze druga sugestia .Po 14 biegach mistrzostwo będzie przesadzone.
I teraz jeżeli bedzie inaczej to ja osobiście jutro napisze tak:
JESTEM ***** I NIE ZNAM SIE NA ŻUŻLU !!
jesli scenariusz sie potweirdzi to napiszcie mi chociaz dzięki
jeśli spotkanie się nie odbędzie poprzez aurę to nie było tematu
pozdrawiam wszystkich

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wyciagnijcie chodz raz wnioski i kierujecie sie INTUICJĄ OBIEKTYWNĄ !!
Kierując się INTUICJĄ OBIEKTYWNĄ ???? uważam, że...
Kursy oddają obecną sytuację.
1.Wieczorem o ile mecz się odbędzie...
2.Wskakuje PUK - zawodnik z 4.średnią w Elite League - ten sam, który w lidze potrafił przywozić Bliźniaków za sobą...
3.Pieprzenie, że nie będzie maksymalnie skoncentrowany to zwykłe - patrz 1.słowo 3.podpunktu...
4.PUK + Holder + KejKej = 40pkt (+-2) Reszta jeśli zrobi 10, to tytuł zdobędą Piraci...
Wyciągnij(cie) wnioski sami i przemyślcie, czy warto ulegać pyskówce uskutecznianej przez innych, którzy może choć raz użyją argumentów obiektywnych :]
Holder w sobotę zawody, dziś zawody, jutro zawody - cóż za nowość... Kursy odpowiednie, żadnej lokaty/promocji nie ma.
Z jednym zgodzić się trzeba, ale o tym już wspominałem parę dni temu... Poole grać, to będzie można na live... Rzecz jasna po 8.biegu.
Piszesz, że nie było tematu, jeśli... Przecież piszesz 10/10 mistrzostwo, a te hgw kiedy się rozstrzygnie.

S 93

slawek-80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Bydgoszczy
Jeżeli ktoś jest w formie to może jechać dzień po dniu i nie ma to większego znaczenia. Holder nie raz jechał w sobotę w GP, w niedzielę miał ligę polską, a w poniedziałek mecz w Anglii więc to żadna nowość. Według mnie kluczowa dla losów spotkania będzie druga linia w Poole czyli Kling, Lingren i Ekloef. 2 punkty mają oni z urzędu w biegach 2 i 8 i muszą według moich obliczeń zdobyć ok. 10pkt dodatkowo na rywalach. I bardziej tu szukał bym przyczyn ewentualnego sukcesu czy porażki dla Poole.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zagrajcie sobie za tyle ile was stać SWINDON mistrz a w okolicach 11-13 biegu GWARANTUJE wam HANDI LIVE -4,5 !!!
A to akurat jest bardzo możliwe, bo Poole tak rozłoży biegi by słabiej zacząć i nie dopuścić do jokera. Natomiast 13,14 i 15 to powinna być ich dominacja (jeśli myślą o złocie). Ale akurat nie jest to żadna wiedza tajemna i buki to doskonale wiedzą. W piątek, był handicap 0 na Poole do 8 biegu ;)
Według mnie wszystko rozstrzygnie się właśnie w samej końcówce. Kto wytrzyma nerwy, ten wygra. Co by nie mówić to Ward jest kozakiem. Według mnie najlepszym riderem na torach brytyjskich i w tej końcówce może go brakować, bo ani Iversen ani tymbardziej Kasprzak nie potrafią tak walczyć na trasie.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A to akurat jest bardzo możliwe, bo Poole tak rozłoży biegi by słabiej zacząć i nie dopuścić do jokera. Natomiast 13,14 i 15 to powinna być ich dominacja (jeśli myślą o złocie). Ale akurat nie jest to żadna wiedza tajemna i buki to doskonale wiedzą. W piątek, był handicap 0 na Poole do 8 biegu
No wiec tym bardziej to powod do tego zeby wejsc w Swindon i na zywo miec mozliwosc kontry np w tym 8 biegu. Naprawde procz wiedzy w ogrywaniu buka jest rozum ktory pozwala przewidziec scenariusz jak i oszacowanie ktory kurs to value a niestety wiekszosc tutaj udowadnia to ze 2 tygodnie ubzdurala sobie ze to Poole musi byc mistrzem (wtedy jeszcze takie teorie byly do zaakceptowania ale i tak 10/10 to bzdura) ale ludzie minelo sporo czasu a wczorajsze wydarzenia jasno obrazuja nam w jakich tarapatach jest dzisiejszy gospodarz. A co do obserwatora to jezeli liczysz 40pkt tym trzem zawodnikom to mam nadzieje ze w twoich kuponach pojawia sie overy na Holdera i reszte. Chcialbym to zobaczyc ;).

pawelqqq1987 12

pawelqqq1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Patrząc obiektywnie w tym meczu może zdarzyć się wiele scenariuszy. Jak pojedzie Crispy? Jak będzie wyglądało zastępstwo Worda przez Puka? Jak pojedzie KK? I wg mnie decydujące o losach spotkania jak spiszę się druga linia? Jeśli pojadą i zdobędą parę ważnych pkt Pool wygra. Do loteryjnej sytuacji dochodzi jeszcze pogoda ????

I pytanie do Was jeśli mecz się nie odbędzie z powodu na opady i będzie przełożone na śr czy wtedy będzie mógł już wystąpić Word (jeśli będzie zdrowy)?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A co do obserwatora to jezeli liczysz 40pkt tym trzem zawodnikom to mam nadzieje ze w twoich kuponach pojawia sie overy na Holdera i reszte. Chcialbym to zobaczyc .
To muszę Cię rozczarować, bo ów &quot;rozum&quot; pozwala mi przewidzieć linie po 13 punktów na nich... Poza tym ja nikogo nie nakłaniam do grania wstawiając jakieś bzdurne 10/10 i pisząc o lokatach i promocjach...
Lokata, to coś, co nie ma w praktyce prawa nie wejść, a nie spotkanie gdzie szanse są niemal równe, podobnie jak kursy...
Jeśli jednak na któregoś z omawianej trójki linia będzie gdzieś 11.5, to śmiało możesz dać znać na PW, bo zagram z chęcią. W przeciwnym wypadku nie zaryzykuję, żeby wywróżyć, kto zrobi 14, a kto 12...
pytanie do Was jeśli mecz się nie odbędzie z powodu na opady i będzie przełożone na śr czy wtedy będzie mógł już wystąpić Word (jeśli będzie zdrowy)?
wczoraj zz, więc ten tydzień ma z głowy, jeśli dobrze kojarzę fakty, ale zapewne ktoś to jeszcze potwierdzi;)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Wszystko ładnie i pięknie,tylko weź pod uwagę jeden czynnik. W sobotę mamy GP w Toruniu-tam Holder będzie walczył o tytuł IMŚ.A w niedzielę mamy finał naszej ligi-i w niej będzie walczył Kasprzak. Oczywiście nikomu z nich nie życzę kontuzji,ale trzeba to brać pod uwagę. A jeśli jeden z nich nie mógłby jechać w finale EL to już te 1,70 na Poole takim pewniakiem nie jest.Przynajmniej nie na 10/10 moim zdaniem;)

Napisałem to 3 tygodnie temu.Jak widać miałem nosa;)

Co do meczu.Teoretycznie Swindon ma wszystko w swoich rękach,a Poole napotkało nieoczekiwane przeszkody w drodze po tytuł. Powiedziałbym że szanse oceniam na 52-48 dla Piratów. Skąd te 2 procenty? Jeden za jazdę na własnym owalu(nie mówię o nawierzchni,bo ta będzie niespodzianką dla wszystkich zapewne po tych ciągłych opadach) a drugi za to że w Swindon w decydujących momentach(biegi 13-15) pojadą Andersen i Batchelor(plus Kildemand)-i oni nie poradzą sobie z presją moim zdaniem. I albo przegrają podwójnie biegi 13 i 15 albo któryś z nich &quot;wykosi&quot; rywali i o wszystkim zadecyduje sędzia..

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No wiec tym bardziej to powod do tego zeby wejsc w Swindon i na zywo miec mozliwosc kontry np w tym 8 biegu. Naprawde procz wiedzy w ogrywaniu buka jest rozum ktory pozwala przewidziec scenariusz jak i oszacowanie ktory kurs to value a niestety wiekszosc tutaj udowadnia to ze 2 tygodnie ubzdurala sobie ze to Poole musi byc mistrzem (wtedy jeszcze takie teorie byly do zaakceptowania ale i tak 10/10 to bzdura) ale ludzie minelo sporo czasu a wczorajsze wydarzenia jasno obrazuja nam w jakich tarapatach jest dzisiejszy gospodarz. A co do obserwatora to jezeli liczysz 40pkt tym trzem zawodnikom to mam nadzieje ze w twoich kuponach pojawia sie overy na Holdera i reszte. Chcialbym to zobaczyc ;).
Po co cytujesz mój post skoro ja ani razu w tym temacie nie podałem typu na Poole?
Choć nie ukrywam, że od dawna mam ich pograne jako długoterminowe. Po info o kontuzji Doyle nawet dorzuciłem (ale napewno nie do 10/10 bo brytyjski żużel to IMO bardziej folklor niż profesjonalna liga). Po 1 meczu dalej Poole było lekkim faworytem, ale po informacji o kontuzji Darcy&#39;ego to się zmieniło. Jak posypał się Holder wczoraj to już w ogóle, więc przed tym jak napisałem post o tym by monitorować kursy pobrałem Swindon @ 2.00 dla pewności i teraz tak naprawdę mało mnie interesuje kto wygra, bo mam na Poole normalny zakład i to jeszcze z kursem powyżej średniej rynkowej czyt. value.
Jakkolwiek mogę się z Tobą zgodzić, że Poole nie jest faworytem, to aktualnie przy kursach 1,60-2,30 value nie ma żadnego. Napewno nie na Swindon. A jak podrośnie na Pirates jeszcze do poziomu 2,50 to grzechem będzie nie spróbować. Zwłaszcza jak masz pograne Robins po dobrym kursie.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To muszę Cię rozczarować, bo ów &quot;rozum&quot; pozwala mi przewidzieć linie po 13 punktów na nich... Poza tym ja nikogo nie nakłaniam do grania wstawiając jakieś bzdurne 10/10 i pisząc o lokatach i promocjach... Lokata, to coś, co nie ma w praktyce prawa nie wejść, a nie spotkanie gdzie szanse są niemal równe, podobnie jak kursy... Jeśli jednak na któregoś z omawianej trójki linia będzie gdzieś 11.5
Holder powyżej 9 @ 1.66✅ Bet365
są 2 opcje grających... Twierdzący, że kontuzja itd i drudzy (w tym ja), którzy stwierdzą, że taką linię trzeba grać nawet biorąc pod uwagę uraz Holdera... Krzysiu zgodnie z oczekiwaniami linia wystawiona na pułapie 13punktów i bet365 spodziewa się go w nominowanym... PUK z Kildemanem -2 @ 1.70 Czy zrobi o 3 więcej ? Wg mnie tak. Kildeman 2-krotnie w zasadniczym po 8punktów, dziś zapewne 7-9, a PUK zrobi swoje (czyt.over 11.5;) )
Tak czy siak z wielkiej trójcy polecam Holdera, bo jeśli on nie zrobi dwucyfrówki, to Piraci polegną i to nie tylko w kwestii mistrzostwa, a być może i w dzisiejszym meczu, w co wątpię ????
P.S. Unibet również z ofertą
Swindon(+8.5) @ 1.75✅✅ Bwin
Swindon @ 6.00⛔ Bwin I LOVE THIS GAME :]:grin:

M 126

mj_bull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to już niesamowity zbieg negatywnych zdarzeń dla Poole. Ciekawe czy Harris dotrze na spotkanie, czy również będzie miał jakieś problemy? Brak Pawlickiego, pobicie Warda, uraz Holdera, odwołany lot Iversena...

M 126

mj_bull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepsze jest to, że i tak decydująca będzie postawa drugich linii w obu zespołach. Jeśli młodzi Szwedzi w ekipie gospodarzy pojadą piach to nawet 40 pkt. trójki liderów nic Piratom nie da.
A kurs na mistrza dla Poole już 3,25.

pawczak9 76

pawczak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, zagralem tydzien temu Poole po kursie 1.75, teraz jak wiemy kurs sie diametralnie zmienil... Czy jest z tego powodu sznsa na uzyskanie zwrotu? Zagrane w bet365...

marasspec 264

marasspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
witam, zagralem tydzien temu Poole po kursie 1.75, teraz jak wiemy kurs sie diametralnie zmienil... Czy jest z tego powodu sznsa na uzyskanie zwrotu? Zagrane w bet365...

nie ma i nigdy nie było takie szansy.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest z tego powodu sznsa na uzyskanie zwrotu?
nie ma żadnej... ryzyko zawodowe związane z zakładami długoterminowymi...
365 ma ofertę i bomber - kildemand 1 @ 1.70⛔ (ależ miał dziś moc) wygląda kusząco, a na zwycięstwo Poole już 1.75 !!!!

Status
Zamknięty.