vitoss
Użytkownik
Handi już +22,5, takie udało mi się zagrać. Do tego dorzuciłem Tajskiego w parze z Fredką, ostatnio to Anglik robi na mnie lepsze wrażenie, wrócił po kontuzji mocniejszy.
Dla mnie to żadna pewa, niby handicap duży ale jak Młoty pojadą od początku na pełnej to zrobią ten handicap. O wiele lepsze drużyny przegrywały w Thurrocku różnicą ~20 punktów. A Asy praktycznie czy też teoretycznie dzisiaj nie mają biegu w którym mogą wygrać. Na początku sezonu przegrali 29 punktami z tą drużyną i tam jeszcze Schlein jeździł jako tako. Jechał też Shields może punktów nie zrobił za dużo, no ale zawsze. A dzisiaj Mroczka po kontuzji, Lemon, Paddy, Ales i Rory to nie są gwaranci wielkiej zdobyczy punktowej, rezerwa też po stronie gospodarzy, tor trudny klasyczny NO BET bo handicap bardzo duży i może lekko wejść ale też może być sytuacja gdzie po 5 biegach będzie na styku.Handi już +22,5, takie udało mi się zagrać.
"Fszyscy" - Bronisław Komorowski, oprócz Holdera."Za Krzysztofa Kasprzaka Piraci będą stosować zastępstwo zawodnika."
kto może za niego jechać ?
Nie wiem co by musiało się stać bym uwierzył temu dennemu portalowi...
.. ale skoro bet3,65 ma linię 14 także musi być to prawda.dlatego też linia na Warda w Bet365 14, więc chyba prawda
Sprawdź sobie@dawid.400
W Peterborough Panthers również zmiana zawodnika. Czy K.Bjerre może za niego jechać? 11 pkt w 6 startach wydaje się być fajną propozycją tylko nie wiem czy będzie mógł za Allena pojechać ten dodatkowy bieg.
Belle Vue Aces = 00Belle Vue Aces - Birmingham Brummies ktoś zna składy ? Bo Handi 6,5 na Brummies kuszące
nie radzę z tym mocnym typem, bo o ile u siebie szaleje i punktuje spokojnie o tyle dziś ma solidnych przeciwników. Spotka się na torze 2 razy z duetem Lindgren - Woffinden w jednym biegu oraz 1 raz z Fredką i 2 razy z Tajskim (zakładam, że kołcz gości będzie konsekwentny i Fin będzie jechał jako pierwszy na z/z) czyli linia wystawiona dosyć trafnie, bo na Monmore o punkty nie będzie tak łatwo, a i Proctor spokojnie może Joonasa przewieźć.Wolverhampton Wolves - Eastbourne Eagles godz.20:30
J. Kylmaekorpi over9 @1.83 (Bet365) 6/10
Podobna sytuacja jak kilka dni temu.L.Bridger wycofał się z zawodów i bedzie z/z.Kylmaekorpi może za niego jechać.Linia jak najbardziej w 6 biegach do pokrycia! Mocny typ!