>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga Światowa 2017

Status
Zamknięty.
J 0

jarkota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znacie jakąś stronę gdzie można sprawdzić składy drużyn na drugi weekend ligi światowej ?

Kolego składy raczej się nie zmieniają, a jak nie to wszystko masz na oficjalnej stronie tutaj: worldleague.2016.fivb.com/

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
&#39;

Kursy od: forbet

Przed nami kolejny weekendowy turniej z Ligą Światową. Temat cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, a więc już dziś zapraszam do podawania Typów na powyższe spotkania.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś tylko 1 typ na Ligę Światową mianowicie:
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa
Spotkanie: Finlandia - Słowacja
Godzina: 18:00
Typ: Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) (Czyli dla jasności, żaden set nie skończy się wynikiem 25:15 i poniżej... Musi być 25:16 i powyżej) ✅✅✅ 3:0 (25:19 25:19 25:19)
Kurs: 1,80
Bukmacher: LVBET
Dziś czwartek a już czekają nas emocje związane z Ligą Światową w siatkówce, dziś tylko 2 mecze - 1 już za nami zakończony w 3 setach.
Pozostał nam mecz pomiędzy Finlandia a Słowacją.
W tamtym tygodniu zdecydowanie lepiej zaprezentowała się reprezentacja Słowacji, która grała u siebie z Japonią, Australią i Portugalią wygrywając wszystkie 3 mecze 3:0, 3:1 i 3:0 natomiast Australia rozgrywała turniej w Korei przegrywając wszystkie spotkania 1:3 ze Słowenią, 1:3 z Czechami i 2:3 z Koreą.
Dziś Finlandia gra u siebie i będzie chciała zmazać plamę z początkiem turnieju.
Co ważniejsze dla mojego typu to to, że Finlandia przegrywając 9 setów tylko w 1 secie ze Słowenią przegrała 25:15 czyli o 1 punkt za mało do mojego typu, a tak to pozostałe 8 setów przegrali ale już nie taką różnicą punkową.
Jeśli chodzi o Słowację to na 9 wygranych setów najwyżej wygrali z Portugalią 25:19 w pozostałych 8 setach wygrywali bodajże 25:20 i wyżej.
Jedynie na minus jest to, że jeżeli będzie 5 set może być ciężko przekroczyć ten limit lecz ja liczę, że mecz zakończy się w max 4 setach i max 25:16.
Powodzenia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pucmen +3 Punkty
sportnaplus 191

sportnaplus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja skłaniam się ku Finom @1.70 ???? myślę , że dziś , podobnie jak Słowacy tydzień temu , wykorzystają atut własnej hali. Ostatnie mecze pomiędzy tymi ekipami na korzyść suomi . Liczę na gospodarzy ????

andvari1x2 +7 Punkty
sportnaplus 191

sportnaplus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina : Siatkówka - Liga Światowa
Godzina : 18:40
Spotkanie : Iran - Belgia
Typ : Iran -6.5 pkt
Kurs : 1.85
Bukmacher : Totolotek
Analiza :
Czas na drugi weekend z Ligą Światową. Do Iranu zawitały ekipy Serbii , Argentyny oraz Belgii . W pierwszym dniu gospodarze zagrają z belgami. Tydzień temu we Włoszech , Iran mimo iż wywiózł z całego weekendu 3 punkty, zaprezentował się bardzo dobrze. Nawet w pierwszym starciu z gospodarzami (0-3) ich gra nie wyglądała źle i wynik mógłbyć zupełnie inny. Przeciwko Brazylii , persowie zagrali kapitalnie w bloku , jednak znów po zaciętej walce musieli uznać wyższość, podrażnionej wcześniejszą porażką z biało-czerwonymi , ekipy Canarinhos (1-3). W ostatnim , niedzielnym pojedynku Polska , zdecydowanie faworyzowana przez bukmacherów (ok 1.15) została sprowadzona na ziemię przez ekipę Kolakovica , Iran wygrał 3-1. Podsumowująć tamten weekend , o drużynie dzisiejszych gospodarzy trzeba powiedzieć , że wyglądali naprawdę bardzo dobrze na siatce oraz popełniali niewiele błędów własnych i z optymizmem mogą spoglądać na kolejne pojedynki. Ich dzisiejszy rywal rywal , Belgia , ostatni weekend może z pewnością zaliczyć do udanych. 7 punktów wywiezionych Serbii to duże osiągniecie drużyny prowadzonej przez Vitala Heynena. Zaczęło się źle bo od porażki z Kanadą (2-3) jednak dzień później sensacyjna wygrana z gospodarzami (3-0) by w niedzielę pokonać USA (3-1). USA ,które do LŚ przystąpiło w mocno odmłodzonym składzie. Biorąc pod uwagę występy obu drużyn skłaniałbym się jednak ku ekipie prowadzonej przez serbskiego szkoleniowca. Oprócz formy , kluczem w tym starciu może okazać się przewaga własnej hali. Przewaga którą Iran chyba jak żaden inny zespoł potrafi wykorzystywać. Wspierani przez 12 000 fanatycznych perskich gardeł potrafią wygrywać tu z najlepszymi ekipami globu. Dziś o 18 belgowie zagrają w prawdziwym siatkarskim piekle i sądze , że łatwo nie będzie im się zaaklimatyzować . Jak już wspomniałem , obie ekipy zaprezentowały się dobrze w ubiegłym tygodniu , jednak to Iran miał zdecydowanie bardziej wymagających rywali. W moim odczuciu dysponują silniejszym zespołem a na własnym terenie nie są w zasięgu Belgii. Spodziewam się tu gładkiego zwycięstwa gospodarzy. Kurs 1.40 jednak mnie nie zadowala ( czuje , że jeszcze spadnie) i uważam , że najlepszym rozwiązaniem jest zagranie handicapu punktowego . 7 punktów w obrazie całego meczu to naprawdę niewiele a przy tak fanatycznym dopingu , Iran będzie walczył o każdą piłkę i jeden set w moim przekonaniu zakończy się na pewno ich zdecydowanym zwycięstwem a to nam wystarczy w zupełności. Typ godny polecenia , powodzenia!

3-2 (23-25,25-17,25-22,23-25,15-12) ✅✅✅

jackman +11 Punkty (biore)
R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten kurs na Bulgarie nie za duzy troche wg was? 2,70 u siebie przy tych kibicach to mysle ze spore value. Ostatnio wygrali z Rosja, a nam strasznie nie leza, na ostatnich 8 meczow 7 wygranych Bulgarow.

andvari1x2 +7 Punkty (taaak!)
zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś również podobny kupon taki jak wczoraj, już trochę pograło meczy ale nie miałem czasu wcześniej podać typów dlatego podaję całe moje kupony, które są w grze i które już nie weszły:
Czechy - Egipt Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 1,85
Iran - Belgia Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 1,93
Francja - Rosja Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 1,82
AKO: 6,50
Japonia - Turcja Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 1,90 ⛔ 3:1 (25:15 26:24 25:27 25:16) - Niestety 1 set i 1 punktu zabrakło
Serbia - Argentyna Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (39.5) 1,90 ✅ 3:0 (25:18 25:22 25:23) - Spokojnie i gładko, Argentyna spokojnie ponad 16 punktów w każdym secie
Holandia - Portugalia Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 1,93 ✅ 3:1 (22:25 25:22 25:23 25:18) - Tutaj również nie było problemu, tym bardziej szkoda 1 punkty Japonii.
AKO: 6,97
Słowacja - Australia Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 1,88 ✅ 0:3 (21:25 19:25 23:25) - Bez problemów próg przekroczony w każdym secie
Kanada - Brazylia Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 2,00 ✅ 1:3 (25:23 20:25 22:25 23:25) - Tutaj również kurs value, bez problemów ponad 16 punktów w setach.
Bułgaria - Polska Suma w secie najmniejsza liczba punktów - Powyżej (40.5) 1,88
AKO: 7,07
Wszystkie typy z LVbet
Tak na szybko pozostało 5 meczów:
Iran - Belgia 1 1,38 - Tutaj myślę, że w max 4 setach Iran pokona Belgów. Iran zawsze groźny u siebie. Myślę, że również można pograć powyżej 40,5 pkt w każdym secie po kursie 1,93
Czechy - Egipt 1 1,23 - Egipt w tamtym tygodniu 3 mecze po 0:3 teraz nie powinno być inaczej max 1 seta ugrają. Tutaj również nie wydaje mi się aby Czesi pokonali bardzo wysoko dlatego powyżej 40,5 pkt w każdym secie również do gry 1,85
Francja - Rosja 1 1,21 - Rosja u siebie poległa 1:3 tym bardziej Francja u siebie jest faworytem i także myślę max 4 sety, Rosja dalej rezerwowi. Także polecam powyżej 40,5 pkt w każdym secie 1,82

kursy na zwycięstwa z eFortuna natomiast powyżej 40,5 pkt w każdym secie z LVbet

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ktoś mi wytłumaczy co to było w meczu z Tunezją w siatkę przeciez co oni wyprawiali to się w głowie nie mieści ????

sportnaplus 191

sportnaplus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taka moja propozycja na dziś :cool:
Japonia (+12.5) - Słowenia @1.63
Japończycy przed własną publicznością tanio skóry nie sprzedadzą. Wczoraj pokonali Turków za 3 punkty. Kursy rzędu 1,20 na Słoweńców w moim odczuciu to lekka przesada. Ok , są faworytami ale to nie taka klasa by gładko , lekko i przyjemnie pokonać japońców na ich terytorium. Już wczoraj strasznie męczyli się z Koreą (3-2) , było chyba 1.10.
Belgia (-6.5) - Argentyna @1.64
Belgia wczoraj dobry występ przeciwko Iranowi przed 12,000 persów polegli dopiero w TB. Argentyna gładko zgodnie z planem 0-3 z Serbią. Belgowie poczynili ostatnimi czasy ogromny postęp ,grają naprawdę solidną siatkówkę natomiast ich dzisiejsi rywale nie występujący w optymalnym zestawieniu nie powinni stanowić zagrożenia.
Finlandia - Australia over 177.5 @1.49
Tu dla obu ekip weekend rozpoczął się w czwartek i za równo gospodarze jak i Australijczycy przystąpią do tego pojedynku w dobrych humorach. Po 2 meczach na koncie obu zespołów po 6 punktów. Finlandia tylko jeden stracony set, Australijczycy 2x3:0. Ciężko wytypować faworyta , może minimalnie Finowie z racji własnej hali jednak nie mam wątpliwości , że będzie to zacięty pojedynek i nie wykluczony jest tu tb.
Razem to wychodzi (teraz) @3.98 efortuna
Pozdrawiam ????

bzyk663439858 +11 Punkty
robyert84 58

robyert84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ktoś mi wytłumaczy co to było w meczu z Tunezją w siatkę przeciez co oni wyprawiali to się w głowie nie mieści ????

Ostatnie 4 spotkania Tunezji to zasada kto wygrywa 1 seta przegrywa mecz. Wczoraj wygrali pierwszego seta i kursy na Kazachstan pewnie sięgały około 12-15.
Wiecej nie trzeba pisać

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiaj takie ako:

Niemcy może w lekko rezerwowym składzie, ale gra Hiszpanii mnie nie przekonuje. Poprzedni turniej grali u siebie i stąd te zwycięstwa. Na wyjeździe są bardzo przeciętni a u Niemców ma kto grać. (Hirsch, Schott, Bohme, Fromm) Grecja przysłała drugi albo i trzeci skład, dużo młodych zawodników. Wczoraj przegrali 0-3 z Wenezuelą a to mniej więcej poziom Kataru. Austriacy wczoraj świetny mecz, grają u siebie. Kazachstan wygrał z Tunezją bo Michshenko miał dzień konia. Żadna jednak z niego gwiazda a i że ma do pomocy bardzo przeciętnych kolegów nie wierzę w ich kolejne zwycięstwo.

Na koniec Węgrzy z LE bo nie oddadzą znów 34 punktów z własnych błędów (porażka z Danią 0-3 19-25, 24-26, 21-25). Wrócili do kadry Baroti i Kovacs i oni poprowadzą dzisiaj do wygranej nad Izraelem.

zielone-pionki +3 Punkty
P 50

papadopulos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ktoś mi wytłumaczy kursy wystawione przez buka na mecz USA-Rosja
Ja tu widzę, duże value w kierunku USA, nie jestem jakimś wielkim talentem od pisania analiz, ale oglądając mecz włochów widać było, że USA chce coś ugrać tutaj mimo iż te 3 mecze na początku to był taki fail start.Nie wiem czy te włochy tak źle zagrały wczoraj czy co, bo ich na co dzień nie oglądam.Wczoraj Rosja z Francją kabaret i tyle, + jak by popatrzyć na bez pośredni bilans między tymi drużynami to 6 czy 7 ostatnich meczy to same wygrane USA.Wiem, że lekkie rezerwy grają, ale w technice,zgraniu, i wszystkich detalach raczej za USA wszystko przemawia.
Czekam na odpowiedź albo coś, kto się zna bardziej i ma głębszą wiedzę w analizach meczy.

crazer 39

crazer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Japonia - Słowenia 1 @3,7 UNIBET ✅
Dzisiaj spore value jest na Japonii. Grają u siebie, a jak wiadomo tam są zawsze ciężkie mecze. Słowenia wczoraj męczarnia z Koreą. Ja dzisiaj wjeżdżam na nich po kursie @3,7 UNIBET. Jeśli ktoś woli być bardziej ostrożniejszy polecam grać jakieś dodatnie handi na punkty/sety.
Polska - Brazylia 1 @3,2 UNIBET ⛔
Zawsze te mecze są bardzo emocjonujące nie patrząc na obecną formę. Polska świetnie zaczęła ten turniej, ale już później porażki z Iranem i wczoraj z Bułgarią. Brazylia nie bez problemów wygrywała z Iranem i Kanadą. Jeśli ktoś woli być bardziej ostrożniejszy polecam grać jakieś dodatnie handi na punkty/sety.
USA - Rosja 1 @2.12 UNIBET ✅
Oba składy strasznie odmłodzone. Rosjanie zawsze mieli problem ze stylem gry amerykanów. Z początku myślałem, że jak USA przyjedzie takim składem na ten turniej to nic nie ugrają, ale się miło zaskoczyłem. Wczoraj gładka wygrana z Włochami i tutaj też powinni to wziąć.
Niemcy - Hiszpania 1 @1,65 UNIBET ✅
Hiszpania świetnie rozpoczęła ten turniej, ale warto spojrzeć z jakimi drużynami grała...
Nasi zachodni sąsiedzi wczoraj przegrali z Austriakami po zaciętym boju. Po za tym ten turniej się odbywa w Austrii, więc w sumie można powiedzieć, że grają &quot;u siebie&quot;.
Można też spróbować po wyższym kursie Niemcy -1,5ha na sety po kursie @2,35 UNIBET
Typy na szybko bez analizy:
Austria - Meksyk - Austria -1,5 ha sety @1,87 UNIBET ⛔
Iran - Serbia 1 @2 UNIBET ⛔
Holandia - Czechy 1 @1,55 UNIBET ✅
Grecja - Katar - Katar -1,5ha sety @1,98 Unibet ✅

michal_aniol 77

michal_aniol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Japonia (+12.5) - Słowenia @1.63
Japończycy przed własną publicznością tanio skóry nie sprzedadzą. Wczoraj pokonali Turków za 3 punkty. Kursy rzędu 1,20 na Słoweńców w moim odczuciu to lekka przesada. Ok , są faworytami ale to nie taka klasa by gładko , lekko i przyjemnie pokonać japońców na ich terytorium. Już wczoraj strasznie męczyli się z Koreą (3-2) , było chyba 1.10.
Typowe myślenie - wczoraj męczyli się z Koreą 3-2 to dzisiaj będzie podobnie ze Słowenią. Widzę tutaj wynik 1-3 dla Słowenii i pograłem już wczoraj handicap na nich -1.5 po kursie 1.65. Publiczność publicznością, ale Słowenia to zespół o dwa pułapy wyżej usytuowany od Japonii. Pozdrawiam!

sportnaplus 191

sportnaplus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typowe myślenie - wczoraj męczyli się z Koreą 3-2 to dzisiaj będzie podobnie ze Słowenią. Widzę tutaj wynik 1-3 dla Słowenii i pograłem już wczoraj handicap na nich -1.5 po kursie 1.65. Publiczność publicznością, ale Słowenia to zespół o dwa pułapy wyżej usytuowany od Japonii. Pozdrawiam!
Chciałeś napisać z Japonią. Tak, przecież Słoweńcy są wicemistrzami Europy i mecze na drugim końcu świata z takimi japońcami muszą wygrywać gładko . A skoro wczoraj nie wygrali łatwo z Koreą to dziś już muszą szybko wygrać z gospodarzami - typowe myślenie ????
Tylko dodałem , że wczoraj Słowenia miała ciężki mecz mimo iż podobnie jak dziś bukmacherzy ją zbytnio faworyzowali. Ja bazuje na formie zespołów i Tobie też radzę , lepiej na tym wyjdziesz ????

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się zastanawiam jak ci Katarczycy ominęli przepisy Fivb, czy jakim cudem Fivb w ogóle na to pozwoliła. Przecież jest przepis że w danej reprezentacji może grać dwóch zawodników naturalizowanych. A u nich w kadrze to dwóch to jest chyba rodowitych Katarczyków, a reszta patrząc po nazwiskach to zawodnicy z Bałkan.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś dużo lepsze kursy niż wczoraj.
Portugalia - Egipt 1 1,61 ⛔ 2:3 - Egipt wczoraj powalczył z Czechami i przegrali 2:3, dziś pewnie zmęczeni będą i nie powalczą już tak wyraźnie jak wczoraj. Portugalia wczoraj z Holandią przegrała 1:3. Dziś zdecydowanym faworytem są Portugalczycy moim zdaniem.
Finlandia - Australia powyżej 3,5 seta 1,36 ✅ 1:3 - tutaj nie powinno być 3:0 dla żadnej ze stron, myślę, że minimum 4 sety obejrzymy, Finlandia u siebie mocna, Australia na tym turnieju również 2 wygrane.
USA - Rosja 1 1,96 ✅ 3:0 - Idę w stronę USA, wczoraj ograli 3:0 ekipę z Włoch, Rosja natomiast przegrała z Francją 1:3 i nie pokazali nic szczególnego. Obie ekipy nie w najmocniejszym składzie.
Iran (+1,5 seta) - Serbia 1 1,47 ⛔ 1:3 - Tutaj idę w stronę Iranu. Serbia bez atakującego Atanasijevica (czy jak się to pisze) dużo traci. Nawet wygrana wczoraj z Argentyną 3:0 nie było takim spacerkiem jak sie mogło wydawać.
Meksyk - Austria 2 1,35 ✅ 2:3 - Wczoraj Austria ograła Niemców 3:1 dziś myślę, że powtórzą wynik stawiam 3:1 na Austrię.
Kanada - Bułgaria powyżej 3,5 seta 1,40 ✅ 3:1
Francja - Włochy powyżej 3,5 seta 1,74 ✅ 3:1 - Tutaj troszkę na ryzyko, lecz seta Włosi mogą ogarnąć, kurs fajny.
Wszystkie kursy z eFortuna

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Czas na 3 kolejkę w ten weekend. Już teraz podaję typy bo Fortuna się chyba jeszcze nie obudziła i dała parę prezentów (tak się przynajmniej wydaje na samym początku ;)... )
Brazylia (-18,5) - Bułgaria 2 1,73 ✅ 1:3 - Serio taka linia? Brazylia gra z ogórkami? Myślę, że aż takiego pogromu nie będzie nawet przy 3:0 a wydaje mi się, że Bułgaria 1 seta u siebie powinna ogarnąć.

Iran (-15,5) - Argentyna 2 1,62 ✅ 3:2 - Kolejna linia za wysoka moim zdaniem o parę punktów. Argentyna powalczyła z Belgią 2:3 z Serbią porażka 0:3 ale w każdym secie przekroczyli 20 pkt. Set dla Argentyny realny, widać Iran nie jest w super formie.
Włochy (-10,5) - Rosja 2 1,56 ✅ 2:3 - Ok Rosja w składzie rezerwowym ale Włosi także nie grają wyśmienicie, obie drużyny po 2 porażki w takich samych stosunkach, z Francją po 1:3 i z USA po 0:3. W porażkach z USA Włosi przegrali różnicą 7 punktów natomiast Rosja różnicą 11 więc przy 0:3 prawie weszło a raczej Włosi nie ogarną tego meczu 3:0.
Japonia (-10,5) - Korea 2 1,53 ⛔ 3:0 - Tutaj także zbyt wysoka linia, fakt Japonia ograła Słowenię ale Korea także z nimi powalczyła i przegrała 2:3. Ogólnie w turnieju Japońskim wyrównane mecze więc nie widzę innej możliwości niż 4,5 setów tutaj. Linia do ogarnięcia na spokojnie a i Korea moim zdaniem nie jest bez szans na zwycięstwo.
Czechy (-11,5) - Portugalia 2 1,55 ⛔ 3:0 - Czesi u siebie, jedyny plus. Obie ekipy nie są jakimiś wybitnymi drużynami w siatkówkę. Czesi wczoraj porażka wysoka z Holandią i wygrana ze Egiptem 3:2. Portugalia z Egiptem 2:3 po slabych 2 setach. Myślę, że możemy tutaj także zobaczyć 5 set.
Wszystkie kursy z eFortuna

grzybu +5 Punkty
jagr +12 Punkty (Pograne zobaczymy co z tych typów będzie)
koticzek +4 Punkty
Status
Zamknięty.