Znacie jakąś stronę gdzie można sprawdzić składy drużyn na drugi weekend ligi światowej ?
Kolego składy raczej się nie zmieniają, a jak nie to wszystko masz na oficjalnej stronie tutaj: worldleague.2016.fivb.com/
Znacie jakąś stronę gdzie można sprawdzić składy drużyn na drugi weekend ligi światowej ?
Ktoś mi wytłumaczy co to było w meczu z Tunezją w siatkę przeciez co oni wyprawiali to się w głowie nie mieści ????
Typowe myślenie - wczoraj męczyli się z Koreą 3-2 to dzisiaj będzie podobnie ze Słowenią. Widzę tutaj wynik 1-3 dla Słowenii i pograłem już wczoraj handicap na nich -1.5 po kursie 1.65. Publiczność publicznością, ale Słowenia to zespół o dwa pułapy wyżej usytuowany od Japonii. Pozdrawiam!Japonia (+12.5) - Słowenia @1.63
Japończycy przed własną publicznością tanio skóry nie sprzedadzą. Wczoraj pokonali Turków za 3 punkty. Kursy rzędu 1,20 na Słoweńców w moim odczuciu to lekka przesada. Ok , są faworytami ale to nie taka klasa by gładko , lekko i przyjemnie pokonać japońców na ich terytorium. Już wczoraj strasznie męczyli się z Koreą (3-2) , było chyba 1.10.
Chciałeś napisać z Japonią. Tak, przecież Słoweńcy są wicemistrzami Europy i mecze na drugim końcu świata z takimi japońcami muszą wygrywać gładko . A skoro wczoraj nie wygrali łatwo z Koreą to dziś już muszą szybko wygrać z gospodarzami - typowe myślenie ????Typowe myślenie - wczoraj męczyli się z Koreą 3-2 to dzisiaj będzie podobnie ze Słowenią. Widzę tutaj wynik 1-3 dla Słowenii i pograłem już wczoraj handicap na nich -1.5 po kursie 1.65. Publiczność publicznością, ale Słowenia to zespół o dwa pułapy wyżej usytuowany od Japonii. Pozdrawiam!