Dla kazdego wieksza stawka znaczy co innego wiec tutaj raczej sie nie czepiajmy.
Czy ja wiem czy glupota. Jesli nie on to kto inny by zagral to i tak by spadlo wiec trzeba wykorzystywac to co daja a dali promocje. Pinnacle jest do tego takim bukiem ktory nie blokuje kont graczy ktorzy systematycznie wygrywaja wiec nie ma tez obawy ze konto bedzie pod nadzorem jak w innych bukach.
Kurs 2 na USA to perełka bo ja mimo ze nie siedze w tej dyscyplinie ale sklady i zawodnikow jako tako znam to ten Wlochow to dla mnie nieporozumienie...
Fortuna trzyma jeszcze 4,30 na 0-3 co jest tez sporym value jesli ktos ma karte i tylko 6% podatku.
ja tam nie widze w typie na USA jakiejs superrewelacji, po 2 jeszcze mozna bylo grac, ale teraz to ja sensu w tym nie widze. Italia przyjezdza w bardzo slabym skladzie to prawda, ale co gralo ostatnio USA? dno dna czy jeszcze nizej? Nawet Anderson zawodzil, a aktualni przeciwnicy czyli zbieranina z Włoch tez jest wielka neiwiadoma. Baranowicz, Kovar, Lanza, Sabbi, Giovi, Buti + 2 srodkowy tak slabo az to nie wyglada, a co pokaza to juz inna sprawa.