Moja była ????Matex no ta pierwsza to bardzo ładna :spokodfhgfh:
Chyba test ciążowy ????a na tym drugim zdjęciu można zobaczyć jak blondynka w tle coś ciężko rozkminia xD .
gratuluje gustu matex, super... rozmiar ma jednak znaczenie...kilka pań, które mają czym oddychać:
gratuluje gustu matex, super... rozmiar ma jednak znaczenie...
nie wiem o co Ci kolego chodzi. znalazłem jakieś zdjęcia, to wkleiłem te ładniejsze dziewczyny, a że miały wiekszy biust, to co ? czy to dyskwalifikuje te foty do umieszczenia ich tu ? to są tylko zdjęcia, przecież na codzień, człowiek nie kieruje się tylko rozmiarami biustonosza (przynajmniej tak mi sie wydaję ... )
Chyba źle zrozumiałeś post kolegi.:-Dnie wiem o co Ci kolego chodzi. znalazłem jakieś zdjęcia, to wkleiłem te ładniejsze dziewczyny, a że miały wiekszy biust, to co ? czy to dyskwalifikuje te foty do umieszczenia ich tu ? to są tylko zdjęcia, przecież na codzień, człowiek nie kieruje się tylko rozmiarami biustonosza (przynajmniej tak mi sie wydaję ... )
matex, nie zrozumiales mnie, mi sie te zdjecia bardzo podobaja i nie mam nic przeciw laskom "ktore maja czym oddychac", wrecz przeciwnie, zdjecia i laski super, oby wiecej tutaj takich
wspomnialem o rozmiarze bo tutaj bardzo duzo jest zdjec jakichs plaskich gimnazjalistek, moze i twarz maja niezla, ale kwintesencja kobiecosci lezy gdzie indziej... ????
pozdrawiam
(PS nerwowy dzien miales czy co?)