>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

LeonBets- Bonus 100% do 290zł - TYLKO DLA POLAKÓW !!

N 0

neoximek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Nowy bukmacher z dużymi limitami w pełni wypłacalny, partner betbrain.
Aktualnie mają promo 100% do 100$ czyli do 290zł!

Dużym plusem jest to że przy każdym zakładzie jest napisany limit danego zdarzenia, więc nie zakładają indywidualnych limitów na graczy http://www.********/forum/images/graemlins/default/grin.gif
Dodatkowym plusem dla stałych grających mogą także okazać się punkty które zdobywamy poprzez zakłady. Jeżeli uzbieramy określoną ilość pkt. dostaniemy aparat, kamerę, laptop bądź telewizor LCD http://www.********/forum/images/graemlins/default/crazy.gif

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Wszystko wporządu tylko szkoda że nie ma polskiej waluty.. jakoś lubie mieć jasność a nie przemnażanie... a zresztą nie wiadomo czy USD nie spadnie ????

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli dobrze rozumiem tą promocje to po wpłacie nie dostajemy żadnego bonusu, a jest on dopisywany do naszego konta dopiero wtedy, gdy uzbieramy odpowiednią ilość tzw. leonów. Zasady ich przyznawania się następujące
1. Zakład wygrany - Otrzymujesz 1 leon za każdego 1$ wygranej (wypłata z zakładu – stawka zakładu)
2. Zakład przegrany - Otrzymujesz 1 leon za każdy 1$ przegranej (stawka zakładu )

Żeby uzyskać bonus od depozytu 100$ trzeba zdobyć 2500 leonów. Patrząc na powyższe warunki jest to szalenie trudne, niemal niemożliwe.

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
to ja już wole sobie wpłacić do bet365 pieniądze 12 obrotu ale przynajmniej buk doceniany na całym świecie ????

U 0

usiu18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bonu jest odrazu przyznawany na konto??Czy trzeba uzbierac te punkty??

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
tylko nie mowcie ze wplaciliscie tam kase ? :eek:
to juz lepiej na moje konto przelac niz marnowac na nich przy takim obrocie.. no chyba ze macie same peffy i skutecznosc waszych typow to 110% :jezora:

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
tylko nie mowcie ze wplaciliscie tam kase ? :eek:
to juz lepiej na moje konto przelac niz marnowac na nich przy takim obrocie.. no chyba ze macie same peffy i skutecznosc waszych typow to 110% :jezora:
Bardzo się mylicie bonus jest łatwy do wyrobienia, nie ma minimalnego kursu wpłacasz 100$ grasz jakiś zakład na live kurs 1.02 i masz 100 leonów więc 2000 tez nie jest trudno

damiankozak 0

damiankozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo się mylicie bonus jest łatwy do wyrobienia, nie ma minimalnego kursu wpłacasz 100$ grasz jakiś zakład na live kurs 1.02 i masz 100 leonów więc 2000 tez nie jest trudno
Nie 100 leonów tylko 2:
1. Zakład wygrany - Otrzymujesz 1 leon za każdego 1$ wygranej (wypłata z zakładu – stawka zakładu)
Jeśli przegrałbyś te 100$ to masz 100 leonów :jezora:

Y 0

yoortshack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polska waluta w drodze, najpóźniej od poniedziałku zacznie obowiązywać.
Wszystkie dostępne metody depozytu, od jutra łącznie z Przelewy24 !
Kursy, w porównaniu do innych bukmacherów, często atrakcyjne, zdarzają się okazje, wiadomo że każdy buk ma troche inne kursy na każde wydarzenia.

Niedługo będą dostępne także multi-zakłady, na LeonBets grają przede wszystkim profesjonalni gracze którzy cenią wysokie limity i dobre kursy, a nie to jak trudno obrócić bonus ( co nie jest prawdą, bo wcale nie jest tak trudno).

Y 0

yoortshack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli macie jakieś sugestie / rady / zastrzeżenia , prosiłbym tylko o jedno :
O konstruktywną krytykę.
Zwierzakus - kursy są niziutkie? Z czym porównywałeś? Bo ja gdy porównuję, widzę że Leon często ma jedne z wyższych kursów. Zależy od rodzajów spotkań.
Bonus jest do wyrobienia, patrząc po statystykach widzę ile osób go wyrabia, da się. I to nie są przypadki jeden na 100.
Jak ktoś gra tylko dla bonusu to można się do końca życia rejestrować na casinach online z bonusem no-deposit 2000€ euro i grac... nie szukamy graczy, którzy chcą cfaniakować i kombinować za wszelką cenę. Cenimy dobrych graczy, a ci cenią nas.
Krytykę słyszę przede wszystkim od ludzi którzy nigdy nie stawiają większych betów niż 5-10 zł, a 20 to już od święta.
To od naszej polityki zależy, w jaki target graczy celujemy.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Cenimy dobrych graczy, a ci cenią nas.
Czyli jakich graczy? &quot;Dobry gracz&quot; definiujecie jako... ?
Jeśli można zadać pytanie. Co do kursów to faktycznie macie jedne z lepszych czasami. Choć nie wiem czy nie wiem czy to nie wynika z powodu nadmiernej &quot;współpracy&quot; z betbrain...
Tak na marginesie wcale nie widać abyś był &quot;związany&quot; z tą firmą.

Y 0

yoortshack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadmierna współpraca z betbrain ? Dokładnie taka sama , jak innych bukmacherów. Nie ma czegoś takiego jak nadmierna współpraca.
Gracze, którzy grają, bo umieją, lub wiedzą jak i wiedzą do czego dążą, a nie gracze którzy za wszelką cenę szukają , jak tu by się nie narobić, i nic nie inwestujac zarobić. Najlepiej na jakimś fartownym bonusie no-deposit ????
Inwestujemy w tych pierwszych, a nie w tych drugich.
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem i nie zostałem źle zrozumiany :spokodfhgfh:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na stronie głównej widzę najniższa prowizja (poniżej 7 %). Wchodzę w handicapy NBA i rzeczywiście na faworytów są prawie jak w Pinnacle (`1.95) ale na underdogi ? 1.81-1.83 a widze też 1.67, 1.71. To ja już chyba wolę tradycyjne 1.90-1.91, a nawet 1.85 na obie strony. Na ML kursy są w porządku ale jednak 5-10 % niższe niż np. Pinnacle.
I powtarzam obrót bonusa to tragedia i naciągactwo. 25x to jest śmiech na sali, tylko można zamrozić sobie środki. Pinnacle daje 10 % i to i tak lepsza oferta. Zwłaszcza dla tych którzy nie grają dla bonusów ;-)
Profesjonalni gracze i tak wybiorą Pinnacle lub Betcrisa i inne amerykańskie buki. Lepsze kursy, większe limity. Pewniejsza marka.

Y 0

yoortshack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
uważasz że lepszą promocją jest bonus 10% i na oblokowanie na przykład wartość bonusa x 5 = ilość punktów ?
Wszystko jest zawsze dyskusyjne i wszystko można zmienić. To bukmacherzy są dla graczy, nie odwrotnie

K 0

kubajajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem jesli chodzi o kursy, to sa dobre w Leonie. Cala strona tez wyglada bardzo dobrze, jednak ten bonus odstrasza ludzi i to bardzo !
Powinien Leon nad tym pomyslec, gdyz sam chcialem wplacic tam pieniazki i uzyskac bonus, zobaczyc jak sie gra. Ale warunki obrotu sa poprostu straszne.
Yoortshack zrob cos z tym !!!