>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Lekkoatletyka 2019

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Najlepsze zawody w lekkiej jakie w życiu oglądałem????????????????????????????
Wygrać na poziomie 22,91 o 1cm, a drugi i trzeci mają po 22,90. Brazylijczyk z 22,53 historycznie by zebrał wszystkie złota na MŚ i IO, a tu nawet na podium nie wszedł.

Przy okazji, polecam granie live na konkursy rzutowe - STS szybko wystawia ciekawe linie, jak się ogląda i wie jak grać to można naprawdę nieźle zarobić. Ostatnio w młocie mężczyzn trafiłem 3/4. Dzisiaj 6/7 + 4 zwroty.
Tylko nie wiem czy wystawia na wszystko co jest, czy tylko na te z Polakami w składzie. Warto jutro sprawdzić na oszczepie.

T 345

thomas23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poziom zawodu pchnięcia kulą niesamowity. Jednak szkoda mi bardzo Crousera, który zdobył tylko srebro pomimo 4 naprawdę świetnych rzutów, pozostali medaliści zanotowali tylko po jednej próbie powyżej 22m. Według mnie powinno się liczyć dwie najlepsze próby, byłoby to bardziej sprawiedliwe.

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
cytat z dnia 5 października 2019 20:28 przez sumada90Najlepsze zawody w lekkiej jakie w życiu oglądałem????????????????????????????
Wygrać na poziomie 22,91 o 1cm, a drugi i trzeci mają po 22,90. Brazylijczyk z 22,53 historycznie by zebrał wszystkie złota na MŚ i IO, a tu nawet na podium nie wszedł.

Przy okazji, polecam granie live na konkursy rzutowe - STS szybko wystawia ciekawe linie, jak się ogląda i wie jak grać to można naprawdę nieźle zarobić. Ostatnio w młocie mężczyzn trafiłem 3/4. Dzisiaj 6/7 + 4 zwroty.
Tylko nie wiem czy wystawia na wszystko co jest, czy tylko na te z Polakami w składzie. Warto jutro sprawdzić na oszczepie.

Wczoraj nic ciekawego w Sts nie widziałem na te linie chyba że coś przeoczyłem , jedynie co pograłem ale niestety za grosze to porażkę Walsha po 1 rzucie bo był kosmiczny kurs ponad @10.

Co do samego konkursu myślę że Nowozelandczyk przegrał trochę na własne życzenie , mam wrażenie że po pierwszym rzucie byl przekonany ze ustawił konkurs i  złoto ma w kieszeni więc bardzo ryzykował stąd tyle spalonych rzutów.
Gdzieś mi się rzuciło w oczy ze ryzykował po rekord świata a może to tylko taka gadanina.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
cytat z dnia 6 października 2019 10:11 przez inzaghi78

Wczoraj nic ciekawego w Sts nie widziałem na te linie chyba że coś przeoczyłem , jedynie co pograłem ale niestety za grosze to porażkę Walsha po 1 rzucie bo był kosmiczny kurs ponad @10.

Co do samego konkursu myślę że Nowozelandczyk przegrał trochę na własne życzenie , mam wrażenie że po pierwszym rzucie byl przekonany ze ustawił konkurs i  złoto ma w kieszeni więc bardzo ryzykował stąd tyle spalonych rzutów.
Gdzieś mi się rzuciło w oczy ze ryzykował po rekord świata a może to tylko taka gadanina.

Linie wystawiają - tylko trzeba szukać w inne. Ja po pierwszym rzucie pograłem od razu Crousera z Walshem, bo 22,36 to myślałem, że już sobie praktycznie zapewnił złoto. Walsh daleko w pierwszym i potem chciał jeszcze więcej. Chociaż powinien sobie klepnąć jeszcze jakiś drugi wynik ponad 22, bo te mistrzostwa pokazują, że podejście do spalonych/niespalonych jest bardzo płynne. Coś jest spalone, za chwilę już wynik pokazywany jako mierzony. Wczoraj Hill tak miał w bodajże 3. próbie. Szedł jednak na poprawę bo nie oszukujmy się, ktoś myślał, że on jest do przebicia?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
inzaghi78 +16 Punkty
S 1,2K

sobolekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lewandowski jest przeceniany i to bardzo.... równe kursy w parze z ingebritsenem gdzie rekord zyciowy ma wyraźnie gorszy i wynik tegoroczny rowniez... nie bralbym az tak do siebie wynikow polfinalow bo tam kazdy po prostu chciał awansowac i tyle

P 1,4K

piotrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale w biegach średnich/długich na imprezach mistrzowskich rekordy nie są aż tak ważne i nie oddają współmiernie szans danego zawodnika na pokonanie innego. Tam biegi rozgrywane są nie na czas a na miejsca. I dodatkowo Jacob ma już na tych mistrzostwach 2 biegi na 5000m oraz 2 biegi na 1500m. Moim zdaniem Lewandowski w tej parze będzie lepszy.

retoox 414

retoox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Patrzenie przez pryzmat PB i wyników też jest tu nielogiczne... W mitingach masz zawodników którzy prowadzą bieg na dany czas - to jest zupełnie inne bieganie... tu ich nie będzie. I to jest w tym biegu kluczowe. Jeśli Cheruiyot (bo jemu powinno na tym najbardziej zależeć) zdecyduje się na prowadzenie biegu od początku w mocnym tempie wtedy szanse Marcina maleją... Jest to jednak taktyka dość ryzykowna i nie wiadomo czy znajdzie się na to chętny. Z drugiej strony jeśli tempo będzie wolniejsze (a takie przeważnie jest gdy brakuje pacemakera) to na ostatnich metrach liczy się to jak kto finiszuje a tutaj Polak jest bardzo groźny. I tutaj zarówno Lewandowski jak i Makhloufi ze złotem nie byliby niespodzianką.

E.
Inne zakłady warte rozpatrzenia:

Mihambo w przynajmniej trzech skokach uzyska wynik 7.00m. lub więcej (MŚ Doha 2019, w dal K)
Typ: Nie @1,65  STS
W tym sezonie jak i chyba calej karierze jeszcze nie miala takich zawodów... Ok forma rośnie nie mniej kurs dalej jest odrobinke przeszacowany.

Jakob Ingebrigtsen - Marcin Lewandowski @2,5 forbet
Norweg już sporo tu pobiegał, przy bardzo mocnym tempie kurs trzeba uznac za odrobine przeszacowany.Jeśli będzie wolniej to kurs jest już sporo przeszacowany.

400m K Kanada - Ukraina @3.48 STS
Kurs wystawiony na podstawie czasów z półfinałów gdzie Ukrainki bardzo słabo wystartowały. Jeśli dziś na pierwszych dwóch zmianach za dużo nie stracą ( a w mojej ocenie powinno dziś to już lepiej wyglądać) to będą w stanie powalczyć na ostatniej zmianie.

K 0

kubaion

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Posiada ktoś jakieś informacje nt. międzyczasów biegu na 1500m? Interesuje mnie głównie ostatnie 100 metrów Marcina